26 yaşımdayım göğüslerim gelişmedi sadece uçları var destekli sutyen takıyorum dışarıdan olmadığı belli olmuyor varmış gibi ama gelişmi tam olmadı bu yüzden evlilik düşünemiyorum hayatıma giren erkege söylemem gerekir kandırmak gibi oluyor kilom da 67 kiloyum göbeğim var fiziğim kötü bu şekilde evlenemem belki
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 648 cevap paylaştı.
+1 yılEh insanlar için görsellik kendi yaşamlarına göre bir noktaya kadar önemli. Herkes gözüne ve gönlüne hoş gelen birini ister bu hayatta.
Senin açından art niyetle söylemiyorum elbette ama şartlar olumsuz görünüyor gibi.
01 Yorumla
Soran+1 yılFarkındayım
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılYeter gari site kaldiriyor sen paylasiyon site kaldiriyor sen paylasiyon beynin vajinan da cisacagina kafanin icin de calissin bir de erkekler abaza oluyor güya erkekleri sollladiniz lann abazalikta yanımda kürek tasiyacam erkeklere konusan kiz olursa cikartip agzina vuracam
01 Yorumla
Soran+1 yılBen ilk defa sordum
- Cinsel Yaşam konusunda 403 cevap paylaştı.
+1 yılSorun göğüslerin değil evlenmem diye düşünme karşılıklı sevgi saygı anlaşabilidiğin zaman hiç bir sorun olmaz, kendine fırsat yarat, insanlar seni vucudun için sevmez merak etme
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe alaka neden evlenemeyesin böyle düşünerek kendi özgüvenini kendin yokediyorsun. Benim de ufaktı ve yaptırdım mesela. Asla çözülemeyecek bir sorun değil ki bu. Hem küçükse de küçük kime ne eğer yaptıracaksan kendin için yaptır başkasının mutlu olması için değil.
011 Yorumla
Soran+1 yılYaptırdın ya nasil oldu
Cevap sahibi+1 yılÇok güzel oldu. Ben kendimi mutsuz hissettiğim için yaptırdım mesela, dolgun göğüs severim. Tam istediğim gibi boyu şekli çok memnunum.
Soran+1 yılNe kadara yaptırdın ileride çocuk emzirebilir miyiz
Cevap sahibi+1 yılBen yurtdışında yaşıyorum, burada yaptırdım. O yüzden türkiyedeki fiyatları bilmiyorum. Çocuk emzirmede sorun olmuyormuş. Kas altına koyulan falan bir sürü çeşidi var. Doktorla görüşmen daha doğru olur eğer düşünüyorsan.
Soran+1 yılEvli misin
Cevap sahibi+1 yılHayir
Soran+1 yılKac yaşındasın
Cevap sahibi+1 yıl31
Soran+1 yılEvlilik düşünmü yor musun
Cevap sahibi+1 yılDüşünmüyorum. Neden soruyorsun anlamadım?
Soran+1 yılMerak ettim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
25
Cevap
68Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 844 cevap paylaştı. yanlış düşünüyorsun ayrıca evlenemem gibi düşüncelere girme de benim gibi görünüşe değil de anlaşıp anlaşamamak önemli olduğunu düşünen insanlar da var
benim için her şey görünüş değil sonuçta219 Yorumla
Soran+1 yılSenin gibi düşünen insanlar çıkmadı karşıma
Soran+1 yılİnşallah çıkar
Soran+1 yılİnşallah ama umudum yok
Soran+1 yılKaybettim ya
Soran+1 yılÇokta iyi biriyim ama mutlu olamıyorum
Soran+1 yılBulamıyorum ki
Soran+1 yılİnşallah hayırlısı olsun
Soran+1 yılİnşallah seninde karşına hayırlı biri çıkar
Soran+1 yılİnşallah
- +1 yıl
Bu yanlış bir düşünce.. Seni böyle kabul eden biri çıksın diye beklemek/üzülmek vs.. Neden seçilen oluyorsun ki.. Seçen olmalısın sen kadınsın.. Yukarıda dediğim gibi estetik tüm sorunlarını çözecek
+1 yılMerhaba. Dediğin gibi bu sadece senin düşüncen. Bence kimseye bir şey söylemek zorunda değilsin. Bence bu konuyu tamamen kendin aşmalısın. Destekli sütyen giymemekle başlayabilirsin. Benimde göğüslerim küçük bunun için yapmak istediğim şeylerden vazgeçemem. Beğenmeyen gidebilir 💐
12 Yorumla
Soran+1 yılDestekli sutyenle rahat hissediyorum kendimi
- +1 yıl
Bende bundan bahsediyorum. Güvenli alan gibi olmuş senin için. Benimki bir öneri tercih senin
Gizli Üye(36-45)+1 yılBiri sizi memeniz için sevecek değil, sizi memeniz için sevmeyecek birini bir zahmet sizde sevmeyin. bunu sorun olarak görmeyin. Erkekler çok mu kusursuz.
