Cinsel Yaşam Erkekler vajinal mı yoksa anal seksten daha çok zevk alır? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Hangisi? Anal Vajinal Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Anal istiyorummmm daracık deliğim zorlansın istiyorum Güncellemeler+1 yıl Anal istiyorum ağlatın beni saçlarımı çekin memelerimi ısırın köleniz yapın yanıyorummm Erkekler vajinal mı yoksa anal seksten daha çok zevk alır? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
novel Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. vajinal olan makbuldür. 0 0 Yorumla
MK18811938 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Seks hayatın yaşamın mayasını oluşturur bir ilişkinin ilk 3. de olmazsa olmaz bir rol oynarVajinal seks daha haz vericidirAnal acı veren bireylerin daha az yapmak istediği seks türüdür 0 0 Yorumla
MuratRna Takip Et Bilge Yaş: 42 , eic 89% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 740 cevap paylaştı. analin kendine has giriş metodları var... vajinal ayrı doğal olarak verdiği zevklere farklı..(uzun zaman ikiside denendi) 0 0 Yorumla
--NiKoTiNeby-- Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Herzaman insanlar değişik fantazilerden hoşlanır buna sende dahilsin 1 3 Yorumla --NiKoTiNeby-- +1 yıl Hshshshshs şuna bir kazık verimde rahatlasın Yorumla --NiKoTiNeby-- +1 yıl Diyenler olur şimdi Yorumla --NiKoTiNeby-- +1 yıl Gel bana doğru Yorumla
Bosdurankisi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl geneli anal istiyor gibi ama vajinal de seven var tabiki kişiden kişiye değişir 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Vajinsl güzel anında dar o yüzden onuda isteyen oluyor 0 0 Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. pis şeyden zevk mi olur mis gibi temiz bal kutusu varken 0 0 Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Ben vajinal seviyorum ya anal bana çekici gelmiyor ya 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl anal mı istiyorsun yavrum deliğin zorlansın mı istiyorsun offf yanıma gel hadii 1 12 Yorumla Soran +1 yıl Çık gizliden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl gell Yorumla Soran +1 yıl Domhatun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl tahmin etmiştim yav :) gel ikimiz birbirimizi yapalım Yorumla Soran +1 yıl Hayır yakışıklı birini istiyorum ben Yorumla Soran +1 yıl Sen aslen nerelisin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hem istemiyon hwm soruyon :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ayaklarını yalayıp ağzıma sokardım Yorumla Soran +1 yıl 😍🤭 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl straponu boğazıma kadar saplamanı isterdim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl vücudunun her tarafını yalar öper koklardım 😋 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl arkayı yalar yumuşatır girerdim ayağına paspas olurdum Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Erkekler her şeyden zevk alabiliyor, bu konuda şanslılar 1 1 Yorumla Yzlmm +1 yıl Net bilgi yayalım Lütfen Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kankam valla bakirim şu an oral hayali bile boşalttırır yani söylemesi ayıp 1 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anal isteyen kadın mı? Bu gerçek mi Yorumla
ErossTicco Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl ikisindende ama daha çok analvajinal elastik anal sert 0 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Vajinal ilişki daha zevkli anal sadece merak 0 13 Yorumla Hatırlasevgilim55 +1 yıl Gerçekten bunları istiyon mu Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Hatırlasevgilim55 +1 yıl Acılı bir merak olur senin için dayanabilirmisin ki Yorumla Soran +1 yıl Bana acır mısın Yorumla Hatırlasevgilim55 +1 yıl O zaman ki duruma göre değişir Yorumla Soran +1 yıl Ağlasam üzülmez misin bana Yorumla Hatırlasevgilim55 +1 yıl Senin boy kilo kaç fizik olarak nasılsın Yorumla Soran +1 yıl Normal 167 51 Yorumla Hatırlasevgilim55 +1 yıl Neden ağlayacaksın ki onu anlamadım Yorumla Soran +1 yıl Anal seks sonuçta canım yanar Yorumla Hatırlasevgilim55 +1 yıl Sen nasıl ilişki istiyorsun Yorumla Soran +1 yıl Yaşın kaç Yorumla Hatırlasevgilim55 +1 yıl Takip atarmısın bana Yorumla
aspavlob Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 68% +1 yıl Acı hissetmeyi sever misin çok 1 1 Yorumla aspavlob +1 yıl Köle olmayı sever misin Yorumla
DallasVegas Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 91% +1 yıl Vajinal ama her ikisi daha da zevk verir 0 0 Yorumla
ferit74 Takip Et Guru Yaş: 42 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 673 cevap paylaştı. Vajina vaz gecilmezim 0 0 Yorumla
gilyaa0653 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 88% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 402 cevap paylaştı. Vajina 0 0 Yorumla
doganburak65 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Vajinal tabiki. 0 1 Yorumla doganburak65 +1 yıl Hemen itfaiyeyi ara 🚒 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. Bal kutusu candır. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
vajinal olan makbuldür.
Seks hayatın yaşamın mayasını oluşturur bir ilişkinin ilk 3. de olmazsa olmaz bir rol oynar
Vajinal seks daha haz vericidir
Anal acı veren bireylerin daha az yapmak istediği seks türüdür
analin kendine has giriş metodları var... vajinal ayrı doğal olarak verdiği zevklere farklı..(uzun zaman ikiside denendi)
Herzaman insanlar değişik fantazilerden hoşlanır buna sende dahilsin
Hshshshshs şuna bir kazık verimde rahatlasın
Diyenler olur şimdi
Gel bana doğru
geneli anal istiyor gibi ama vajinal de seven var tabiki kişiden kişiye değişir
Vajinsl güzel anında dar o yüzden onuda isteyen oluyor
pis şeyden zevk mi olur mis gibi temiz bal kutusu varken
Ben vajinal seviyorum ya anal bana çekici gelmiyor ya
anal mı istiyorsun yavrum deliğin zorlansın mı istiyorsun offf yanıma gel hadii
Çık gizliden
gell
Domhatun