Doğru şekilde hazırlık yapılmasığı için ister istemez talihsiz durumlar ortaya çıkmış olabilir zaten pat diye yapılacak bir şey değil ki tam hazırlık yapılınca gayet keyfli oluyor
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ben sevmiyorum. Partnerine saygısı olmasa da kendisine saygısı olmalı. Daha farklı şeyler olabilir ama analar asla olmaz. Her ne kadar temizlensede olmaz. İlişkiyi gectim sağlığı da sıkıntıya koyabilir
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evet ya ne kadar temizlenirse temizlensin gireceği yer dışkının geçtiği atıldığı yer yani en fazla ne kadar temiz olabilir
Arkadaşların acemi imiş. Bilinçli yapsalar eminim arkadaşının hoşuna giderdi bakire kaçışı Hoşuna gidenin gidiyor hiç yok b*ktan yok şundan diye çamur atmayın kimseye
Şimdiye kadar kötü bir durumla karşılaşmadım. Bahsettiğin olay hazırlığı yapılmadan anal sekste olur. Ayrıca ne kadar yapılırsa yapılsın diye bir şey yok. Sorun olmuyor yani :)
Öyle değil. Eczanede satılan lavman seti var, onunla yapılıyor. Ya da öncesinde malum ihtiyaç gideriliyor, sonra da duş alırken o bölgeye biraz fazla yoğunlaşarak temizliği yapılıyor:)
Darliktan dolayı seviyorlarmis arkayı ama kız ne kadar tuvaletini yapmış olursa olsun erkeğin girdiği yerden diski geçiyor en fazla ne kadar temiz olabilir ki
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Dar olduğu için oranın gadası
Doğru şekilde hazırlık yapılmasığı için ister istemez talihsiz durumlar ortaya çıkmış olabilir zaten pat diye yapılacak bir şey değil ki tam hazırlık yapılınca gayet keyfli oluyor
Ben sevmiyorum. Partnerine saygısı olmasa da kendisine saygısı olmalı. Daha farklı şeyler olabilir ama analar asla olmaz. Her ne kadar temizlensede olmaz. İlişkiyi gectim sağlığı da sıkıntıya koyabilir
Evet ya ne kadar temizlenirse temizlensin gireceği yer dışkının geçtiği atıldığı yer yani en fazla ne kadar temiz olabilir
Tabiki ve ufak da olsa genişleme durumunda gazını tutamaz kimse bunun farkında değil.
Bilmiyorum bazıları çok temiz oluyor memnunum yazmış anlam veremedim
Ilac falan kullanıyorlar. Ama yinede öyle değil emin olabilirsin bundan
Zaten öyle değildir diski geçiyor sonuçta ya içine sabun sokup iyice temizliyor sanki
😂😂Ağzına sağlık iyi dedin
1 kere yaptım bidaha yapmam vajina gibisi yok anal igrenç ya ıykkkk :D
Nesi iğrenç mesela
bok kokuyo ya ben sevmedim bana igrenç geliyo vajina duruken popo paspal işi :D
Bazıları çok sevip savunuyor 😂😂😂
yok be yapılacak bişey degil onu yapacagına sevgiline oral seks çektir en güzeli :)
Sevgilim yok olsa da sevgiliyken öyle şeyler yapılmasına karşıyım gidip özelimi açmam sevgilime o kadar da degil
:D popo yapacagıma oral yaptırırm daha iyi :) oral en güzeli hem kızda zevk alıyo :)
Sen bilirsin kardeşim
:D :)
Arkadaşların acemi imiş.
Bilinçli yapsalar eminim arkadaşının hoşuna giderdi bakire kaçışı
Hoşuna gidenin gidiyor hiç yok b*ktan yok şundan diye çamur atmayın kimseye
Tamam
Dar olması ve penisi daha fazla kavramasından dolayı. Ayrıca öncesinde gerekli hazırlık yapılmalı.
Ne kadar hazırlığı yaparsa yapsın sonuçta erkeğin girdiği yer dışkının atıldığı yer bu sizin midenizi bulandırmıyor mu
Şimdiye kadar kötü bir durumla karşılaşmadım. Bahsettiğin olay hazırlığı yapılmadan anal sekste olur. Ayrıca ne kadar yapılırsa yapılsın diye bir şey yok. Sorun olmuyor yani :)
Sabunla mi yakisiyorsunuz içini de o kadar temiz oluyo 😂
Öyle değil. Eczanede satılan lavman seti var, onunla yapılıyor. Ya da öncesinde malum ihtiyaç gideriliyor, sonra da duş alırken o bölgeye biraz fazla yoğunlaşarak temizliği yapılıyor:)
E tamam işte onu bende biliyorum
Ee tamam işte o zaman sorun olmuyor :)
Anladım temizlikten anladığın bu 😅👍
Lavabo açıcı içmek filan galiba senin anlayışın da...
😅😂😂😂😂 guzeldi
yapmadan önce bazı şeyler yapmak gerekiyor eğer yapmış olsaydı bir daha vazgeçemezdi
Yok ya kız tuvaletim yok demiş az biraz gelmiş midem çok bulanmisti falan demişti ki inaniyorum
Daha dar ve çok ayrı bi haz vaciş sulu oldugu için bişey anlamıyorum
B*ktan herifler oldukları için.
Ahahahahah çok haklısın valla 😂😂😂
Ben işin daha çok sağlık kısmındayım. Kadın için zararlı.
Zararlı da seven kadınlarda varmış anlayamadim onları da
Bizim toplum baya doggy sevdalısı, kadınlar da dünden razı.
Öyle kadınlarında cidden gözümde bir değeri yok sırf zevk için sağlıksiz bişey yapmak çok saçma
Kim ne yapıyorsa yapsın, boş ver
Merak, değişiklik isteği, birde got çok güzelse ilgi çekiyor işte
Poponu güzel olması için manken olması falan lazım o da sizlere bakmaz iş adamlariyla olur ama sıradan erkeklerde seviyor garip geliyor
Birde oradan yapabilmiş olmak güçlü hissettiriyor erkeğe.
😂😂😂😂
Temiz olmazsa midem bulanir bwnimde
Hahha evet ya ama kimi kadın istiyor
kadinlar hayir dedigi icin yasak seyin ilgi cekmesi ve dapdar olmasi.
Yalamayi tercih ederim
Aklı başında olanlar tiksiniyor.
darlık olabilir
Dar olduğu için galiba bilmiyorum
Domates kabuğu keyfi kfkfkfl
Kadın olarak ben de seviyorum.
Mesela önden farklı olarak nesi hoşuna gidiyor
fazla büyük ve kalın olursa dayanabilir misin?
değişiklik arada olabilir
bende yapmıyorum
Neden
ya ön varken neden arkadan yapayımki kızlar kızlığını bozdurmamak için arkadan yapıyor ben bakire ise saygı duyup bir noktaya kadar yaşıyorum
Darliktan dolayı seviyorlarmis arkayı ama kız ne kadar tuvaletini yapmış olursa olsun erkeğin girdiği yerden diski geçiyor en fazla ne kadar temiz olabilir ki
gereksiz bişey önce kadına saygı için önemli
Bence de çok haklısın keşke herkes senin gibi düşünse bazıları seks objesi olarak görüyor
kadının varlığı zaten seksi seks objesimi evet ama kadın kendş isterse isteidğini yaşatır saygılımolmak laızm
Çok abartiyorsunz kadın meselesini her kadın seksi olmuyor şişman öküz gibi her yeri selülit catlak dolu kadına da mı seksi diyeceksin
O ayrı ya
Sevmiyorum
İlk defa denk geliyorum
Sen neden sevmiyorsun
Pislik yeri orası
Dar diyedir
Dar olduğu için delik
kızlar neden sevmez
Dar 24 cm çok iyi giriyor içine
Sevmiyorum
Nefret ederim.
Neden
Çünkü bok?
Ya bencede öyle ama bazıları yorumda temiz oluyo demiş bende onları anlamadım
Çamaşır suyuyla mı yıkıyorlarmış?
Bende öyle sordum sabunla mi yikiyormus içini diye senin temizlikten anladığın
Dedi
Senin temizlikten anladığın lavabo açıcı içmek mi dedi
İnsan mal olmasın işte. Cevaplara bak.🤦🏻♂️
Çok haklısın 😂
Yapıyorlar yapıyorlar sonra 1 hafta kıçlarının üstüne oturamıyorlar.
Onu bilmiyordum
Basur gibi düşün.😂
Sevenler de sokmuş ama ya 😂
Evet bazı hanım arkadaşlar maalesef oturmayı sevmiyor.😂
İshal olsalar altlarına kaçırırlar gelip burada hava atiyorlae
Hahahah. Müthişti bu😂
Anal sevmem