Ve ayrıca bölgesel egzersiz yaparak göbeği eritip oradaki yağ olusumunu memelere yönlendirebilirsiniz20 YorumlaSeven memeyi umursamaz.
Memesizlik kadınlığa, güzelliğe mani değil.
18 Yorumla
Soran+1 yılBenim kilom olduğu için kötü duruyor
- +1 yıl
Örnek verdiğin kadına bak, soruyla bağı olmayan çok ütopik bir karşılaştırma olmuş.
Çoğu erkeğin rüyasında bile göremeyeceği kadar güzel bu kadın.🤔
Soran+1 yılBen bu kadar güzel değilim
Soran+1 yılNe yapabilirim peki
- +1 yıl
Değiştirebileceğin şeyler üzerine odaklan öncelikle. Kilondan şikayetçiysen kilonu azaltmaya çalış. Spor yap, bedenini böylece daha yakından tanı. Giyim tarzında değişiklikler yap, kendi bedenine daha uygun bir giyim tarzı bulmaya çalış... En önemlisi kendini başkalarının karşısında yetersiz hissetmeyi bırak.
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim
Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kilon bence dert değil şahsen biraz kilolu olmak sekste iyi çünkü elinle kavradığın zaman yumuşaçık oluyo kemik gelmiypr her şey de göğüs değil bence boş yere üzülüyorsun ha görmeden bilemem ama olsun takma kafaya
10 YorumlaSırf bu yüzden bir erkek seninle evlenecekse hiç evlenmesin bence
her şey fiziksel mi her şey cinsellik mi
Evlilik bir ömür boyu gidilecek uzun bir yol
18 Yorumla
Soran+1 yılSenin gibi düşünen erkek sayısı çok az çoğusu fiziğe önem veriyor
Soran+1 yılGerçekten öyle kendimi kandırmak istemiyorum
Soran+1 yılBende evlenemem ki
Soran+1 yılNasıl evleneyim ya beğenilmezsem
Cinsel Yaşam konusunda 306 cevap paylaştı. Hiç endişelenme kısmetinde varsa evlenirsin seni seven biri çıkacaktır elbet karşına sadece hayırlı bir eş için dua et
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok ediyorum inşallah olur
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılSon 15 senedir kadınlar gevşek sütyen takıyor ya da hiç takmıyor. Hele azıcık eğildi mi komple görünüyor. Meme görmekten gına geldi. Önemli olan popo.
01 Yorumla- +1 yıl
Senin tek yapman gereken zayıflaman ve spor yapman. Sportif kızlarda zaten küçük olur ki genelde.
+1 yılBunu çok sorun etmemelisin. Eğerki sevgilinle, göğüslerini gorecek seviyeye gelsiysen ufakmış büyükmüş hiç dert etmez kimse. En azından ben böyle düşünüyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim de küçük ama şekli güzel. Bunun bir kusur olduğunu düşünmüyorum. Seni seven her sekilde sever kabullenir takma canım hic
52 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılFakat erkekler arasında bir kesim var aşırı önem veriyor ve eğer kucukse kadına psikolojik baskıda sınırı aşıyor, bu yetmiyormuş gibi gidiyor aldatıyor. O kesim h.. anzoları inek sevdalilarini iyi ayırt edersen no prablım tatlım
Cevap sahibi+1 yılBen karşılaşıyorum bazen mesela. Adam ultra önem veriyor ama yuzum guzel hos bir kadinim diye benden gizliyor sirf elde etmek icin sonra dökülüyor gercek fikirlerini, o bi zaman kaybı oluyor
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Kimi küçük göğüs sever öylesi çok evlilik işleri şans işidir bulursun birini evlenirsin moral bozmak yok
10 Yorumla
+1 yılHer göğüsün farklı kişilere çekiciliği vardır. Dert etme
20 Yorumla
+1 yılAnladığım kadarıyla sende hiç yok. Bende de fazlası var. Naparsın hayat böyle işte üzülme
21 Yorumla- +1 yıl
Fazla iyidir..
