Eve bir sevgili ya da daha yeni tanıştığınız birini çağırdınız ve kesin ilişkiye gireceğiz diye umutlandınız ve kız hayır istemiyorum deyince tepkiniz ne oldu? Kızlar içinde soruyorum erkek o an ne yaptı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
kız istemediği sürece hiçbir şeyin anlamı yok bana göre kız istemedikten sonra yapılan 80 mastürbasyondan farkı yok erkek için. Bana en çok zevk veren şey kızın benden dolayı zevk aldığını görmek oluyor
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılZorla güzellik olmaz demişler hic duymadin mi hele hele o is asla zorla yapılmaz karsilikli sehvet tutku arzulu yapmak keyif veren erkekte o gun o durumda biraz anlayışlı olacak havasında olmayabilir gelirken yolda kafasına bir sey takılabilir son anda ailevi bir durum cikmis olabilir insanlık hali yani her sey olabilir sig düşünmemek lazim
022 Yorumla
Soran+1 yılAklına gelen ilk şey zorla olması mı bgxgbgx kızı evden kovmak ya da bi bahaneyle erkeğin evden çıkması erkeğin ilişkiyi o an bitirmesi gibi şeyler
Cevap sahibi+1 yılNe hadsizlik ya kovmak ne demek bana güvenmiş evime kadar gelmiş o is olmuyor diye hemen satış mi yapmak lazım illa ki
Soran+1 yılSen yaşadın mı bu durumu? Ciddi olmadığın biriyle ama
Cevap sahibi+1 yılEvet yasadim yaşamasaydım yorum yapmazdim
Soran+1 yılTepkin tamam sıkıntı yok mu oldu
Cevap sahibi+1 yılAynen oyle oldu
Soran+1 yılVe normal bir şekilde film izlemeye devam ettiniz.
Cevap sahibi+1 yılFilm izledik yemek yedik bir iki kadeh bir sey yuvarladik
Soran+1 yılElektrik aldın o zaman
Cevap sahibi+1 yılAldim tabiki
Soran+1 yılKnk çelişkili konuşuyorsun. Kıza karşı ne hissettiğini çözemedim. Tek amacın seks değil senin
Cevap sahibi+1 yılTek amacım seks diye medenice davranmayayim mi karsindaki insana bende seni anladim
Soran+1 yılZaman kaybı ne uğraşcan yemekle falan. Erkek beynine sahip olsaydım kızın kibar yolla gitmesini sağlardım
Cevap sahibi+1 yılO gun olmadıysa baska bir gun olur :)
Soran+1 yılHa bak onu düşünmedim :D
Cevap sahibi+1 yılYaaa :) benim gibi düşünen bir erkek lazim:)
Soran+1 yılZaten iki kadeh içmişsiniz sen teklif etmişsindir kıvama gelir belki diye demi umut var
Cevap sahibi+1 yılUmut her zaman olabilir fakat zorla asla :)
Soran+1 yılKanka sen her önüne gelenle yapabilen biri değilsin bence o yüzden sabırlı davrandığını düşünüyorum. Doğru mu?
Cevap sahibi+1 yılHer önüne gelenle yapılır mı bunun da bir haysiyeti şerefi kendine göre durusu var:):):) bir suru hastalık var ayrıca guven var varda var :) biraz dogru sabırlıyımdir fakat bu sorunla alakasi yok yani
Soran+1 yılTamam tamam teşekkürler yorumun için
Cevap sahibi+1 yılRica ederim istersen açabilirim kendimi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
15Cevap
+1 yılYaşadım bunu, tecavüz edecek halim yok, her eve gelen kadın, illa seks istediği ya da düşündüğü için gelmez, bu algıyı da değiştirmek gerek aslında
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSaygı duymak zorunda karşı taraf. İlişkiye devam edip etmemek kendi tercihi ama istemiyorum diyorsa ikna etmeye çalışıp baskı kurmayacaksin. Bu da manevi istismar olur çünkü bana göre.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEn fazla ağlayarak 31 çeker ne tepki verecek. İki tarafında istemesi lazım ve anlık şeyler bile istemememe neden olabilir sonuçta. Ha farklı bi tepki verecek olursa da çıkarırım hayatımdan
20 Yorumla
+1 yılBu durum hoş bir durim. degil "umutladırdınız " kelimesine istinaden soyluyorum. Yoksa kimse kimseye vermek zorunda degil 😉
00 Yorumla
+1 yılAynısını yaşadım. Niye geldin o zaman, kalk git dedim gönderdim evden
04 Yorumla
Soran+1 yılİşte istediğim dürüst cevap buydu. Ama bu aşık olmadığın kızdı demi
- +1 yıl
Evet
Soran+1 yılkız kafasında neleeeer kurarak geliyor :D o kadar hazırlanıp gelmiştir yanına makyaj kıyafet düşünmüştür baya.
- +1 yıl
Sonra kendi isteğiyle geldi yaptı ama. Yaklaşık 1-2 hafta sonra 😂😂😂
- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılİstemiyorsan sıkıntı yok yapmayalım önemli değil derim
02 Yorumla
Soran+1 yılSen yaşamadın bu durumu büyük ihtiml
- +1 yıl
Çok yaşadım ve bu sözden sonra kız mutlaka olumlu dönüyor ve beni bi şekilde boşaltıyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılSaygı duyarım. Onun gelmesini beklerim. Ama bir yere kadar. Bir süre sonra hiç değilse okşama oral olsun isterdim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen cevaplıyım kız arkadaşıma hayır dediğimde ne biçim erkeksin diyip benden ayrıldı shshhs
02 Yorumla
Soran+1 yılKanka niye hayır dedin
Cevap sahibi+1 yılYa evlenmeden yapmak istemiyorum oda istemiyordu ama öpüşüp sevişirken çok gaza geldi seks yapalım dedi bende öyle reddettim neden tutuyosun felan vs dedi hep bana zaten bildiği halde yapmak istemediğimi
Gizli Üye(25-29)+1 yılSormam bile mk ne diyeceğim ki kıza gece kıza direk sorulur mu o
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla bi tanesi adam gibi adamdı ben ileriye gitmek istemeyince diretmemisti bana saygı duymuştu var böyle erkekler
22 Yorumla
Soran+1 yılE sonra morali bozulmadı mı
Cevap sahibi+1 yılHayir sonrasında dışarı çıkıp gezdik bakire olmadığımı da biliyordu üstelik ama ona vermedim. Sadece seviştik :D
İstemiyorsa istemiyordur zorlamanın anlamı yok
10 Yorumla
+1 yılKesin gözle hiç bakmadım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEve hemen kiz ya da sevgili cagirmam ve hemende iliskiye girmem
00 Yorumla
+1 yılİlişkiyi bitiririm
00 YorumlaEvet bu kötü fikir derdim 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılİstemediğini söylemişti sevgilim evet
013 Yorumla
Soran+1 yılNaptın o an
Cevap sahibi+1 yılNedenini sordum önce
Cevap sahibi+1 yılHazır hissetmiyormuş yapmadık o yüzden
Soran+1 yılSenin o an hevesin kaçtı o zaman.
Cevap sahibi+1 yılYanii
Cevap sahibi+1 yılEvet
Soran+1 yılHevesin kaçtı ama sinirlenme olmadı mı
Cevap sahibi+1 yılHayır neden sinirleneyim ben seviyorum onu saygı duyuyorum
Soran+1 yılSen aşıktın o zaman
Cevap sahibi+1 yılÖyle olmasaydı sevgili olmazdım zaten 🙃
Soran+1 yılAşık olmadığın kız olsa sinirlenirdn niye geldi o zaman evime diye
Cevap sahibi+1 yılHayır ona da saygı duyardım istemiyorsa istemiyordur evime geldi diye illa ki bir şeyler yaşamak istediği anlamına gelmez ama zaten aşık olmadığım biriyle ben de ilişki yaşamak istemem
Cevap sahibi+1 yılSiz böyle bir şey mi yaşadınız
+1 yılIstemiyorum diyorsa istemiyordur hiçbir şey yapmam
01 Yorumla
Soran+1 yılKızı kovmak istemez misin evden
24 cm gösterir azdırırım
00 Yorumla
+1 yıltamam olurdu
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi