Cinsel Yaşam Dar vajinayı erkekler sever mi? Seductive34 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 111 Bir bakire kadar darım sizce yeni erkeğim çok mu şanslı olacak?Kendini şanslı hisseder mi? :D Güncellemeler+1 yıl Neden soru başlığı değişti? Bu şekilde sormamıştım Dar vajinayı erkekler sever mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. sevenleri vardır 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bende cok dardim 9 yillik evliyim hala cok dar, eşim bazen s*ktikce darlaniyor:) evet erkeklerin cok hosuna gidiyor 3 4 Yorumla Seductive34 +1 yıl S*ktikce darlaniyo mu daha neler :D Yorumla xlPIR +1 yıl bizde severiz tabi Yorumla TamBirErkek11 +1 yıl 9 yıldır hâlâ nasıl darsın 😅 Yorumla xlPIR +1 yıl atıyor la bu kafadan :d Yorumla
Zevkli_Temas Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 96% +1 yıl Dar vajinaya girerken sürtünme çok olduğu için aşırı derecede zevkli oluyor o yüzden çok severim darsa 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Sevilmez olur mu onun tadı baska olur seni sevecek erkek çok şanslı zevkten ucurursun adamı keşke bizede öylesi nasip olsa 0 0 Yorumla
mkd0r Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 96% +1 yıl dar ve az ıslanıyorsa çok kötü oluyor, dar ve ıslanması yerinde olmalı 1 0 Yorumla
anatolian_Mongol Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Bana her tür dar geliyor problem yok ama biraz esnekte fena olmaz 0 0 Yorumla
CENK_XXL Takip Et Bilge Yaş: 43 , eic 59% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Dar olsun geniş olsun iki kapaklı Ambar olsun girsin çıksın yeter 0 0 Yorumla
BeyEfendiBirisiX Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 91% +1 yıl En geniş Vajina bile Uzun Süre Penis git gel yapınca Vajina Daralıyor 0 0 Yorumla
Sanal_Adam Takip Et Master Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 773 cevap paylaştı. Cennetle müjdelenmiş kadar şanslı bence 😍 O ben olsam bari 😅 0 0 Yorumla
ayddemx Takip Et Yoda Yaş: 51 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Penise bagli büyük penisli biri olarak evet severim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Zevkten ölmezse çok şanslı evet 😂 Hayali bile harika seni tanımak isterdim 0 2 Yorumla Seductive34 +1 yıl Seni tanimak istiyorum yiğidim ara beni Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yazdım bebeğim cevap vermedin tekrar yazıyorum 😘 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Evet, harika senin ki, yeni erkeģin olmak isterim, kalın ve büyük benim ki 0 2 Yorumla Seductive34 +1 yıl Ben çok büyüğü almam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl En fazla kaç cm uzun ve genişlikte istersin? Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Bence çok şnsslı bana niye denk gelmiyosunuz ya üstelik cönmert kibar yataktada aslan gibiyim 0 2 Yorumla Seductive34 +1 yıl Aslan gibi mi vay yırtıcı demek Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen ne diyosun ama işte bana denk gelsen ya bende biraz hissedeyim dm yi açsana Yorumla
0Devrim7 Takip Et Yoda Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 592 cevap paylaştı. Vajina ne kadar dar erkek o kadar çok zevk alır ne kadar geniş o kadar zevk düşer 0 0 Yorumla
BAKİRHOROZ3434 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Fazlasıyla severim fakat iri penisle partneerlwrim zorlandikca benim aldığım zevk düşüyor 0 2 Yorumla Seductive34 +1 yıl Çok iri olmamalı Yorumla BAKİRHOROZ3434 +1 yıl Evet maalesef bu büyük bir sorun 😔hem erkek hemde bayan için Yorumla
devilish_humanity Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı. o şanslı erkeğı arıyoruz :) ınsallah ıcerde sıkısıp kalmaz sonra kangren falan olur 0 0 Yorumla
TeomanŞarkısı Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Darsan kendine knk xjdn 2 2 Yorumla Seductive34 +1 yıl Bu açıdan bakmak istemiyorum mevzuya :D Yorumla TeomanŞarkısı +1 yıl 😂 Yorumla
Bosdurankisi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Bence hisseder bakiresindir de bence yani 0 9 Yorumla Seductive34 +1 yıl Değilim Yorumla Bosdurankisi +1 yıl Hm o zaman o seni öyle sanabilir dar olduğun için Yorumla Bosdurankisi +1 yıl Sisteme göre olmaması gereken bi cümle sözcük kullanınca değişiyor Yorumla Seductive34 +1 yıl Detayla aynıydı hemen hemen. Yorumla Bosdurankisi +1 yıl Bazı şeyleri açık açık yazmayı istemiyor site kuralları Yorumla Seductive34 +1 yıl Saçma geldi detayda da yazan o sonuçta :D Yorumla Bosdurankisi +1 yıl İşte site kuralları ya takılma 😂 Yorumla Seductive34 +1 yıl Ya biliyorum zaten de gereksiz yani kaldiramayinca hep böyle bi değişiklik Yorumla Bosdurankisi +1 yıl Olur öyle 😂😂😂 Yorumla