Gizli Üye(30-35)+1 yılAblam görümcesini bu sebepten doktora götürdü dr yapacak bişey yok silikon takilabilir sadece demiş. Kiz şimdi nişanlı kendisi pek umursamıyor:)
03 Yorumla
Soran+1 yılSorun yaşar mı ki evlenince
Cevap sahibi+1 yılZannetmiyorum. Kimi erkek küçük seviyor kimi büyük kimine olsa da olur olmasa da:) yasin kaç ki
Soran+1 yıl26 yaşımdayım
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılO kadar küçük mü gerçekten.. Hormonlara baktırmalısın normal değil
04 Yorumla
Soran+1 yılHotmonlarimda sorun yok
- +1 yıl
O zaman genetik.. İmkanın varsa hem kendi psikolojin hemde imajın için estetik yaptırabilirsin.. Seni rahatsız ediyorsa ki etmesi pek normal bence estetik yaptır.. Çünkü kadın denildiğinde kalça göğüs vs ayrıntılar partner seçiminde ve seçiliminde çok etkili..
Soran+1 yılHaklısın
- +1 yıl
Önemli olan mutlu hissetmen.. Kendine güvenli olman.. Seni rahatsız ediyorsa ve maddi imkanın varsa gençliğin bitmeden yaptır.
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılburada sorun yok yazıyorlar ama her şeye estetik yönden bakıyorlar ne yazık ki.. umarım kafana göre birini bulursun 🦦
00 Yorumla O halde kendine bir iyilik yap ve spora başla. Göğsüne fayda eder mi bilmem ama en azından daha çekici olabilirsin.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 495 cevap paylaştı.
+1 yılDert etme sevgilin veya eşin olacak kişi bunu kabul ederek gelecek zaten sizde farklı fanteziler yaşarsınız sorun yok
00 Yorumla Ya sadece kilo ver kafi. Erkekler göğüs ölçüsüne takılmaz.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenirsin kız kör topali alam bile var senin memen küçükmüş bu ne ki :D Ama tabi sen kendini begenmiyor olabilirsin ona yapacak bisi yok max ameliyat olursun
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. O açığı kapatan çekici bir bölge vardır mutlaka. Sorun etme
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılKüçük olması daha güzel bence hem biraz zayıflarsan daha büyük görünürler
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNiye sorun olsun? Kör değilsin topal değilsin.
23 Yorumla
Soran+1 yılÖyle ama evlenince ya sorun yapılırsa
Cevap sahibi+1 yılO karakterde biriyle de evlenmeden yolunu ayırırsın. Sırf memeleri küçük, kilosu var diye, bunlar çok basit şeyler. Sorun etme bu kadar. Ben de mesela, biraz sıskayım sıfır meme var. Bu zamana kadar hiç sorun etmedim. Karşımdaki de o şekilde yaklaşmadı.
Soran+1 yılBende de yok gibi
benim için kadın göğüs güzel olmasi :d gerek
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 523 cevap paylaştı.
+1 yılkilo verip göğüslerini yaptırabilirsin böyle şeyleri sorun etmemelisin
00 Yorumla
+1 yılBenim de yok bu gune kadar bi sorunla karsilasmadim
00 Yorumla
+1 yılİnan bir çok erkeğin umrunda bile değil.. önemli olan nasıl biri olduğundur.
00 YorumlaSoya proteinli şampuan kullan göğüslerin büyür yok ben o kadar bekleyemem dersen damla silikon göğüs büyütme yaptırman lazım bu arada göğüslerin kaç beden ki
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bebek yaparsan bebeğini doyursun yeter hakkında hayırlısı
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılevlilik falan bunları düşünme seni seven buna bakmaz zaten psikolojini etkiliyorsa estetik yaptırırsın benim de yok gibi bişey takmıyorum sen de takma boş ver
35 Yorumla
Soran+1 yılDestekli sutyen takıyor musun
Cevap sahibi+1 yılbazen takıyorum
Soran+1 yılDestekli sutyen takmayınca yok gibi duruyor dimi peki kilolu musun
Cevap sahibi+1 yılevet baya düz yok gibi duruyor, kilolu değilim
Soran+1 yılBende kiloluyum işte destekli sutyen takınca iyi duruyor hep öyle takıyorum
Senible memen var diye evlenecekse hiç evlenmesin zaten
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Küçük göğüs daha iyi dedikçe kızlar neden sevmiyor anlamıyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYüzün güzelse sıkıntı yok normalse eyvah eyvah erkekler çok takar
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBizde var da ne oluyor yine aldatılıyoruz kafana takma
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSilikon yaptırırsın doğurunca zaten büyüyor
00 YorumlaDoktora git hormonal olabilir hormonal bı sıkıntın yoksa silikon taktirirsin üzülecek bir şey yok bunda dert etme
02 Yorumla
Soran+1 yılHormonlarla ilgili değil
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKassiz erkegi nasil erkekten gormuyorsunuz size de aynisini yapiyorlar iste
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılneden bu kadar karamsarsınız? ve ebatlara takılı kalmayınız bir çok yolu var
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMuhtemelen evlendiğinde çocuğun olursa onlar büyür bebek emdiği için
00 Yorumla
+1 yılSaçmalama göğüsler önemli ama ben bi kadını seviyorsam bunun için vazgeçmem
17 Yorumla
Soran+1 yılBeni seven olmadı
- +1 yıl
Seni seven göğüslerinden dolayı değildir onu aklından çıkar
Soran+1 yılGöğüsler önemli mi bir erkek icin
- +1 yıl
Önemli evet ama tek kriter değil mutlu olabilecek çok şey var seks yaparken sende bunu anla ateşli olmak bakımlı olmak istekli olmak şehvetli olmak bunlar daha önemli
Soran+1 yılEvet öyle ama ozguvenim yok
Soran+1 yılGerek yok
- +1 yıl
Sen bilirsin tarz yapmaya çalış bi konuda eksik olabilirsin ama başka bi yerden üstün olabilirsin
+1 yılYanlış düşünüyorsun göğüs için evlenecek olan zaten evlenmesin
01 Yorumla
Soran+1 yılAma cinsellik önemli değil mi
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen bensin. Bu yüzden hiçbi erkekle yakınlaşmadım ama hep sevilmek istedim içten içe
05 Yorumla
Soran+1 yılBende öyleyim bu durum çok mu kötü evlenemez miyim
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum ki
Soran+1 yılSen evli misin
Cevap sahibi+1 yılHayır değilim
Gizli Üye(30-35)+1 yılTabiki sorun değil kuzum sacmalama bende 85 kiloyum ama karşımdakinin hoşuna gidiyor abartı durmuyor çünkü fiziğine bakıp evlenecekse defolsun allasen
015 Yorumla
Soran+1 yılDoğru söylüyorsun göğüslerin benim gibi mi
Cevap sahibi+1 yılHayır hiç yoksa bu portakal kadar var
Soran+1 yılBende yok işte
Cevap sahibi+1 yılBunun için bir doktora danışabilirsin eminim çözümü vardır merak etme tıp ileri derecede gelişiyor her geçen gün
Soran+1 yılSilikon yaptirabilirim
Cevap sahibi+1 yılBak çözüm basit tatlım sıkma canını
Soran+1 yılEvli misin
Cevap sahibi+1 yılAyrıldım canım
Cevap sahibi+1 yıl29 y
Soran+1 yılGençsin neden boşandı
Cevap sahibi+1 yılAnlasamadik
Soran+1 yılHayırlısı olsun sakın üzme kendini
Cevap sahibi+1 yılYok be canım takamam geçmiş bitmiş geride kaldı hepsi böyle iyiyim
Soran+1 yılİyi olmana sevindim
Sadece memeye bakmıyoruz bide kilon az bence biyunnu bilmiyorum ama 75 kilo olsan belki cikarlar
00 Yorumla
+1 yılTabikide geniş ve dolgun olmalı çok ta büyük değil tabi kanınlığın en büyük göstergesidir memeler.
