Yani öncelerde hic böyle degildik cunku ben sevmiyodum onu. Sonra daha yakin olduk flört gibi olduk. Artik böyle öpeyim seni vs dedigine bile bisey demedim etmedim bu böyle gitti arzuluyorum falan senide dedi yine bisi demedim bende insanim hosuma gitti ama belli egmedim hic naz ettim hep. Ama bugun öyle bisey dedi ki "sanki sen hic yapmiyosun" . Cok absürt degil mi? Insan hic böyle dermi? Bide surekli benle evlenmek istedigini ve evlenmieksek konusmayi birakalim falan diyor. Insan ciddi dusundugune böyle demez cok tuhafima gitti.
Sizce?
Güncellemeler
+1 yıl
Yardim edin yazarsa napim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Sende ona karsi soğuk ve ilgisiz davranışlar sergilersen hersey bir yere kadar. Erkeklerinde ilgiye sevgiye ihtiyacı vardir
Ben cilveliyim yoksa böyle diyemezdi
Sen bakire misin? Değilsen daha önce başkası ile yaptığını biliyor mu ki sanki sen hiç yapmıyorsun diyebiliyor
Onu demek istemedi mastürbasyon olrk dedi
Yani senin gibi çekingen birisi için tuhaf, ama ucundan kıyısından sinyal veriyor
Ne sinyalu
Nerden biluyonkiutangacim
Belli edemeyen kadın, çekingen olmuyor mu? Yoksa karşılık verirdin az da olsa
Hem o yuzden hemde bana yakismiyan bir davranis bencr
Neydi ki , sen hiç yapmıyorsun dediği
Ma.. st
Ona göre normal sana göre değil, bu ifadeyi kullanırkenki , kelimeleri ve üslubu yanlış seçmiş ve yanlış zamanda söylemiş. Böyle oluncada sana çok absürt ve garip gelmiş doğal olarak. Kullanılan ifade sende, fiziksel bir durumun ötesinde düşünsel ve duygusal faktörleri de harekete geçirdiği için garip gelmiş kendinj kötü hissetmissin. Çizmeyi aşarsa bir ayrılık süreci düşünürsün. Asmazsa iletişime devam ama yine bu güne kadar geldiği gibi. Kendini belli etmeden , mesafeyi koruyarak. 😊😉
Niyeti Seksting yapmak
Evlenmeyeceksek oyalama diyor
Oda zafere giden yolda hersey mubah
Nereden buluyorsun böyle sünepe leri sen ya...
Ne bilim
Konuşalım mı biraz ne dersin
Ne konusucaz?
Gizlidesin
senle neden konusayim
Der?
Ne der
Sorduğun şeyi
Herkes kafayı yemiş
Neden
Saçmalamış çünkü
Hangi konuda
Sen de yapmıyo musun demişş ya o
Adam sevgili olmadan evlilik düşünüyor vay be
Sevgili olarak goruyor zaten olay bu degil sence normal mi
Değil tabiki saçmalama evlilşk flaan düşündüğü yok ucube herifin insan sevdiğini zikmenin peşine düşmez
Tüm ciddiyetimle söylüyorum bunu
Gercektenmi
Cok sasirdim cunku seviyo beni hep duyo evlenmek isziyor
Evlenmiceksek konusmayalim diyor karimsin diyo ruyasinda bizi öyle gormus dedi
Yani birbirimizin oldugunu
Ya saçmalıyor kızım kafanı kullan ilişkiye girme çabaları bunlar inanma sinir oldum şimdi
Karımsın diyince hiç mi ters yapmadın ya alışık mıısn öyle her flörtün karısı olmaya
Tkip attim
Ya soktayim
Garip.
Hangisi tam olarak ne garip
Kabaca
Ne kabaca
🌹🌹🌹
Dedigi ne olacak