001zaman Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Eskilerdenmisin sen ismin yabancı gelmedi 0 4 Yorumla Seductive34 +1 yıl Evet Yorumla 001zaman +1 yıl 5 6 yıllık tahminim Yorumla Seductive34 +1 yıl Daha fazla Yorumla 001zaman +1 yıl Eski bir nicki görmek sevindirdi beni. hatiralarim canlandı. tabi senin sadece ismini hatirliyorum Yorumla
SAblaK Takip Et Master Yaş: 31 , eic 42% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 844 cevap paylaştı. ama bakire değilsin demi :D 0 2 Yorumla Seductive34 +1 yıl Çok gıcıksın Yorumla SAblaK +1 yıl evet biliyorum gıcık olduğumu gıcık olmasam burada olmazdım Yorumla
TamBirErkek11 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 94% +1 yıl Evet çok şanslı olacak bayılır kesin 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Darını bulmuş daha ne isteyebilir ki? Şans değil bu başka bir şey (: 0 0 Yorumla
priwateman Takip Et Master Yaş: 44 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Evet cok sanli olacak 0 0 Yorumla
kuzularvebebekler Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Etmezmi bayram olurona ah ah bi gorsek 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Mutlu olur ve seni bırakmaz 0 2 Yorumla Seductive34 +1 yıl Genislemez di mi hiç Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Daha önce kaç kez ilişkin oldu peki Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Asıl benimle olan kız şanslı ben bakirim shshgs 0 9 Yorumla Seductive34 +1 yıl Bence şanssız 🙂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nedenmiş o😂 Yorumla Seductive34 +1 yıl Tecrübesizsiniz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bende zaten evlendiğim kızı temiz istediğimden sorun yok bence oda tecrübesiz olucak😂 Yorumla Seductive34 +1 yıl Haha burada sexting yapan adamlar da temizim diye geçiniyo Yorumla Seductive34 +1 yıl Nasil temizlikse artık 🙂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bakir ve bakirelik olarak temiziz Yorumla Seductive34 +1 yıl Oldu canim görürsem söylerim 💋 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sekstingde birine temasmı ediyosun kafa yok sende galiba shshsh Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl En dar sensin en iyisi sensin tamam :D 0 2 Yorumla Seductive34 +1 yıl Sen niye tribe girdin :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne tribe girecem be, güzel bir şey dedim :D Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Şanslı demek piyango talihlisi. Dar olsun yeterki 0 2 Yorumla Seductive34 +1 yıl Abart skdjd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bak bak kimin eline geçer 🫣🧡 Yorumla
Drmarco Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Darsındır ama bakire kadar değil🤣🤣 0 0 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı. Erkeklere dar delik olsun farketmez 🤣 0 0 Yorumla
erosks Takip Et Xper 6 Yaş: 28 +1 yıl her türlü vajina itina ile genişletilir 0 2 Yorumla Seductive34 +1 yıl Reklam sloganı gibi Yorumla erosks +1 yıl ne olursun Yorumla
Alpagu16 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Bakire misin 0 2 Yorumla Seductive34 +1 yıl Bakire olsam direk bakireyim derim heralde Yorumla Alpagu16 +1 yıl Sana yırtıcı lazım Yorumla
gokuu Takip Et Yoda Yaş: 46 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 545 cevap paylaştı. Nerden biliyorsun dar olduğunu 0 0 Yorumla
Kalpdoktoru___ Takip Et Yoda Yaş: 109 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 591 cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Hisseder muhtemelen 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Şimdi bakmadan bilemeyiz 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Genişletirim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
sevenleri vardır
Bende cok dardim 9 yillik evliyim hala cok dar, eşim bazen s*ktikce darlaniyor:) evet erkeklerin cok hosuna gidiyor
S*ktikce darlaniyo mu daha neler :D
bizde severiz tabi
9 yıldır hâlâ nasıl darsın 😅
atıyor la bu kafadan :d
Dar vajinaya girerken sürtünme çok olduğu için aşırı derecede zevkli oluyor o yüzden çok severim darsa
Sevilmez olur mu onun tadı baska olur seni sevecek erkek çok şanslı zevkten ucurursun adamı keşke bizede öylesi nasip olsa
dar ve az ıslanıyorsa çok kötü oluyor, dar ve ıslanması yerinde olmalı
Bana her tür dar geliyor problem yok ama biraz esnekte fena olmaz
Dar olsun geniş olsun iki kapaklı Ambar olsun girsin çıksın yeter
En geniş Vajina bile Uzun Süre Penis git gel yapınca Vajina Daralıyor
Cennetle müjdelenmiş kadar şanslı bence 😍
O ben olsam bari 😅
Penise bagli büyük penisli biri olarak evet severim
Zevkten ölmezse çok şanslı evet 😂 Hayali bile harika seni tanımak isterdim
Seni tanimak istiyorum yiğidim ara beni
Yazdım bebeğim cevap vermedin tekrar yazıyorum 😘
Evet, harika senin ki, yeni erkeģin olmak isterim, kalın ve büyük benim ki
Ben çok büyüğü almam
En fazla kaç cm uzun ve genişlikte istersin?
