Cinsel Yaşam İmkansız kişileri arzuluyorum normal mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 09 Eniştem, hocalarım, komşu vb. Normal mi ya? İmkansız kişileri arzuluyorum normal mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
hgf87 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Sen imkansızları arzulamak için yaratılmışın!Ensestliği bir kenara koyarsak, zoru seviyorsun anlaşılan? 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Sanırım öyle ulaşılması mümkün olan kişiler ilgimi çekmiyor Yorumla hgf87 +1 yıl Peki bu kişilerin ortak özelliği olgun olması ve sana yaşıtlarından daha farklı şekilde yaklaşmış olması mı? Yorumla Soran +1 yıl Sanırım evet bir de herkese karşı değil enerji mi desem çekim mi desem bilemedim ama oluyor bazılarına Yorumla hgf87 +1 yıl Anlıyorum, eğer istersen detaylı da konuşabiliriz imkansızı isteme durumlarını, yazabilirsin Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Canın çok istiyor masada yapmıyorsan etrafındaki erkeklere sulanman normal mastürbasyon yaparak isteğini azalt spor yap yürü rahatlatır seni 0 0 Yorumla
xomerfarukyavuzx Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Normal Bir Durum her şey Herkesin İstediği Gibi Olmak Zorunda Değil Sende İnsansın Bu Olabilir Çok Takma Böyle Şeyleri 0 0 Yorumla
Çapkınkurtt Takip Et Guru Yaş: 52 , eic 58% +1 yıl Normal değil ama maalesef oluyor bendede alimde değil 0 0 Yorumla
zimbateli34 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Fantezi seviyorsun demek ki :) fanteziler insanı kudurtuyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Fanteziye acik birisin bunlar senin ic dunyan nicesi vR senin gibi. TDini cikar. Hayal dunyanda tum dunya emrine amade 1 1 Yorumla esmerimbiciiim +1 yıl Spk Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Bence olgun seviyorsun istesen aralarından illaki elde edebileceğin olur kendine güveniyorsan 0 0 Yorumla
Muhdar Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 378 cevap paylaştı. Fantezi dünyan rengarenk 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Korkma bu daha hiç bir şey ahhsjsjs Yorumla Muhdar +1 yıl Bebeğim dediğim andaaa 😂 Yorumla Soran +1 yıl Saçlarımdan tut muydu ya çok uzun zaman oldu unuttum ahahhahaha Yorumla Muhdar +1 yıl Vur bana olacaktı oooo nasıl unutulur bu şarki ya 😂 Yorumla Soran +1 yıl Vur banaaa canım acısın boş ver ahhsjdkdkdk hatırladım galiba Yorumla Muhdar +1 yıl Yalaaan dinleyip geldin dimi 😂 Yorumla Soran +1 yıl Ayyyy ayyy hayırrrrrr ahhahahaha Yorumla Muhdar +1 yıl Ahahahah tamam tamam inandım 😂😂 Yorumla
MehmetAliAltun Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 573 cevap paylaştı. eyşanlar bir ölür bin doğar. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Deme bee abiii Yorumla
mihribann1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 32% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Hayali düşünmen normal şeyler 1 1 Yorumla Çapkınkurtt +1 yıl Bencede normal Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl bu arzuladiklarindan birisi sana seni istedigini soylese naparsin? 0 0 Yorumla
TamBirErkek11 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 94% +1 yıl Bende öyle düşünüyorum normal galiba 0 0 Yorumla
seninsevginden Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 76% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 993 cevap paylaştı. KS den de var mı arzuladığın 😀 0 0 Yorumla
yanlızvesane Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Ensest seviyon seviyon sen 0 0 Yorumla
bielmanınyarısı Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Degil asiri olgun ve tanidik fantazin var 0 0 Yorumla
İST34MLT44 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Yanı olgun yetişkin olanlar 0 0 Yorumla
KingNothing01 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Neleri çekici geliyor sana 0 0 Yorumla
34ozgens Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl normal normal heyecan arıyorsun belliki 0 0 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Ben de komşun sayılırım 0 0 Yorumla
Mustafa00011 Takip Et Guru Yaş: 26 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 494 cevap paylaştı. Ahahahaha adresi versene komşu olalım 0 0 Yorumla
coolantalyalı07 Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 390 cevap paylaştı. Hayır mutlaka tadavi olman lazım 0 0 Yorumla
bypismycop Takip Et Yoda Yaş: 43 +1 yıl kendinden yaşça büyükler yani :D 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla bypismycop +1 yıl Güzell :D Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Daha ilerisi oluo bende 0 2 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sınırm yok cinsellik gbi keyfli bısey ıkı gönül bır olnxa nolck haha hem arzuda sadece Cevap sahibi +1 yıl Hadı çare yaz bü
Culdesac Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Ben de senin için imkansızım. 0 0 Yorumla
selim451 Takip Et Bilge Yaş: 59 +1 yıl onları görünce hayal kuruyormusun 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yanlarında değil tabii ki Yorumla selim451 +1 yıl Bende senin gibiyim bazen onları görsem aklıma geliyor Yorumla
devilish_humanity Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı. asırı yukselmıssın hormonların yaptırıyor bunları 0 0 Yorumla
4fakir Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 337 cevap paylaştı. Anormal 1 0 Yorumla
u KasiKesh Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Hayaller Paristir :) 0 0 Yorumla
Pooseidoonn Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 362 cevap paylaştı. Büyük mü seversin 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
Sen imkansızları arzulamak için yaratılmışın!
Ensestliği bir kenara koyarsak, zoru seviyorsun anlaşılan?
Sanırım öyle ulaşılması mümkün olan kişiler ilgimi çekmiyor
Peki bu kişilerin ortak özelliği olgun olması ve sana yaşıtlarından daha farklı şekilde yaklaşmış olması mı?
Sanırım evet bir de herkese karşı değil enerji mi desem çekim mi desem bilemedim ama oluyor bazılarına
Anlıyorum, eğer istersen detaylı da konuşabiliriz imkansızı isteme durumlarını, yazabilirsin
Canın çok istiyor masada yapmıyorsan etrafındaki erkeklere sulanman normal mastürbasyon yaparak isteğini azalt spor yap yürü rahatlatır seni
Normal Bir Durum her şey Herkesin İstediği Gibi Olmak Zorunda Değil Sende İnsansın Bu Olabilir Çok Takma Böyle Şeyleri
Normal değil ama maalesef oluyor bendede alimde değil
Fantezi seviyorsun demek ki :) fanteziler insanı kudurtuyor
Fanteziye acik birisin bunlar senin ic dunyan nicesi vR senin gibi. TDini cikar. Hayal dunyanda tum dunya emrine amade
Spk
Bence olgun seviyorsun istesen aralarından illaki elde edebileceğin olur kendine güveniyorsan
Fantezi dünyan rengarenk
Korkma bu daha hiç bir şey ahhsjsjs
Bebeğim dediğim andaaa 😂
Saçlarımdan tut muydu ya çok uzun zaman oldu unuttum ahahhahaha
Vur bana olacaktı oooo nasıl unutulur bu şarki ya 😂
Vur banaaa canım acısın boş ver ahhsjdkdkdk hatırladım galiba
Yalaaan dinleyip geldin dimi 😂
Ayyyy ayyy hayırrrrrr ahhahahaha
Ahahahah tamam tamam inandım 😂😂
eyşanlar bir ölür bin doğar.
Deme bee abiii
Hayali düşünmen normal şeyler
Bencede normal
bu arzuladiklarindan birisi sana seni istedigini soylese naparsin?
Bende öyle düşünüyorum normal galiba
Sen ne fena becerilirsin var ya
KS den de var mı arzuladığın 😀
Ensest seviyon seviyon sen
Degil asiri olgun ve tanidik fantazin var
Hoşuna gidenleri teker teker yani
Yanı olgun yetişkin olanlar
Neleri çekici geliyor sana
normal normal heyecan arıyorsun belliki
Ben de komşun sayılırım
Ahahahaha adresi versene komşu olalım
Hayır mutlaka tadavi olman lazım
kendinden yaşça büyükler yani :D
Evet
Güzell :D
Sana en imkansızlardan birini söyliyeyimmi
Benide arzulayabilirsin o zaman bu gece 😂😘
Hastanede seks yapmak istiyorum ben de
Daha ilerisi oluo bende
Sınırm yok cinsellik gbi keyfli bısey ıkı gönül bır olnxa nolck haha hem arzuda sadece
Hadı çare yaz bü
Ben de senin için imkansızım.
Enisten kovalasin seni istekli
Herkezde var yanlız degilsin
onları görünce hayal kuruyormusun
Yanlarında değil tabii ki
Bende senin gibiyim bazen onları görsem aklıma geliyor
asırı yukselmıssın hormonların yaptırıyor bunları
Anormal
Beni?
Yaş kaç :))
Oo fantezili :) en sevdiğimmm