- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBu çok normal bir durum aslında özel hayatınız kısıtlı belki hiç insan yüzü görmüyorsunuz oyuzden de bir kadına bedensel ihtiyaç duymanız da gayet normaldir zaten bu tarz uygulama kullananların çoğu asker ve askeri personeller oluyor sadece amaçları bir kadın sesi duymak ya da cinsel ihtiyacını gidermek oluyor ister istemez duygusal bir boşlukta oluyorlar ama şöyle bir gerçek vark bu süreçtei asker adamın sevgisine inanmamak ve ona bağlanmamak çok daha doğru olucaktir çünkü asker olan adamlar hem ailesinden hem çevresinden uzaklaştığı için duygusal boşlukta olurlar ilgiyle daha çok ihtiyaç duyarlar buda onların yanlış kararlar vermesine sebeb olur
020 Yorumla- +1 yıl
Asker adamın askerlik süreci içinde bir kıza ümit verebilir aşık oldugunu sansbilir o kızdan gördüğü ilgiden etkilenebilir ama askerlik süreci bittiğinde i o duygusal boşluğun yerini mantık alır ve o hissettiği duygular gelip geçici bir hal alır oyuzden asker adamın sevgisine inanmamak gerekiyor
- +1 yıl
Gayet normal bir durum dedimya bu tarz uygulama kullananların çoğu asker ve askeri pesoneller dir amaçları duysak boşluğunu gidermek ve cinsel ihtiyacını karşılamak olur
- +1 yıl
Böyle birsey yapmadım fakat çok askeri personelle konuştuğum için onlan öğrendim diyebilirim er den tutda uzmanı , komutanı , genareli vss askerlyenin herşeyini yemek saati den tut ordaki yaşama sartkarindan tut eğitim saatlerine kadar herşeyi öğrenmiştim
- +1 yıl
Ben özellikle uzmanlar vardı onlara sormuştum neden bu askerler ellerinde tekefon uygulamada geziyor yasak degilmi vss diye bana dediği cevap şuydu " aslında yasak ama biz burada dağın başında yaşıyoruz bırak insan görmeyi insan sesine hasret kalıyoruz belki aylarca izniniz olmuyor biz onların telefon kullandıklarını biliyoruz ama görmemezlikten geliyoruz çünkü oadam burada dağın başında görev yapıyor ailesinden sevgilisinden kopmuş gelmiş birde biz burada yuklenirsek o adamın piskolojisi bozulur otuzden de biraz esnek davranıyoruz oda obua gönlünü eğlendiriyor çünkü burada çok zor şartlarda görev yapıyoruz. Otuzden demişti
- +1 yıl
Birde askeri personeller kandırılmayada çok müsait oluyorlar uygulamalara para yatıran ya da bir kadına çakal bir kadına denk gelirse para karşılığı soyunuyor vss askerler böyle şeylere hemen atlıyorlar bunun örneklerini de çok dinlemiştim hatta çokta gülmüştük
- +1 yıl
Onlarla flört olarak değil normal bir dostluk kurduğumuz insanlar oluyordu
- +1 yıl
Birde daha önce bir sevgilim vardı kendisi uzmandi zaten ondan da bu tarz şeyler zaten duyardım merak ettiğimi sorardım ondan öğrenirdim
- +1 yıl
Kısa ve öz askere gidip gelmiş kadar oldum 🤣
- +1 yıl
Gerek yok özele burdan konuşuyoruz yeterli bence
- +1 yıl
Teşekkürler Bi'bot kardeş 😂😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 740 cevap paylaştı. eski asker olarak şu an sivilim hala yüksek yalan yok.. genetik meslekle alakası yok bence
08 Yorumlakadından uzaklar birde spor yaptıkca kalp damar daha guzel calıstıgı ıcın normal
02 YorumlaBizimki normaldi hatta hiç yoktu 400 tane adamın içinde düşüktü yani )))
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Askerler sapık oluyor telefonlarında bir sürü kız oluyor. Üniformayı kullanıp kız tavlıyorlar askerlik yaptım oradan biliyorum. Kadın olsam Asker e bulaşmam kesin aldatır
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen büyük bir abazansin kardeşim askerlik ile alakalı değil bu. Zaten asker olduğunu sanmıyorum. Asker ayağına karı kovaliyorsun.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsürekli karı-kız muhabbeti yağtığınız için ola iblir mi?
00 Yorumla
+1 yılBenimde öyle ancak eğitim fazla olduğu gün yorulunca iniyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılmesleği kendini övmek için sormuşsun çoğu askerin eşi aldatıyor bunu da bil
00 YorumlaTemel eğitimdeyken değil :d
00 Yorumla
+1 yılAskerlerin kız gördüğü yok normal
11 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılÖyledir bence
01 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar