Arkadaslar merhaba. Benim hayatimda biri vardi. Aslinda yokmus ama ben yeni farkettim. 2 seneden fazladir konusuyoruz. Ailesi falan tanir severler beni. Neyse iste ben bu zamana kadar hic bir erkekle eve gitmedim resimdir videodur atmadim. Vicdanim rahatti yani. Ve ben buyuk yanlis yaptim onunla eve gittim birlikte olmadik ama zorla oral yaptirdi ve yapamadim hic cunku boyle iliski istemiyordum… sonra bana sen cok iyi kizsin. Boyle yaparak sanki senin terbiyeni bozuyorum. Bir daha senden boyle biseyler istemeyecegim dedi. Bende sevindim artik beni anladi diye. Ama ailemin yuzune bakamz oldum. 2 gun once ogrendim ki baska bir kizla konusuyor. Yalandir dedim inanmadim ama her yerden son gorunmesini bagladi mesajlarima cevap vermiyor. Vermesinde defolsun gitsinde. Ama ben boguluyorum san ki bu hatalarim yuzunden. Ölsemde kurtulsam diyorum (( ne yapsam icimdeki aci, vicdan azabim hic dinmiyor. Kendimden nefret eder oldum.
2 sene yalvardi bunlari yapmam icin sonrada boyle.
Erkeklere soruyorum. Hani siz temiz kizi falan biliyorsunuz ya iste bu kiz cok akilli falan diyorsunuz. Peki neden boyle seylere zorlayipta sonra boyle seyler yapiyorsunuz? Lafim hepinize degil ama.. bende ailesi falan taniyor beni. Kendiside taniyor nasil bir kiz oldugumu biliyor. Bana yapmaz dedim ama yapti (( ama bu zamana kadar her ne istedigse hayir demistim. Keske yapmasaydim ((
2 sene yalvardi bunlari yapmam icin sonrada boyle.
Erkeklere soruyorum. Hani siz temiz kizi falan biliyorsunuz ya iste bu kiz cok akilli falan diyorsunuz. Peki neden boyle seylere zorlayipta sonra boyle seyler yapiyorsunuz? Lafim hepinize degil ama.. bende ailesi falan taniyor beni. Kendiside taniyor nasil bir kiz oldugumu biliyor. Bana yapmaz dedim ama yapti (( ama bu zamana kadar her ne istedigse hayir demistim. Keske yapmasaydim ((
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer