Merhabalar, 4 yıldır evliyim çok severek evlendik her şey iyi hoşken cinsel birlikteliğimize farklılık olsun diyerek benden an*l yapmamı istedi fakat ben bu duruma karşı çıkınca 2 ay boyunca konuşmadı hep ayrı odalar da yattı erkek arkadaşlarıyla takılmaya başladı ama eve geç gelme gibi bir huyu yok saatinde gelir bazen konuşmaya çalışsam da tersleyip gidiyor yatıyor 2 3 gün boyunca oturup ağladım her şey bu mu yani diyerek 🥺 ne yapmam lazım kafam çok karışık ve ailesine de diyemiyorum kendi aramız da olduğu için😓
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılSoru başlığını görünce bile çok üzüldüm ki, detayı okuyunca üzüntüm dahada arttı. Eşiniz muhtemelen yeterli olgunluğa ulaşmış değil. Bu zamanla geçecek bir unsur. Maalesef bu ve benzeri konularda kadınları ve etiketleri tetikleyen bir çok unsur var hayatımızda, lakin evlilik içinde eşler ve özellikle erkekler , kadının yapmak istemediği bir şey karşısında hassas , duyarlı ve saygılı olmalı , sizin hem vücut olarak hem duygu olarak hemde psikolojik olarak daha hassas olduğunuzun bilinci erkekte hep var olmalı psikolojinize ters gelen bir durumun sizi seksten sogutabilecegi , duygunuza ters gelen bir durumun içinde bulunduğunuz durumdan düşünsel olarak tamamen uzaklasabileceginizi ve özellikle rahatsız olacağınız birseyden çok çabuk mideniz bulunabileceği, olağan dışı temaslarda canınızın çok yapabileceği gibi durumlar. Eşiniz belki biryerlerin gazına geldi , belki görüntüler vb içerikler onun odağını anala yöneltti, bunu bilemeyiz fakat , eşinizin, anal ilişkinin çok ağır ve lanetlenmiş bir günah olduğunu bilmesi , ayrıca anal ilişkinin kadına şiddet olduğunu bilmesi ve ayrıca bu durumun size çok ağır acılar ve ileride çok önemli sağlık sorunları yasatacagini bilmesi gerekiyor sırf bu yüzden daha 40 ına gelmemiş kadınlar bezle dolaşıyor, nadirende olsa maalesef bu durum başladı artık. Çok üzücü bir durum değil mi. Size ters davranması maalesef yanlış, esasen bu durumdan üzülmesi , tavır alın demiyorum ama , bunu nasıl isteyebilirsin şaşkınlığını sizin ona yansıtmanız gerekirken onun bu durumda olması bu meseleye düşündüğümüzden çok daha fazla odaklanmış ve içinde büyütmüş olmasından kaynaklı olduğunu düşünüyorum ve adeta nazını sert tavırlarla yapıp sana kabul ettirme güdümünde. Cinsel birleşmenin sağlanması kadın cinsel organının mahiyeti nedir o zaman ve kadın teninin narinligindekj cezbedici durum erkekler için analı da cazip hale getiriyor fakat erkekte de kadinda da bu organ aynı organ bunuda düşünmesi gerekebilir. Bir çok erkek anal düşünür ama mahiyetini bildiği için yapmaz. Mesela erkeğe kadının oral yapması erkek için zevklerin zirveleridir, hâl böyleyken, oral yapmaktan hem düşünsel olarak hem duygu olarak rahatsız olan kadınlar var ve bu kadınların kocaları belki bazıları gostermesede bir çoğu saygı gösteriyor. Ayrıca bir bu sebeple kadınım üzülmesin yipranmasin kendinj kötü hissetmesin diye. Evet orala hasret yaşıyor belki ama kadının kendini mutlu eden diğer kısımları ve aktiviteleriyle mutlu olarak hayatına devam ediyor. Malumunuz , ilişkileri inanç çizgileri dışına çıkarmak için yoğun çaba sarfeden büyük bir yığın kalabalık var. Giriş cümleleri yavaştan. 