Bence penisi temiz tutmak vajinayı temiz tutmaktan daha kolay
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılherkesin yaptığı ama söylemediği bir şey var.
penis duşta eline sabun sıkıp mastürbasyon yapmadığın sürece tamamen temiz olmuyor.
ereksiyon hâline getirip mastürbasyon ile yıkıyoruz böylece tertemiz oluyor.
böylece vücudumuzdaki en temiz yerlerden birisi penis oluyor.
o kadar dokunduktan sonra boşaltmadan da duramıyoruz.
yoksa sağlam bir kasık ağrısı tüm gün boynca bizi bekler.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 993 cevap paylaştı.
+1 yılÖzel bir bakım yok sıradan duş alırken hertarafımla beraber yıkayıp geçiyorum iç camaşırımı muhakkak değiştiririm ama günlük ayakkabımı sildiğim havluya yüzümü siliyorum ne akne ne siyah nokta ne sivilce hiç bir sorun olmuyor 😀
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılÖzel bir bakımı olmaz penisin. Ama yapılması ve uyulması tavsiye edilen şeyler bellidir. Düzenli traş olup kıl ve tüyden arındırmak, her gün iç çamaşırı değiştirip duş almak. Bunlar temiz kalmasını sağlar.
01 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle
Gizli Üye(30-35)+1 yılGözüm gibi bakarım, yeri gelir başını okşarım yeri gelir sıcak ve nemli yerde beslerim. evladım benim ya
011 Yorumla
Soran+1 yılBaşını okşaman çok tatlı amaa 🥺 sıcak ve nemli yerde durması olası tehlikelere karşı koruyucu olur
Cevap sahibi+1 yılÖyle masum masum bakınca napim ben de okşuyorum işte..
sıcak ve nemli yerde çok rahatlıyor hatta ağlıyor biliyor musun
Soran+1 yılEvet çok duygusal ya sonra o duygusallık istenmeyen tatsız olaylar yaşatabiliyor 🍼
Cevap sahibi+1 yılYağmurluğunu giyer her zaman etrafı dağıtmamak için. Öyle de düşüncelidir 😇
Soran+1 yılYağmurluk şart kimse ıslanmak istemez kolay kolay 🥹
Cevap sahibi+1 yılBenle konuşanlar da genelde ıslanıyor, en büyük şikayetim bu kendimle alakalı.. içimi döktüm bak..
Soran+1 yılÇok fazla kişiyi ıslatmışsın ama lütfen penisini bundan sonra koru herkese gösterme ve dokundurma
Cevap sahibi+1 yılKorkarım yanlış bir izlenim verdim.. fizik ve zeka süzgecimden geçmeyen dokunamaz da göremez de :)
Soran+1 yıl😊🙂
Cevap sahibi+1 yılEh boşuna uğraşmışız cevaba bak :) iyi geceler
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür edeyim bari..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
34Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Günde iki saat gezmeye çıkarıyorum, sağlıklı şeyler yediriyorum, spor yaptırıyorum, kitap okutuyorum akşam 10 da yatıp sabah 5 te kaldırıyorum, yatırım yaptırıyorum nasıl ama
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılPek ozel bir sey yapmiyorum yani koku falan da siz gibi olmuyor ki zaten, yani terlediyse falan ayri bir sey tabi de yoksa oyle siz gibi yok sari akinti beyaz akinti mor akinti geldi koktu enfeksiyon mantar falan nadir olur bizde zaten...
014 Yorumla
Soran+1 yılMor akıntı gelmiyor ya genelde normal beyaz akıntı oluyor regl zamanı da daha yoğun oluyor onun haricinde seks öncesi ıslanıyoruz
Cevap sahibi+1 yılLafin gelisi knk isin makarasindayim..
