eski sevgilimi elimle boşltmıştşm şu an çok pişmanm ah ellerim diyorum başka da bşrşey demiyorum o zamanlar aşıkken hiçbir şey gelmiyo aklına utanmıyon da ama sonra ayrılıktan sonra utandım aşırı ve pişman oldum
2
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Utangaç birimi idi eski sevgilin
Cevap sahibi
+1 yıl
yok erkekler cinsellik konusunda utanmaz bence
Soran
+1 yıl
benim ki utaniyo ama
Soran
+1 yıl
İlk utandı sonra gectimi seninkinin
Soran
+1 yıl
Yok ya
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
ilk seferinde her şey utanç vericiydi. hatta o kadar utanıyordum ki ben bacaklarımı kapatıp kasmışım omda açmaya çalışıyo. sonunda oldu bitti tabi...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
eski sevgilimi elimle boşltmıştşm şu an çok pişmanm ah ellerim diyorum başka da bşrşey demiyorum o zamanlar aşıkken hiçbir şey gelmiyo aklına utanmıyon da ama sonra ayrılıktan sonra utandım aşırı ve pişman oldum
Utangaç birimi idi eski sevgilin
yok erkekler cinsellik konusunda utanmaz bence
benim ki utaniyo ama
İlk utandı sonra gectimi seninkinin
Yok ya
ilk seferinde her şey utanç vericiydi. hatta o kadar utanıyordum ki ben bacaklarımı kapatıp kasmışım omda açmaya çalışıyo. sonunda oldu bitti tabi...
Kaç yaşında idin o zaman
lise 2
Yuh
olmadı cinsellik yaşadım sayılmaz. fakat fantezilerim sağolsun utanmadan yaşayacağımı zannetmiyorum.
Oldu komşumun esini skiyorum. Bir keresinde ben evde iken geldi saklandım o an utandım
Yuh
Eşi 55 yaşında kendisi 42 çok ateşli ama eşi artık aktif değil pek bir keresinde öyle anına denk geldim o gündür skliyorum. 3 sene oldu
Hmmm
Öyle işte çok istekli biri bazen eşine uyku ilacı veriyor sabaha kadar onlarda sevişiyoruz
Hmmm ha
Polise yakalanmıştık arabada, berbat bir histi
Ne oldu sonra
Sadece oral yapıyordu, hemen toparlandik arabaya geldiğinde, kimlik kontrolü yaptı ve gitti
Yakalansa işin ne olurdu
Erişkin iki insan, o dönemde zina suç değildi,
Si di sux. Mi
TCK madde 440-441
her şey karşılıklı meydanda yani ne utanması
Eklesene beni
Olmadi ki peki senin oldumu
Hayır olmadı utanacak olsam yapmam
Olmadı
Oldu
Utanmadim hic
Hayır