Yani ortalıkta bu insanlardan çok var mesela benim bir arkadaşım geçen yaz evlendi şimdi bana diyor ' sıkıldım bundan ' yani sadece arkadaşım değil genel olarak erkeklerin çoğu bu şekil neden aldatma gereği duyuyoruz ki mesela ben ciddi bir ilişkiye girersem aldatmam...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
çünkü asla tek kişiyle yetinmiyorlar yetinmiyorsun neden evlenip hayatındaki insanın hayatıma edersin ki.. maalesef böyle hata yapıyorlar
Maalesef bu kadar abaza bir insanlarız 😞
erkekler kadar kadınlar da fena sımdı
Kadın ya da erkek libidosu düşükse herhangi birinin bunların olmasını normal karşılıyorum
Çok farklı ve fazla sebepleri var ya. Anlamak zor
Hergün bulgur plavi olmuyo sanırım
sıkıyo mu?
@baltusp bilemem size sormali
durumun öyle değil
@baltusp anlamadim
İşte aradığım cevap bu 👏👏👏👏
@canturkkk evlisin heralde
Evet evliyim. Kimse aldatmak istemez ama mecbur kalıyor insan bazı şeylere dayanamıyor
Mecbur kalıyor?
Ne anlamak istersen onu anlayabilirsin kardeşim. Evlilik evlenip aynı oda içerisinde yatmakla olmuyor. Herkes kendine göre bazı sorunlar yaşıyor sonucunda da aldatıyor
Bende evliyim tüm bayanlarla konusurken farkettim kadinlarda erkeklerini aldatmak istiyo ama sadik kalmayi tercih ediyo siz erkekler sadik olmayi bilmiyosunuz
Yani bu erkekten erkeğe değişir. Ben bunları yazdım diye sadık olmadım ama olaylar ne detayları ne bilmeden beni yargiliyorsun. Sonuç olarak kadın da olsa erkekte olsa yaşadığı ya da yaşayamadığı şeylerin sonucunda aldatıyor
@canturkkk aldatmak yerine bosanmak istediginizi söyleseniz
Onu da denedim ama olmuyor. Zaten aldatmadim da yani soruya cevap verdim sadece yaşayan birisi olarak.
sen aldattın mı pekı
@canturkkk bosanmayimi denedin nasil olmuyo ver avukata çatır çatır bosuyolae
Bu böyle uzayıp gider sizin kadar bende biliyorum süreci emin olun. Bazı şeyler olmayınca olmuyor
@canturkkk amaan alismissiniz duzeni bozmadan keyfe gore yasamyi
Hanımefendi durumu bilmeden konuşmaya görüş bildirmeye de siz alışmışsınız. Kimin ne yaşadığını bilmeden neye göre yargiliyorsunuz
@canturkkk bende evliyim az cok biliyorum esiniz pis olabilir yatakda odun gibi olabilir size erkek gibi hissettirmeyebilir ama cocugunuz vardir duzeniniz varsir bozmak istemessiniz ama omur kacak gocek yürümez
Haklısınız evet. Yapacak bir şey yok bakacağız önümüze
bulgur pilavı da bulsak şükür
Karakter yoksunluğu