1. Evlilik aşkı öldürüyor , 2 evlilikte ilişki monitonlasiyor , bir süre sonra farklılıklarla renklendirmek gerekiyor vb. Devamı artarak geliyor. Bunlar insanların bilinç altına yönelik mesajlar. 1. Cümle evlilik kurumunun oluşmaması, olustuysa yıkılması için , ikincisi , başlangıç olarak anala yöneltme, sonra diğer durumlar derken sonra cuckold ve swinger e kadar uzanan süreç. Bunlar içinde analı da yaygınlaştırma çabası çok yüksek. Çünkü en önemli kırılma noktası veya noktalarından biri bu kısım. Bunu çözünce diğer bir çok meseleyi daha kolay yaşanabilir hale getireceklerini düşünüyorlar. Çünkü burada sadece fiziksel değil ağır şekilde manevi bir kırılma yaşanıyor. Kocanıza, cinselligin p*rno olduğu gibi ya da bakirelerin meraktan ve bekaretini kaybetmemek için yaptığı haliyle analdan olmaması gerektiğini anlatabilmek gerekiyor. Hatta bu konuda röportajlar bile var ve p*rno oyuncuları normal şartlarda kesinlikle olmaması gereken ve film disi normal cinsel hayatlarında olmadığını, filmlerde ise çok yiprandiklarını defalarca sahnelerin bölündüğünü ama düzenlemelerle bu kısımları izleyicinin farkedemeyecegini ifade ediyorlar. Hangi açıdan bakarsak bakalım. Kesinlikle olmaması gereken bir durum. Siz düşünceli, duyarlı hassas narin birisiniz ki , kendi kendinize kalmışsınız fevri davranmamıssiniz, hüznünüzü yine kendiniz kendi ozelinizde tutmuş, ailelerinize bile evinizin mahremini açık etmeyecek hassasiyete sahip gerçekten çok ama çok güzide bir insansınız ve özellikle böyle nadide kadınların kıymetinin bilinmesini öyle yürekten istiyorumki , millet hasretken, yanibasinda olanın uzmesi çok büyük hayal kırıklığı ve yıkım oluyor. Dilerim gözyaşlarınız diner , eşiniz kıymetinizi bilir. Bu arada eşiniz kaç yaşında?
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Yok artık insan karısına bunu yapamaz. İstemiyorum diyorsa bitmiştir. Ancak yatak ayırmaya kadar geldiyse yolun sonuna gelinmiştir.
Çok seviyorum yaparım diyorsan bile bunları yapan adam için o acıya değmez kardeşim04 Yorumla
Soran+1 yılOnda denemek lazım ilk😅
Soran+1 yıl🤣 sen beni güldürdün Allahta seni güldürsün
+1 yılEşin anal istedi diye yapmamalısın hatta sende istesen yapma çünkü çok günah ileride kadınada zararı dokunuyor ve eşine çok çok günah bu nedenle yapmak istemiyorum de
00 Yorumla
+1 yılBöyle birini erkekten sayıp da evli kalma. Resmen suçlu hissettiriyor. Oysa ki bunu yapmak zorunda bile değilsin ki sevse zaten ileri de tuvaletini tutamama riski olan bir şeyi senden istemez. Böylelerini eşten sayma. Boşanmak istediğini söyle ve hayatındaki parazitten kurtul.
116 Yorumla
Soran+1 yılAldatmak da istemiyorum ama seviyorum da tabi ki böyle ilerlerse boşanmak gerekecek sevgi saygı bir yere kadar🙃
- +1 yıl
Aldatma ama ayril zaten. Boylesi kayip bile olmaz
Soran+1 yılTek sorun ne biliyor musun 😔 24 yaşımda dul kalmak
- +1 yıl
Zamanla kismetin cikarsa yeniden evlenirsin.
- +1 yıl
@sudesiyahseven bravo sude
- +1 yıl
Aldatmak ne alaka şimdi sen neden aldataaksın haklıydın ama saçmaladın eşin seni aldatırsa anal için ayrıl ama sen hangi sebeple aldatayı aklına getirdin bir tart bakalım aldatmakmı daha güah eşinle anal yapmakmı
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
28
Cevap
81Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılSen olması gerekeni yapmışsın gadası. Ayrılmak en doğru karar olacaktır
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılO zaman ayrılın
10 Yorumla
+1 yılBu nasıl bir iğrençlik dinen günah ve boşanma sebebi bu psikolojik baskiyla seni yildirmaya çalışıyor asla kabul etme dinen haram hemde sağlığın açısından da sonu kötü asla taviz verme özür dileyecek bişeyler yapması gereken varsa oda afedersin ama o kocan olacak srfsiz hiç çekinme bundan utanılacak bişey yok varsa da o utansın al karşına bu böyle gitmez devam edersen bosanirim de ne yuva deme ne yuvası ne evliliği bugün sana bunu yapan her istediğini sana bu şeklide yaptırır anlamıyorum zatenn ya hak yolu varken nedir bu erkek kadın b. k yolu merakı bunu yapan herkes benim gözümde igrenctir
32 Yorumla- +1 yıl
👏
- +1 yıl
Aynen
- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılYapıp yapmamak tabiki sana kalmış ama bu daha büyük aranizin açılıp kopmasın başlangıcı esin bunu daha önce yaşayıp yaşamadığını bilemem ama emin olki taşıyacak senle ya da sen olmadan bu gözünün dışarı kaymasında büyük etken hemen hemen bütün evliliklerde bu anal oluyor ama sık ama nadiren ilişki yaşanıyor bence kendini anal ilişkiye görmelisin herseferinde olmasada çok nadiren tattırmak işin eşine bunu takıntı yapıp yapmama evliliğinizi bitirebilir aranizin açılması daha farklı ilgi dusuncesizlik deger vermeme gibi zitlasip kavga tartışmaları alevlendircek zaten gidip yatması tartışma çıkarmamak için kaçmak oluyor
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÇok manipülatif, istemediği olmayınca seni yalnızlaştırmaya çalışıyor. İleride de daha büyük sorunlarda gene bunu yapacak, sakın taviz verme. Sende çık arkadaşlarınla, eğlenmene bak. Bırak ayrı odada yatsın. Yemek bile yapma.
Baktın olmuyor boşa yani çok sıkıntılı bir karakter, keşke evlenmeseydin.
90 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa bişe diyeceğim bence yeniliklere farklılıklara açık olmalısınız. Libidonuzun en yüksek olduğu bir dönemde güzel bir masaj sonrası ufaktan bir deneme yapabilirsiniz. Buradaki olay istememeniz değil onun çok istediği bir şeyi direktmen kestieip atmanız olduğu için sorun büyümüş diye düşünüyorum. En azından deneme sürecinde vazgeçerseniz bak senin için en azından denedim izlenimi verirsiniz. Bakarsınız siz de çok zevk alırsınız. Bunu sevdiğiniz insan için en azından denemelisiniz ki emin olun sonucunda bu yaptığının tam dtersini yapıp sırf onun için katlandığınızı bilerek köleniz olacaktır 😏
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAnal hem dinimize günah hemde yapılması iğrençlik onunla tekrar konuşman lazım günah olduğunu eğer farklılık istiyorsa cinsel oyunlar var tavlaya benziyor onu alıp oynayın daha zevkli olur şahsen ilerde evlenirsem öyle şeyler yaparım
80 Yorumla
+1 yılBir kadının analı kabul etmesi için leyla'nın mecnunu sevdiği kadar bi sevgi olması lazım uğruna sevmesi lazım yoksa tırt sadece eskortlarla yaparsın onu.
12 Yorumla- +1 yıl
Adam bu arada sevişmiş acısını çıkarmış olabilir habetin plsun kıymıştır paraya belkide
Soran+1 yılBu saaatten sonra umrumda olmayacak🙃
Ya siz ne biçim insanlarsınız ya sg derdim ben bir de o mu trip atıyor
42 Yorumla
Soran+1 yılBenim atacağım yere o atıyor ters bi döngü oldu ama kız kardeşine söyleyeceğim yakında abin böyle biri diye
Sadece kendini düşünüyor sen hayır diyorsan saygı duymalı seni obje olarak görüyor. Sadece seks için evlenmiş seninle yoksa bunun için 2 ay görmezden gelmez.
46 Yorumla
Soran+1 yılİşte ağlayınca lafa gelince çok seviyorum diyor obje olarak görmüyormuş vs psikolojimle oynuyor resmen
Soran+1 yılBu yüzden şeytan hep aklıma giriyor başkasına bakmasın benle yapsın herşeyi diye ama saygı duymayı bilmiyor sorun orada
Soran+1 yılÖyle şeyleri pek bilmez deli miyiz de gitcez der hemen
+1 yılDinen bile bu istek boşanma sebebiyken eşin saçmalamış. Asıl istediği için senin soğuk davranman gerekirdi. Anal isteyen net iğrençtir 😏
51 Yorumla
Soran+1 yılKeşke dinlese
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin kırmızı cizgine saygısı yoksa ne olacaksa olsun de bence yani bosanilacaksa da boşan dinen yasaklanmış birşeye seni zorlamaya ne hakkı var hadi onu da geç sağlık açısından zararlarininda mi. farkinda değil. Bunun için sana tavır yapan biri seni ne seviyordur ne de sana saygısı vardır emin ol.
10 Yorumla
+1 yılEvlenmeden önce tanışırken anal karsiyim diye anlassaydin keşke ben öyle yapacam :) anlascam ki sınır ihlal edilmesin onun 5 dakikalık zevki icin bagirsaklarin zarar görür acir hiç yapma :)
23 Yorumla
Soran+1 yılAnlaşmıştık zaten merak etmiş ama unutması gerekirken tavır yaptı bana
- +1 yıl
Anladim yaşama bence saygı duyması lazım yasarsan ömür boyu isticek kaslar gevser gaz ve tuvalet tutamazsn yaşlanınca bez baglarsn zararlı bi kere yasayalm sonra birakiriz der erkeklere güven olmaz kandırır
- +1 yıl
Bi kere taviz verince alışır hep yapar
Gizli Üye(25-29)+1 yılAnlam veremediğim nokta şu bu eşinin bir cinsel isteği var meraklı belli ki 2 ay sensiz nasıl durdu bu adam? Cidden bir sıkıntı var telefonunu gizlice de olsa bir kontrol et derim. Sırf bir şey için tamamen karısından da vazgeçmez insan hadi bilemedin iğrenç bir şey ama taciz eder sana zorla yapardı ama yine de 2 ay durması çok saçma
20 Yorumla
+1 yılOnay vermedim. Evlilik başında söylemiş anlaşmışsınız bu sözünde durmamak oluyor.
Hem dinen uygun değil.
Kendi istediğini direten bir yapı ile yürümeyebilir.
Hem de farklı alternatiflere katlanılmamış
10 Yorumla
+1 yılSeni istemedigi bir şeye zorlamasina hakki asla yok senin kararlarına saygı duymuyorsa bu evliliği surdurmenin bir anlamı yok sırf o hosnut olacak diye hem dinen günah bir şeye hem de acı verecek bir şeye katlanacaksan sana geçmiş olsun
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 844 cevap paylaştı. ne yani sırf anal olmadı tersledin diye bu yapılır mı ayıp ediyor
ayrıca anal yapmasında zaten ne saçmalık bu10 YorumlaYapmaya çalış ama acı çekip zevk almadığını ona göster. Zaten b. ku görünce midesi bulanacaktır. Aklıma gelenler bunlar.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılİnsan sevdiğine bu yüzden soğuk yapmaz. Akıl mantık işi değil. Gerçekten isteyen çabalar ve alıştıra alıştıra yaptırır o şeyi.
10 Yorumla
+1 yılBöyle şeyleri görünce evlilikten midem bulanmaya başlıyor benim
42 Yorumla
Soran+1 yılBence evlenmeyin sonradan pişmanlığını yaşıyorsunuz ben boşanamıyorum çünkü elalem ne der aman aman dul kadın diye adımız çıkıyor kötü gözle bakılıyoruz mecburiyetten duruyoruz😥
- +1 yıl
Mecburiyetten duruyorum ne demek kız öyle şey olur mu? Yapma hayatına yazık.
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Boş ver sen orada hemoroit var ondan dolayı yapmak istemedim dersin.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTamam kabul et ama sende takma penis alıp ona analdan gireceğini söyle 👍 kendisi kabul ederse sende kabul edeceğini söyle bir daha bu konuyu açmaz.
10 Yorumla
+1 yılAblacım anal seksi herkes yapamaz, yapacagim derken doktora gidip dikiş attirmak zorunda kalırsın aman.
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet çatlak olma ve yırtılma riski var diye biliyorum. bu erkeklerde ki hak yolu varken neden b*k yolu merakı olur anlamış değilim
- +1 yıl
Hak yolu vs. onu bunu bilmem ben fizyolojik olarak bakarım. Bak madem sana kötü davranıyor o zaman söyle söyle ben anal yapmak istiyorum ama önce sende yapacağız alacağım bir takma penis önce seni yavaş yavaş açacağız sonra beni. Bence o zaman sorunlar ortadan kalkar. Hoş evet de diyebilir. 😀
Soran+1 yılHahahah güleceğim yoktu asık suratımı güldürdünüz😅😅 evet mantıklı
- +1 yıl
İlber hoca olmak kolay değil. 😀
Soran+1 yıl😆😆
Kızmış sana ama haksız yere kızmış. Gönlünü al sevdiği şeyleri yapmaya çalış farklı bir şekilde gönlünü alırsan eskisi gibi olursunuz
08 Yorumla
Soran+1 yılBugün aklımda deneyeceğim bakalım. Çünkü evde yediğim içtiğim şeylerin bile tadı yok artık istediği herşeyi yaptım 1 tanesine hayır dedim diye bu tavırları görüyorum evde şu an bekar gibi yaşıyoruz😥
Soran+1 yılBen acı çekmekten korkuyorum.
Soran+1 yılTeşekkür ederim aklım da o zaman cevabın için sağol🙏🏽
Soran+1 yıl🙏🏽🤚🏽
- Cinsel Yaşam konusunda 849 cevap paylaştı.
+1 yılŞöyle şeyleri okuyunca yemin ederim evlenmekten iyice korkuyorum ya gerçekten. Boşanın o zaman böyle aptal bir şey için böyle malca mı davranılır.
10 Yorumla Anal seks boşanma sebebidir. Direkt boşanabilirsiniz Ciddi şekilde uyarın tekrar talep etmesi hajlinde bence Boşanın.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 404 cevap paylaştı. Ne kadar bencil bir adam okurken sinirlendim oldu olacak oturup ağlasın bir de 🙄🙄
21 Yorumla- +1 yıl
Adammi adamlık bumu sence
+1 yılİğrenç la ne zevk alırlar anlamıyorum ki, orası sıçmak için var...
01 Yorumla
Soran+1 yılBende anlamış değilim☺️
Gizli Üye(36-45)+1 yılFarklı şeyler dene o zaman eşin ile. Bizde 11 yıldır evliyiz, bir şeye yok desekte başka şeyler deneyip gönül alıyoruz. Kötü yanı şu eşiniz evde yokken kendi başınıza bişeyler deneyip bunu alışkanlık haline getirmeniz
00 YorumlaBence evlilik karşılıklı saygı olunması gereken bir durum ve eşin çok bencilce davranmış. Ve anladığım kadarıyla inatçı gibi duruyor. Biraz daha devam ederse boşanmaya kadar gider bu olay
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 581 cevap paylaştı. Na hanzo bir adamı sevmissin yahu. anal için küsmek nedir ya. bizde seviyoruz ama karşı tarafın rızası yoksa olay bitmiştir.
02 Yorumla
Soran+1 yılZaten biz bu konuları nişanlıyken konuştuk anlaştık madem anlaşmayı bozacak neden evlendi ki benle beni de zor duruma düşürdü😢
Evlilik eşin ne isterse yapmak değildir herhalde… eşin bir şey istemiyorsa da zorlamak küsmek diye bir şey yok bu erkekler neden böyle ?
00 Yorumla
+1 yılSende söyle bende sana yapmak istiyorum bir daha sana öyle bir şey söylemez
00 Yorumla
+1 yılSen kararından vaz geçme.
O kendisi keyf alacak diye sana acı cektiremez
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyaparsan cok mu pisman olcaksin? ya da esin boyle israrla devam ederse bosanmayi goze alcak misin
07 Yorumla
Soran+1 yılEvet alırım
Cevap sahibi+1 yılnerden cikti esinde bu istek sence.. sonucta yapmayacagini biliyorsa ve bile bile israr ediyorsa sebebi ne
Soran+1 yılBilmiyorum merak etmiş
Cevap sahibi+1 yılmerak edilen sey icin olay buraya getirilmez sanirim. sende tavit koy yemek camasir vs boykot yap 🙄
Cevap sahibi+1 yıleklermisin beni?
