Mesela çok yakışıklı veya çok güzel olmayan birine karşı cinsel çekim hissedilir mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 573 cevap paylaştı.
+1 yılevet hissedilir. çok güzel ve çok yakışıklı olmaya gerek yoktur.
fit ve sağlıklı olmak önemlidir.
doğası gereği erkek kadın vücudunu ,
kadın erkek vücudunu arzular.
cinsel çekim genellikle aşk, sevgi ile gerçekleşir.
bazı istisna abazalar cinselliği sadece kullanır. kimyasını bilmez.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılbenim hali hazırda hissettiğim birisi var konuşmak tanışmak istiyorum en kısa zamanda çoğu kişiye göre güzel değil herkes çirkin diyor ama beni çok çekiyor kendisine
10 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 306 cevap paylaştı. Karşılıklı mikro moleküler enerji transferi. Eşey üreme ile ilgili bir doğa kanunu. Doğanın biyolojik eşleştirmesi. Yansıması duygu şeklinde algılanır.
10 Yorumla
+1 yılEvet eski sevgilimde çok yakışıklı birisi değil ama öyle bir şey var ki onda bı bakışı ile eriyorum ama karın kası olan çok yakışıklı bı erkek ne yaparsa yapsın sarılmak bile istemiyorum.
21 Yorumla- +1 yıl
Sen bensin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
34Cevap
+1 yılHissedilir. O kişiyi neden bilmezsin ama sürekli çekici bulursun cinsel anlamda, birlikte olmak temas etmek istersin
71 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılCinsel isteği tetikleyen şeylerin başında çok güzel/yakışıklı biri olmak gelmiyor. Cinsel istek eril/dişil enerjiye karşı gelişir. Güzel/yakışıklı olmak şart olsaydı ortalama altı dılş görünüşü olan insanların hepsi tek/bekar/yalnız olurdu.
00 Yorumla
+1 yılbirine bi şey hissediyosan onu karşı konulamaz şekilde istiyosun zaten. Görür görmez deliriyor o arzu.
10 Yorumla
+1 yılSeni sevmiyorsa sana karşı duygusal bı bişey hissetmiyorsa ama sadece sevişmek istiyorsa bu cinsel cekimdir
00 YorumlaCinsel çekim dediğin Karşı cinsin görüntüsüyle fiziğiyle sesiyle bir şekilde senin libidonu hareketlendirmesidir
00 YorumlaEvet hissedilir! Biz bunun adına “aşk” diyoruz! Aşk kelimesi bu durumlar için uydurulmuş bir kelimedir!
00 Yorumla
+1 yılTensel çekim : 2 cinsten insanlar, ne kadar çok farklı genetiğe sahip olursa, o kadar çok ten uyumu artar.
01 Yorumla- +1 yıl
2 bedenin birbirini istemesi
Yanı kokusuz koku feromenlerinin devreye girmesi halidir
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen tipini beğenmediğim birisine hissedemem. Tanıştıktan sonra da zeki olmadığını görürsem anında soğurum
20 YorumlaGörür görmez çok etkileniyorsun çok arzuluyorsun gördüğün yerde sevişmek istiyorsun
00 Yorumla
+1 yılSeksi fizik veya seksi giyimli kadın demek bana göre
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılÇok güzel olmasada vücudu güzeldir ve seksi giyinir
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 873 cevap paylaştı.
+1 yılEvet vücut hatları ya da işi bile olabilir. Ya da cilve yapabilen biriyse hiçbir sorun olmaz 😉
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 648 cevap paylaştı.
+1 yılEvet hissedilir. Cinsel anlamda karşındakini arzulamaktır bu durum.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet hissesilir normalde hiç bir öne çıkan özelliği yoktur ama öyle bir çeker ki seni kendine neye döndüğünü şaşırırsın.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBazen ne kadar güzel ya da ne kadar yakisikli olursa olsun cekicilik yoksa mümkün değil o cekimi alamazsın
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet beğendiğin istediğin kişiye o şekilde ilgi duymak denebilir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 592 cevap paylaştı. Sevgisi saygısı konuşması fizigi bunlar yeterli olur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynen vardır kişi güzel değildir ama istersin mesela ben milfci değilim ama biri var istiyorum isteme sebebim bana daha önce göstermiş olduğu sevgi ve şefkat galiba
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
s +1 yılOnun tiple alakası yok zaten
30 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 344 cevap paylaştı. Beğenmezsin ama şstersin öyle bişey
40 Yorumla
+1 yılevet güzel olmasa da vücudu aşırı çekiyordur olabilir her şey davranış, aura ve vücuttur benim için
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYakışıklı ya da güzel olmasına gerek yok. Ruhunu ya da enerjisini sevdigin birine de duyabilirsin
30 Yorumla
+1 yılEvet hissedilir bence
20 Yorumla
+1 yılYani fiziği çok iyi olan birinede tahrik olunur.
00 Yorumla
+1 yılTarifi yok büyğk bir tutku
00 Yorumlagayet hissedilir evet
00 YorumlaGünaha kılıf ve bahane uydurmak...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılEğer o frekansı alıyorsa olabilir.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Tipe bakılmaksızın oluyor genelde
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 359 cevap paylaştı.
+1 yılaurası önemli
11 Yorumla- +1 yıl
O auraya denk gelecez diye yoldan cikiyorsunuz ama 😁
+1 yılEvet hissedilir
00 YorumlaVar rrrr
00 YorumlaYokluk seviyesine bağlı:)
00 Yorumla
+1 yılHemde fazlasıyla
00 YorumlaBir bakış yeter
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 744 cevap paylaştı.
+1 yılBağ önemli
00 Yorumla Evet hissedilebilir
00 Yorumla
+1 yılhisedilir
00 Yorumla
+1 yılHissedilir tabi ki
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTabiki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle bisi yok
00 Yorumla
+1 yılTabiki hissedilir
00 Yorumla
+1 yılUyum verimlilik
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBizde olmayan sey
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılcııkkss hissetmem
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz