Bir erkek arkadaşım vardı oral yapmıyordu midesi bulandığı için sebebini sorduğumda koku dedi daha sonra bakir bir erkek arkadaşım oldu ilk yapışıydı o da çok yapamadı kokusundan dolayı dedi. Vajina kokusu genel olarak kötü mü yoksa benimkinde mi bir şey var?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılBir bakteriyel yoğunluk söz konusu ve akıntı varsa evet oldukça itici bir koku söz konusu olabilir, ama hiç birisi yoksa dahi yinede elbette kadınlık sıvısının kendine has bir kokusu vardır bu çok ağır ise parfümler var bunun için
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Ona ilk oral'ı yaşatan kız ne pasaklıymiş adamı oral dan soğutmuş. Adam da acemi anina rasgelmiş! Kızı temizlenmesi konusunda yönlendirmesi gerekiyor du !! Bilmeden yapılan işlerin sonu bu. Birde işi bilen kadın ile ilk açılışı yapsaydı) şampiyon olurdu !!
00 Yorumla
+1 yılHayır, genelde kötü kokmaz, ancak hijyene dikkat edilmiyorsa, uroge5bir problemi varsa (mantar ya da enfeksiyon gibi) ya da ilaç kullanıyorsa (her ilaç yapmaz ama bazıları akıntıda kokuya neden olur) kötü koku olabilir vajinada
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÇok kötü kokuyorsa bir sıkıntı olabilir Normal de o kadar kötü olmaz Bence tecrübesizlikten dolayı senin partnerinin kötü demesi Sen o kötü kokuyu alıyorsan zaten sorun vardır Yok da sıkıntı yok demektir
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
29Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılBakımlıysa hayır
00 Yorumla
+1 yılÖfff güzel kokar ama mantar kapmışsın ya da enfeksiyon var ölü balık gibi kokar o kimse yalayamaz. ya da küflü peynir gibi. Midemi kaldırdın ya
00 Yorumla
+1 yılRegl döneminin başlangıcına yakın ve bitisinden bir süre sonra kokuyor. Yani benim gözlemlesiğim. Yani jinekolog falan değilim lakin bence bundan dolayı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Eğer mantar vs gibi şeyler yoksa kokmaz seninkiler ağzının tadını bilmiyor demektir... yalarken islandikca hele yalayasi gdliyor insanın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılYediklerine dikkat et işlenmiş ve paketli gıdalar tüketme. Her gün duş al iç çamaşırı değiştir.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Seninki kötü sanırım enfeksiyon-mantar olabilir
00 Yorumla
+1 yılGörmek, dokunmak ve koklamak gerekir yorum yapabilmek gerekir.
00 Yorumlasende sıkıntı var bence tedaviye git cunku koku olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen bir kere deneyimledim, kızın ne kadar temiz ve titiz biri olduğunu biliyordum. Bana da kokusu pek hoş gelmedi, oral yaptım ama kısa süre sonra bıraktım bu yüzden.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKoku konusunda bende çok tedirginim ilerde eşim kokuyo derse ne yaparım nasıl çözerim diye
21 Yorumla- +1 yıl
Hijyenine dikkat et günlük çamaşır değiştir temiz tut sonrasında hiç bir şey olmaz merak etme
Gizli Üye(25-29)+1 yılGiydiğin sentetik çamaşır olsun, duş alırken yıkamaya özen göstermek olsun bunlar ve bakteri varlığı kokuyu etkiler
00 Yorumla
+1 yılKoku mantar ya da bir hastaliktan olur yediklerin veya ic camasir secimin yanlissa cabuk islaniyorsan veya terliyorsa koku olur ve asiri kotu bir koku resmen dişki gibi kokuyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 545 cevap paylaştı. Onlar bilmez tecrübeli birine sorman lazım mesela ben gb vajina yalaması seven hastalara yaladimmi 1 saat yalarim kesintisiz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNormalde cok rahat sekilde yapilabilir ama buyuk ihtimalle seninkinde mantar ya da enfeksiyon vardir ondan dolayı yapmamis olabilirler. Akinti vs oldugunda nasil peki kokusu falan
00 Yorumla
+1 yılSeninki kötü kokuyor bence
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Enfeksiyon varsa kikar genelde kokmaz
00 Yorumla
+1 yılKnk mantarin falan mi var?
00 Yorumlasenin o hijyen sorun herhalde
00 YorumlaOral olmadan seksin tadı çıkmaz ki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılYoo güzel kokuyor kendi kokusu gayet güzel
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılDemekki senyeterince temiz değilsin
00 Yorumla Bilmiyorum, vajinam yok
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBi başlarsam duramam koku pek umrumda olmaz
00 Yorumla
+1 yılÌntihap var sende. Fazla zina yapma
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Denemek gerek
00 Yorumla
+1 yılHayır knk
10 Yorumla
+1 yılİğrenç
00 YorumlaHayır çok iyi yalanır