00 YorumlaSilikon yaptır, sonra zayıfla, özgüvenin yerine gelsin, sonra evlenirsin☺️
00 YorumlaSeni gerçekten seven olsa umursamaz
15 Yorumla
Soran+1 yılSeven yok ki
Soran+1 yılDüşünmedim
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeden takıntı yapıyorsun bunu
Olcun nedır
00 YorumlaKilo ver belki belirginleşir
019 Yorumla
Soran+1 yılSanmıyorum
Soran+1 yılKüçülür eski haline döner
Soran+1 yılSadece ucu olmadan yeterli olur mu
Soran+1 yılSadece ucu olsa yeterli olur mu
Soran+1 yılEvleneceğim insanda sen gibi düşünür inşallah
Soran+1 yılİnşallah bulursun
Soran+1 yılNereye gidiyorsun
Soran+1 yılİnşallah oyle olur
Soran+1 yılHayırlı yolculuklar
- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılHiç mi yok dümdüz mü
08 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Çok iyi ya
Soran+1 yılNasıl çok iyi
- +1 yıl
Çok iyi işte. Ufak göğüs gibisi var mı hiç. Dolgun göğüs çok itici
Soran+1 yılDümdüz olmasının neresi iyi
- +1 yıl
Herkesin fantezi dünyası başkadır
Soran+1 yılHaklısın
- +1 yıl
Aynen öyle
+1 yılZayıflarsan tam @opteryx -liksin
05 Yorumla- +1 yıl
@OpTeryX
- +1 yıl
@OpTeryX oldu mu
Soran+1 yılNe diyorsun be
+1 yılBu tür göğüs bana muhteşem çekici Gelin
013 Yorumla
Soran+1 yılAma yok gibi neresi çekici ki
- +1 yıl
Zevkler ve renkler tartışılmaz derler ben göğüssüz ya da çok küçük göğüslü kadınların vücutlarının daha belirgin ve Daha çekici olduğunu düşünüyorum Bu benim zevkim
Soran+1 yılHaklısın
- +1 yıl
Yani başkasına göre ben kendime göre haklıyım hiç de dert edilecek bir konu değil göz işlevini yapar yani çocuk emzirebilir bence görsel olarak da hoştur
Soran+1 yılGörsel olarak güzel değil ki fiziğim kötü
Soran+1 yılAma çocuk emzirebilirim hastahaneye gittim süt bezleri geliştiği için sorun olmaz dedi
- +1 yıl
Her kadın her kız her erkek aynanın karşısına geçer kıyafetli ya da kıyafetsiz kendine bakar ve ne der biliyor musun fiziğin Benim kötü
Soran+1 yılAma benim cidden kötü göbek var göğüs yok
- +1 yıl
Belki sana göre göbek var Belki bana göre yok Özgüven Kanka Özgüven Ben eminim Derli toplu bir kadınsın sen elin yüzün düzgün senin
Soran+1 yılHaklısın ozguven
- +1 yıl
Evet Özgüven Yoksa her insanın kusuru var biraz göbek belki hiç kalça belki Solgun bir surat belki gereğinden fazla kıvırcık saç belki gözler küçük burun büyük takmayacağız Sen güzelsin
Soran+1 yılGüzel miyim kendimi öyle hissedemiyorum
- +1 yıl
Benim yorumum çin İstersen fotoğrafını paylaşabilirsin
+1 yılTamam da bunun evlilikle alakası ne?
03 Yorumla
Soran+1 yılEvlenirken de fiziğe bakanlar var
- +1 yıl
Olabilir de bir kaç sene sonra zerre önemi kalmayacak. Evlilik sekse en zak şeydir sen takma bunları kafana
Soran+1 yılHaklısın
- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılNasıl hiç yok erkek göğsü gibi mi görünüyor
08 Yorumla- +1 yıl
Bence fazla takılma bu duruma göğüs o kadar önemli değil evlendiğinde hamilelik döneminde hormonlar değişiyor ve göğüsler büyüyor
Soran+1 yılEvet sadece uçları var yuvarlak değil yok gibi işte
- +1 yıl
Zayıf biriysen olmaması normal bence çok kafana takma evlilik cinsellik falan hormonlarda değişiklik olur vücut düzene girer
Soran+1 yıl67 kiloyum zayıf değilim
- +1 yıl
Cinsellik olunca kadınlık hormonlarını aktifleştirir bence
Soran+1 yılİnşallah öyle olur
- +1 yıl
Olur mutlaka üzülme hiç ve öz güvenini düşürme seni sevecek biri fiziğin göğüslerin için sevecekse sevmesin zaten
Soran+1 yılÖyle doğru söylüyorsun
+1 yılhiç mi yok? görmek lazım anca yorum yapılır
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet sadece uçları var kilomda var
- +1 yıl
görebilir miyim merak ettim nasıl oluyor sadece uçları
Soran+1 yılGörmezsin
- +1 yıl
çok da lazım değil zaten senin için demiştim salla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKüçük seven erkeklerin nesli tükenmek üzere
21 Yorumla
Soran+1 yılBenim ki yok gibi küçük olsa yine iyi
- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılMerak ettim şimdi öylesine diyince
00 Yorumla Estetik yaptırabilirsiniz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 850 cevap paylaştı.
+1 yılSen sorun edersen sorun olur.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 545 cevap paylaştı. Bence daha çekici herkes büyük sevmiyor
00 Yorumla- Devamını Gör (33)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler