Sevgilimle ayrıldık. Amacı cinsellikti. İstediği olmadı. Beni ilk vatsaptan engelledi ama gece normal araşıp konuştuk. Yine aynı yere konuyu getirdi ve ben yine yapmadım istediğini. Sabahına aramadan da engelledi. Sonra aramadan resmen yüzüme kapatmış gibi olunca diyeceğimi telegramdan yazdım. Sinir oldum resmen lafı ağzıma tıkayıp engelleyince. Oradan yaklaşık bir haftaya yakın engellemedi. Birkaç defa da konuştuk. En son yine istediği olmadı, engelledi. Bunun iki tane instagram hesabı var. Birinden engellemiş olduğunu ben fark etmemiştim. Arkadaşa baktırdım ve öyle fark ettim. Hesabı donuktu. Yine donuktur diye düşündüm ama içime de bir kurt düştü ve haklı çıktım. Beni engellemiş hesabını geri açmış olduğunu gördüm. Dediğim gibi iki tane instagram hesabı var. Biri orijinal kendi hesabı diğeri sayfa. Sayfadan engellememiş. Niye hep bir yerden engellerken diğer yerden ben yazmazsam engellemiyor diye düşündüm. Yani yazacak değilim. Sinirli değilim çünkü telegramda yazmam gibi ama dikkatimi çekiyor bu durum. Unutmuş diyecekler bence demesin. Dediğim gibi orijinal hesabını açtığında bana fark ettirmeden engellemeyi unutmuyor da sayfa olarak kullandığı hesaptan engel atmayı mı unutacak? Resmen açık kapı bırakıyor gibi geliyor hep bir yerden ama yazmayacağım. Yazarsam bu kıza istediğimi yaptırırım kafası yaşayıp hep bokunu çıkartır diye düşünüyorum. O halde niye yazayım?
Sevgilinin engel atma durumu hakkında ne yapmalıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
Ne yapmalıyım diye sormamıştım ben. Ne yapmaya çalışıyor yazmıştım. Ne diye kafasına göre değiştiriyorsa bu da başlığı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Doğru düşünüyorsun belki istediğimi yapmaya karar verir diye hep bi açık kapı bırakıyor.
Bu kadar sorunlu biriyle neden sevgili olursun ki
Kimsenin alnında ben şuyum buyum diye yazmıyor.
Evet ama vakit kaybetmeye devam ediyorsun engeli at geç ne hali varsa görsün
Lüzum yok. Çocuk gibi engel nedir?
Çocuklukla bir ilgisi yok olmadık zamanlarda lüzumsuz kişiler tarafından rahatsız edilmemek için yapılır bu
Lüzumsuz biri olarak adlandırmıyorum hayatıma aldığım kişileri. Lüzujsus olsa hayatıma almazdım. İstemesini de anıyorum. İnsan sevdiği kişiyi arzular. Arzulamazsa sıkıntı var demektir ama engel olayı saçma oldu. Çocukluk oldu. Böyle bir şey için engellemek nedir?
Lüzumsuz *
Anlıyorum *
İnsan sevdiğine değer verdiği insana saygı duyar. Her ne kadar arzulasa da sen bunu konuşmak istemiyorsan konuyu tekrar tekrar açması sana saygı göstermediğinin bir kanıtı. Ondan hoşlanıyor olabilirsin onu seviyor olabilirsin bu yüzden ona toz konduramıyor da olabilirsin ancak sen cinsellik konuşmak istemediğin halde defalarca bunu dile getirmesi ve sen her defasında reddetmene rağmen haksız durumda olduğu halde seni engelleyip sen her yazdığında tekrar senden bunu istemesi seni cinsellik için kullanmaya çalıştığı gerçeğini değiştirmiyor. İstediğin anlamı yükle istediğin kadar sev değer ver ama karşındaki insanın gözünde senin ona verdiğin kadar değer görmüyorsun gerçek olan bu. Kabul edip etmemek sana kalmış
İlk kez engelleyip açmıyor. Yani her tartıştığımızda engelliyor ve sonra geri açıyor. Bazı insanlarda bu huy oluyor ve her tartıştığında engelliyor. İşte bu yüzden dedim ya çocuk gibi engel ne diye.
Vakit kaybının bir kanıtı daha.. Sen bilirsin kimle nasıl mutluysan öyle yaşamakta özgürsün
boş ver ayrılık iyi plmus
İyi olduğu konusunda hemfikiriz de ben soruma yanıt alamadım.
Zaten seni kullaniyo mal mısın
Kullanmak?
Yattım mı yazmışım anlama özürlü? Bir daha oku bakayım. Belli ki bir kez okuyunca beynin algılamıyor.
Fark etmez cinsellik için kullaniyo ak malı kim beyin özürlü belli soktugumun kezbanina bak sksks ucuz paçavra
Yatmak mevzu değil senin gibi kezbanlar olayı anlamıyor seni normalde de adam yerine koyduğu yok bana laf yapabilecek düzeyde biri değilsin
Düzey? Düzeyin yerler anlaşılan senin. Zira ben çok göklerde olduğum için buradan seviyen görünmüyor. 😂😂Kezban senin gibilere derler. Vuuuuu ucuz demek. İnsanlara paha biçmiş olduğuna bakarsak g**vatlığını yapıyorsun galiba insanların.
Boş maval okumaya gerek yok. Sen anca kendin gibilerini göklere cikararak alçalmışsın. Sana it gibi davraniliyo bana değil. Bana kimse böyle davranamaz davranan da beni kaybeder. Gerekirse yalnız kalirim yine kendimden ödün vermem. Neyse burada sana hakaret ederek zaman kaybedemem. :D Gözünü ac diye yorum yaptim ama senin tam da hak ettiğin muamele buymuş boş ver sen devam et
Sen anca kendin gibilerini göklere çıkararak alçalırsın. Senin destanını okumak zorunda falan değilim bak bakalım soruya kaç kişi sorunu adam gibi okumuş adam gibi yorum yapmis dikkatini vererek. Kendinizi bu kadar önemsemeyin
Haha hala ezbere laflar. Üste cikmak için mal mal konuşuyorsun. İt sensin işte hakikat ortada kes sesini şimdi :D
Sozlerin de senin kadar basit. Hep ezbere konusmalar
Zırlama bildirimleri kapatıyorum zaten
Hatta bi de ben engel çakayım alışıksındır sen nasil olsa ;)