Soran+1 yılŞanslısınız işte hem alan olarak daha dar sizinki biz de vajinanın ana bölgesi ve iç dudaklar var tek tek kılları temizlemek zulüm ya jiletle alıyorum ya da tüy dökücü kremle ağdayla cilt kavlıyor
Cevap sahibi+1 yılHem sansli hem sansiziz, disinda organ da yani onu ortmek korumak falan da sikinti, bazen disarda kafasina gore hareket ediyor onu gizlemeye calisiyon yerinden kalkamiyon falan. Bende makine jilet kullaniyom, boncuk agda aldim alisik olmadigim icin aciyor bide tek yapinca zor oluyor alinmasi, sen yatacan birisi alacak..
Soran+1 yılBazıları gri eşofman giyiyor penislerini belli etmek için özellikle yapıyorlar bence onu özgüvenlerinin tavan olduğunu düşünüyorum ben sütyensiz çıkmam çıkamam ucu belli olur herkes bakar falan onun dışında dediğin gibi ağda çok acıyor güzellik merkezine gidip yaptırmak lazım ama ne kadar hijyenik tartışılır
Cevap sahibi+1 yılKizlardaki das dar tayt giymek gibi degil mi, o da her seyi belli ediyor, bide evet sutyen olayi da var tabi. Ben gitmem oyle yere yaa, hem zaten erkeklere ozel yapilan yer gordun mu kadinlar gibi ben gormedim valla, ustelik kil tuy dedigin erkekte yogun olan bir sey hormonsal olan bir sey bizim daha cok gidip bu tedaviden faydalanmamiz gerekirken kadinlara ozel olmus resmen, lazerlere agdalara gitmeler falan. Hem fark etmez zaten bunlar benim icin, ben isin dini boyutundayim caiz degil orami acmak ister erkek ister kadin olsun. Evlendigimde boyle kisisel ufak lazer aletler oluyor onlardan aliyon bir kac bine onla yaparim ya da agdayla esime falan yaptiririm, ben ona sikinti yok yani..
Soran+1 yılValla helal olsun bak cidden çok güzel düşünüyorsun mahremiyete önem vermen çok iyi hastalık kaparsın bir şey olur eşinin yapması daha iyi ev için lazer aletleri satılıyor ama biraz pahalı
Cevap sahibi+1 yılYani gunah zaten, sirf erkek diye bu dogru olmuyor, erkeklerin de birbirine gostermemesi gereken yerleri var. Mesela siz kizlar birbirinizle beraberken - ornek kiz gecesi gibi dusun - kapali olanlar kiz kizayiz diye basini acabilir sacini gorebilir ama kiz/kadin diye soyunup ozel bolgelerini gosteremez bu sizin aranizda da gunah oluyor.
Bide evet hijyen konusunda da sorun olabilir ama zaten oyle guzellik merkezlerinde cok onemsenilen bir seydir bence yaa ne de olsa o kadar cok insan geliyor herkesin ilk aklina gelen ve onemsedigi seydir, onlarin listenin en basinda gelen seylerdir diye dusunuyorum ama yinede tabi bilmiyorum gormedim gitmedim oyle yerlere..
Biraz pahali evet ama bir kere aldin mi zaten senindir o yuzden cok da dokunmaz bence, olmadi yine boncuk agdam falan da duruyor makinesiyle boncuguyla onu kullaniriz esimle o da guzel kokunden alip gec cikariyor tekrar. Kendim denedigimde bi 2 hafta falan surmustu ufaktan ucu belli olup cikmasi, gayet de hosuma gitti yani uzun bir sure yine...
Soran+1 yılKeşke hiç kıl tüy çıkmasa ama maalesef çıkıyor sonu yok ne kadar alsan da bitmiyor
Cevap sahibi+1 yılAynen oyle valla bende useniyom artik surekli surekli uc bes gunde bir o yuzden zaten ya agda ya lazer dusunuyom ya. Boncuk agda alma amacim buydu zaten ama onu da kendin yapinca olmuyor cekemiyon acinin gelecegini bildigin icin fkdgj artik evlenince bakalim yardimlasarak ortak bir cozumunu buluruz heralde beraber..
Soran+1 yılŞimdilik jiletle idare et bence başka yolu yok gibi bolca duş jeli dök yavaş yavaş al miss gibi olur
Cevap sahibi+1 yılAynen jiletle aliyom zaten, daha dogrusu boyle ufak philipsin populer one blade makinesi var farkli farkli kafasi var nere aldigina gore degisebiliyon falan onunla aliyom ustunden en son ustunden jiletle kilin ciktigi ters yonune alinca komple puruzsuz yapiyor ama nedense benim ust kasik bolgesinde bir hassaslik mi var jiletler mi cok ust duzey kalite degil ya da ben mi beceremiyom yanlis yapiyom bilmiyom ama her defasinda kesip kanatiyom cok, daha dun gece sabah dogru almistim jiletle alirken yine bi cok kanattim, hani sonuc olarak guzel oluyor o tersine dogru surunce bicagi (jileti) bebek gibi o puruzsuzluk dedigimizden oluyor yumusacik falan ama kanatmak da bana ozel heralde...
Bu arada normalde bunlari yaparken hic bir sey surmezdim sadece jiletle alirken (makine kullanmadigim zamanlari) cesmenin ordaki sabundan hafif alirdim elime, suyla beraber elimi sabunlarcasina gibi biraz kopuk falan oyle surerdim iste ama gecen hafta en son tras kopugu aldim onunla yaptim dun iste ama kanama olayi ondan olmuyor zaten bunu biliyordum da belki baska mucize bir fark olur dedim kopuk surerek aldigimda kdfgkjdf
Soran+1 yılDikkat et kanatma sonra pütür pütür olur minik sivilceler çıkar
Cevap sahibi+1 yılIste olmuyor imkani yok kesmeden, orasi illa kesilecek. Onlar zaten cikiyor ama daha cok bu yan tarafta sagli sollu bacagin bu tam basladigi eklem yerleri var ya oralarda oluyor cogunlukla ama onlar pek sorun degil onlar gelip geciyor hep bildigin rutin oldular yani zarari yok bir iki gune tekrar gidiyor zaten o gune kadar ufaktan killarin ucu belli olmaya basliyor...
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. OMO ile çitileyip vernel taze lavanta ile yıkıyorum lavanta bahçesi gibi kokuyor
113 Yorumla
Soran+1 yılÇok hırçınsın
Soran+1 yılLavanta ağır kokmaz mı güllüsünü dene🌹
Soran+1 yılYumoş daha iyi ağzının tadını biliyorsun
Soran+1 yılOyş yerim ya o ayıcığı çok şeker evet bıcı yaparken lif yerine kullanırsın
Soran+1 yılBen de coca coladan çıkan fok vardı bir de selpaktan çıkan fil 😂
Soran+1 yılTüh kısmet değilmiş
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Avokado aromalı sabunla yıkıyorum arada kafasını okşuyorum oğlum uslu dur diye tembihlerde bulunuyorum düzenli traşını yapıyorum
00 YorumlaNeden bizimle ilgili şeyleri merak ediyorsun acaba 🤧🤧
08 Yorumla
Soran+1 yılYa işte merak ettim kızma
Soran+1 yılŞu anlık yok yaramazlık vakti değil 🥰
Soran+1 yılKaliteli ürünler kullanıyorsun
Soran+1 yılYok hayır Versace pahalı ondan dedim
+1 yılNemli asla bırakmam, düzenli olarak tüylerini alırım. Sürekli kaymak gibi olmak zorunda.
02 Yorumla
Soran+1 yılNemli olunca koku yapar bir de iç çamaşırını sık sık değiş fresh hissedersin
- +1 yıl
E tabiki
+1 yılEtek altı tıraşı ve sonrasında duş jeli ile temizleme sonra da krem.
03 Yorumla
Soran+1 yılHangi kremi kullanıyorsun oldukça narin bir krem olmalı yoksa yakar
- +1 yıl
Niveanın kullanıyorum genelde
Soran+1 yılAnladım
+1 yılTraşlı ve yağ aramaları ile her daim zirvede olması için
00 Yorumla
+1 yılEn azından köpükleniyor bizimki, sizinki asidik değeri düşük diye özel sabunlar gerekiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen birazcık temizlik ve titizlik hastası olduğumdan dolayı, bir kaç tane Kleins jel ve Dalin kullanıyorum JAJAJ
04 Yorumla
Soran+1 yılDalin mi 🥺 hassas bir penisin var o zaman dikkatli ol
Cevap sahibi+1 yılYok ben bazen kendimi kokluyorum kendimden bile rahatsız oluyorum. Yoksa tipimi falan görsen gayet herifim yani JAJA boyumu falan söylemeyeceğim çok utanırım sonra :D
Soran+1 yılPeki
Cevap sahibi+1 yılNeyse bunu da söylediğim için bir nebzede olsa kendimi mutlu hissettim cevap için teşekkürler :DDD
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılGünlük duş alıyorum o arada onunda bakımını yapıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYani 2 3 gunde bir duşa giriyorum o sırada lif yaparken temizliyorum zaten, öyle ayrı bir bakım yok. Kendi adıma konuşacak olursam tabi.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılTravmatik mastürbasyon yüzünden penisim eğrildi biraz, düzelmesini bekliyorum (yaşım 104 yazıyor, dayı değilim)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılClear man mentollu şampuan ile yıkıyom bi yarın saat 2 güne 1 flaan
02 Yorumla
Soran+1 yılYakar
Cevap sahibi+1 yılBiraz ama ferahlık veriyo inanılmaz bi his
Gizli Üye(30-35)+1 yılPeniz kolay canım çıkm bi bakım gerektirmiyor vajina ya göre
00 Yorumla
+1 yılSürekli tras ederim çilekli dus jeliyle yıkarım
05 Yorumla
Soran+1 yılMiss gibi kokar ❤️
- +1 yıl
Evet istersen sende sur
Soran+1 yılNeyiii
- +1 yıl
Oraya dus jeli
- +1 yıl
Penisime
- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılevet penısın rahatlıgı cok fazla kadınların ısı zor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇiş sonrası silerim duşta dün jeli
İç çamaşır sık değiştirim
Mastürbasyon u bebek yağıyla yaparim
00 Yorumla
+1 yılÖzel losyonlarım var onları sürüyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel penisine böyle bakan erkek düşünceli bir erkektir her halükarda
- +1 yıl
Teşekkürler
Ben ona bakarım o bana 😑
02 Yorumla
Soran+1 yılO da kalkıp inerek sana cevap veriyor olmalı 🥺
Gizli Üye(30-35)+1 yıl2 haftada bir traş, günde 3 kere sabunla temizliyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılİşte bakımlı erkek
Cevap sahibi+1 yılO yüzden kızlar beğeniyor
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Çikolatalı duş jeli ile iyicene yıkarım aahah
02 Yorumla
Soran+1 yılÇilekliyi de dene 🍓
+1 yılÖzel sabun ve krem kullanmayı tercih ediyorum
04 Yorumla
Soran+1 yılHassas bakım
- +1 yıl
Olması gerektiği gibi bakarsan bağ olur bakmazsan dağ olur empati yapmak lazım karşında bağ isteyen bağ gibi olmalı
Soran+1 yılBağ istemem ben temiz olmalı aynı şekilde benimki de
- +1 yıl
Temizlik şart tabikide 🤗
+1 yılNapcan penisimin bakımını:))
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Bebe yağı ile sivazliyom
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 392 cevap paylaştı.
+1 yılBaya işte bakım önemli yoksa kızlar takılmaz
00 Yorumla oral çektirerek dkdkx
00 YorumlaSu ve sabun yetebiliyor. Daha kolay kesinlikle.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 694 cevap paylaştı. Günlük duş Alman yeterli olacaktır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGünde 2 kere duş jeli ile yıkıyoruz :D
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 545 cevap paylaştı. Sabunla yıkıyorum 😅
00 Yorumla
+1 yılSabunla yıkıyorum tüyünü alıyorum bu kadar
00 Yorumla
+1 yılsabunluyorlarmıs
010 Yorumla- +1 yıl
okşuyormusunuz ;)
- +1 yıl
@orhan4321 yoksa. kırılır 😥
- +1 yıl