Bence çok şnsslı bana niye denk gelmiyosunuz ya üstelik cönmert kibar yataktada aslan gibiyim
Aslan gibi mi vay yırtıcı demek
Sen ne diyosun ama işte bana denk gelsen ya bende biraz hissedeyim dm yi açsana
Severim daha çok zevk veriyor ve tam orgazm ediyor.
Vajina ne kadar dar erkek o kadar çok zevk alır ne kadar geniş o kadar zevk düşer
Fazlasıyla severim fakat iri penisle partneerlwrim zorlandikca benim aldığım zevk düşüyor
Çok iri olmamalı
Evet maalesef bu büyük bir sorun 😔hem erkek hemde bayan için
o şanslı erkeğı arıyoruz :) ınsallah ıcerde sıkısıp kalmaz sonra kangren falan olur
Darsan kendine knk xjdn
Bu açıdan bakmak istemiyorum mevzuya :D
😂
Bence hisseder bakiresindir de bence yani
Değilim
Hm o zaman o seni öyle sanabilir dar olduğun için
Sisteme göre olmaması gereken bi cümle sözcük kullanınca değişiyor
Detayla aynıydı hemen hemen.
Bazı şeyleri açık açık yazmayı istemiyor site kuralları
Saçma geldi detayda da yazan o sonuçta :D
İşte site kuralları ya takılma 😂
Ya biliyorum zaten de gereksiz yani kaldiramayinca hep böyle bi değişiklik
Olur öyle 😂😂😂
Eskilerdenmisin sen ismin yabancı gelmedi
Evet
5 6 yıllık tahminim
Daha fazla
Eski bir nicki görmek sevindirdi beni. hatiralarim canlandı. tabi senin sadece ismini hatirliyorum
ama bakire değilsin demi :D
Çok gıcıksın
evet biliyorum gıcık olduğumu gıcık olmasam burada olmazdım
Kim sevmezki dar sıcak
Evet çok şanslı olacak bayılır kesin
evet o şanslı erkek kim olacak :D
Darını bulmuş daha ne isteyebilir ki? Şans değil bu başka bir şey (:
Evet cok sanli olacak
Etmezmi bayram olurona ah ah bi gorsek
Mutlu olur ve seni bırakmaz
Genislemez di mi hiç
Daha önce kaç kez ilişkin oldu peki
Asıl benimle olan kız şanslı ben bakirim shshgs
Bence şanssız 🙂
Nedenmiş o😂
Tecrübesizsiniz
Bende zaten evlendiğim kızı temiz istediğimden sorun yok bence oda tecrübesiz olucak😂
Haha burada sexting yapan adamlar da temizim diye geçiniyo
Nasil temizlikse artık 🙂
Bakir ve bakirelik olarak temiziz
Oldu canim görürsem söylerim 💋
Sekstingde birine temasmı ediyosun kafa yok sende galiba shshsh
En dar sensin en iyisi sensin tamam :D
Sen niye tribe girdin :D
Ne tribe girecem be, güzel bir şey dedim :D
Şanslı demek piyango talihlisi. Dar olsun yeterki
Abart skdjd
Bak bak kimin eline geçer 🫣🧡
Keşke ben erkeğin olsam