Size partneriniz çok zevk veren bir şey yapsa ama partneriniz zevk almasa siz maksimum zevki alır mısınız?
Mesela göğüsümü emerken ben çok zevk alırım ama karşımdaki sadece emiyorsa bundan zevk almıyorsa çok zevk alamıyorum sizde de böyle mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Size partneriniz çok zevk veren bir şey yapsa ama partneriniz zevk almasa siz maksimum zevki alır mısınız?
Mesela göğüsümü emerken ben çok zevk alırım ama karşımdaki sadece emiyorsa bundan zevk almıyorsa çok zevk alamıyorum sizde de böyle mi?
Ben kadının zevk almasını sağlarım öncelikle zevk alınca çıkan sesler çok hoşuma gidiyor. Tam zevk anında oral yapmasıyla başta yapması arasında çok fark var mesela
Karşımdaki kisi zevk aldikca bende onun aldığı zevkten dolayı daha çok zevk alırım
Evet işte ben de onu diyorum emmekten o da zevk alsa mesela ben zevki doruklarda yaşarım
Vaktin var mı tkp edebilir misin birkaç birsey sorabilir miyim
Tabi
tamam
Cevap
16Cevap
Kadını zevk almasını sağlamak zaten zevk verir bence
İşte bunu davranışlara ve seslere de yansıtmalaısınız bence
Her erkeğin sekse bakışı farklıdır.
Seks sanattır bana göre. Benim dudaklarım senin vücudunda gezen bir tuval sir benim için. Seks yapacağım kadına şaheser gibi bakarım. Narin ve doyamacağım biçimde
Erkekler zevk almaz zaten ondan hoşlandığımız sevdigimiz icin emeriz siz de bir yandan zevk alin diye haa dersen ki ben de erkegin zevk alması istiyorum o zaman penisini yalayacaksın
Hayır gerçekten zevkle emen erkekler var o emme sesi ve verdikleri "lezzetli" mmmh sesleri benim zevkimi doruklara taşır
Erkek severek yapar bunu meme emmek erkekler icin ap ayri bir seydir kadin zevk aldikca erkek de bir yandan da zevk alabiliyor bundan yoksa bir şeyi yok ama konu meme olunca iste erkekler icin çok güzel bir şey oluyor bal dök çikolata sür yala emm yani diger yandan vajina da öyle ama o daha buyuk bir sey erkekde ondan zevk aliyor önce vajinayi yalayip ıslatıp ondan sonra icine girmek erkege çok büyük bir haz veriyor ama bu meme de olmuyor tabi ama memenin yeri de başka tabi
Ben partnerim zevk alınca çok zevk alıyorum onun zevk aldığını görmeliyim
Bende öyle hissederim zevk verdikçe daha çok zevk alırım o zevk almazsa anlamı olmaz
Konuşmak ister misin
Karşımdaki ne kadar zevk alırsa bende onun zevk almasından zevk alırım
Senin gibi tazeliğini emerken zevk almayan erkekte ne bileyim , yani şüpheli bir durum.
Bosalmadan bosalmam sürat ifadesi maksimum seviyeye çıkmamı sağlıyor
Kadini memnun etme noktasi delirtici bir haz olmalı zaten erkek için.
Karşılıklı olmalı bu benim için daha önemli
BEN partnerimin zevk almasından zevk alırım
evet öyle olabiliyor.
Bence anin tadini cikar.
Boğazını sıkıp alttan sokmak daha çok zevk vermez mi sana
Kadında başka erkekte başka
Ya her soruma aynı şeyi yazıyosun gerçekten erkekte ve kadında farklı mı? Waow öyle olmasa neden soru sorayım zaten 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Nasıl ben mi 😀 günahımı alma kadınlar nasıl erkek gibi bakabilir mümkün değil bu
bol bol yaprak ye jksjksjks
Evet benim de aynı
Ben aldırırım genelde
bayır böyle degil ben zevkime bakarım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?