İsveç Avrupa seks şampiyonası yapacağını duyurdu, ne düşünüyorsunuz?
Beğen
Paylaş
Takip Et
4 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
saçmalardan seçmeler işte. noolacak takım mı kuracaklar. millet yıl boyu anytenman mı yapacak. cuckold turnuvası falan mı yapacaklar neyi ölçecekler erken boşalma yarışması ya da geç boşalma yarışması mı olacak. ya da pentatlon gibi her pozisyonda mı denenecek...
Eee nufus kıtlığı çekince öyle oluyor işte. Türkiye'ye gelen afganları pakileri suriyelileri vs ve Türk erkeğine düşman feminist Türk karıların hepsini İsveçe o yarışmalara gönderirsek onlarda mutlu olurlar bizde hepsinden kurtulduğumuz için huzurlu oluruz. 😎🔥
Yaşam standartları babında demedim. İsveçte yaşayan akrabalar var elbette o boyutunu biliyorum fakat her şey maddi değil. Bu da manevi anlamda büyük bir çöküş benim bakış açıma göre. Sadece onu belirtmek istedim.
Espirili bir cevap "İhtiyar teyzeye sormuşlar düğüne gelecekmisin? demiş he gelirim!!" "Ama düğün gökyüzünde!!! Cevap açık net merdivenler nereden başlıyor" :D :D :D Sen boş ver baş vurular nerede onu söyle :D :D :D
Bızım bu cınsellık kategorısınde gecede 6-7posta atıyorum dıyen en buyuk sey benımkı dıyen hergun sevıssem doymam dıyen zortingen delıkanlıları gonderelım olımpıyata
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Türkiye de katılıyor mu? Kaçıncı torbadan giriyoruz? Sadece çiftler mi değerlendirilecek? Bireysel derecelendirme de olacak mı? Yaş kategorisi var mı? Teens, Mature falan? ve ödül ne olacak?