Sevgilinin engel atma durumu hakkında ne yapmalıyım?

Sevgilimle ayrıldık. Amacı cinsellikti. İstediği olmadı. Beni ilk vatsaptan engelledi ama gece normal araşıp konuştuk. Yine aynı yere konuyu getirdi ve ben yine yapmadım istediğini. Sabahına aramadan da engelledi. Sonra aramadan resmen yüzüme kapatmış gibi olunca diyeceğimi telegramdan yazdım. Sinir oldum resmen lafı ağzıma tıkayıp engelleyince. Oradan yaklaşık bir haftaya yakın engellemedi. Birkaç defa da konuştuk. En son yine istediği olmadı, engelledi. Bunun iki tane instagram hesabı var. Birinden engellemiş olduğunu ben fark etmemiştim. Arkadaşa baktırdım ve öyle fark ettim. Hesabı donuktu. Yine donuktur diye düşündüm ama içime de bir kurt düştü ve haklı çıktım. Beni engellemiş hesabını geri açmış olduğunu gördüm. Dediğim gibi iki tane instagram hesabı var. Biri orijinal kendi hesabı diğeri sayfa. Sayfadan engellememiş. Niye hep bir yerden engellerken diğer yerden ben yazmazsam engellemiyor diye düşündüm. Yani yazacak değilim. Sinirli değilim çünkü telegramda yazmam gibi ama dikkatimi çekiyor bu durum. Unutmuş diyecekler bence demesin. Dediğim gibi orijinal hesabını açtığında bana fark ettirmeden engellemeyi unutmuyor da sayfa olarak kullandığı hesaptan engel atmayı mı unutacak? Resmen açık kapı bırakıyor gibi geliyor hep bir yerden ama yazmayacağım. Yazarsam bu kıza istediğimi yaptırırım kafası yaşayıp hep bokunu çıkartır diye düşünüyorum. O halde niye yazayım?

Güncellemeler
+1 yıl
Ne yapmalıyım diye sormamıştım ben. Ne yapmaya çalışıyor yazmıştım. Ne diye kafasına göre değiştiriyorsa bu da başlığı?
Sevgilinin engel atma durumu hakkında ne yapmalıyım?