Cevap sahibi+1 yılaklim sana takildi cevap verir misin
Cevap sahibi+1 yılseni merak ediyorum farkinda misin cevap ta vermiyosun
+1 yılAnal yapmadın diye soğuk davranacak ve 2 ay boyunca konuşmayacak?
Çok yanlış bir insanla evlenmişsin.00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılBu çok itici bir sürümseniz yalnızlaştırmaya çalışıp istediğini almaya çalışıyor çok net
00 Yorumla Üzüldüm senin icin bosan tamam erkek istiyebilir ama kadın istemiyorsa saygı duyucak
00 Yorumla
+1 yılAnal istediyse ben seni bi kere yapayim hosuna giderse yapabilirsin de
00 Yorumla
+1 yılBöyle iğrenç bir şey için insan karısını Üzer mi Ne canımsın, lar var.
00 YorumlaIstemiyosann yapilmaz yanii neden bole yaptiki iyi giderkenn
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılzaten söyleme ama bunu kendi içinizde yine yatakta çözün bence
00 Yorumla
+1 yılİnatla devam et , onuda yaptıktan sonra ne olacakmış. ne biçim bir koca bu. sakın verme o şekilde
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 411 cevap paylaştı.
+1 yılBende sana yapay ya. ak sokcam de fantezi iste
11 Yorumla- +1 yıl
Yapabilir misin yoksa seks yapmazsanız aldatmak zorunda kalcan mastürbasyon mı yapıyosun
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
s +1 yılIyy kuscam şimdi istediği olmadığı içşn küsmek ne ya çocuk mu bu
10 Yorumla
+1 yılAkıl mantık işi değil, insan sevdiğiyle bu yüzden konuşmamazlik yapar mı, 2 ay çok uzun bir süre.. o evde durmazdım. Ailene de anlatamıyorsun seni soktuğu durum o kadar iğrenç ki..
12 Yorumla- +1 yıl
Seni bilerek yalnızlaştırmaya çalışıyor, yemek vs. De yapma madem konuşmuyor affedilebilir gibi değil.
Soran+1 yılBekliyorum it gibi dönmesini
Cinsel Yaşam konusunda 334 cevap paylaştı. o zaman de ki sana da anal yapalım. hoşuna giderse tamam
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBoşan ondan bence gay. Çocuklarına bile zarar verir böyle biri. Sakın ondan çocuk yapma.
20 Yorumla
+1 yılAteşli bir zamanında biraz izin ver ve acırsa bırakacağını söyle. Eğer hoşuna giderse devam edersiniz gitmezse bıraktırırsın. Bu sürede hiç seninle birlikte olmadı mı?
015 Yorumla
Soran+1 yılÖn svişme oldu ilerisi olmadı 🙁
- +1 yıl
Yuh amma gaddarmış. Sen nasıl karşılıyosun ihtiyacını?
Soran+1 yılKarşılayamıyorum ki direkt kuduruk şekilde uyuyorum🙃
- +1 yıl
Allah sabır versin. Kocanın yaptığı çok büyük ayıp. mastürbasyon mı yapıyosun sadece?
Soran+1 yılHiç bişey yapmıyorum
- +1 yıl
Kaç ay oldu?
Soran+1 yıl2.5 olacak
- +1 yıl
Yuuuuhh e şuanda sen şelale olmuşsundur bildiğin 🤨
Soran+1 yılGaliba🤕
- +1 yıl
Evde tek mi bırakıyor seni sürekli?
Soran+1 yılYok
- +1 yıl
İyi bari. Canın sıkılıyor mu?
Soran+1 yılKedim olduğu için onunla ilgileniyorum
- +1 yıl
Nasıl bi kedi merak ettim :)
- +1 yıl
Ne renk?
- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
+1 yılTam bir bencil davranışı sergiliyor.
Vajina gibi muhteşem bir organ varken anal neden
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGay mı oldu ne bu popo merakı şimdi başka birine baksan aldatsan suçlu sensin
02 Yorumla
Soran+1 yılNeymiş çok merak ediyormuş falan filan her türlü bahanesi hazır onun
Cevap sahibi+1 yılCidden böyle bir şey olur mu
- Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılKayınvalidene söyle, senden böyle bir şey istemeye hakkı yok
01 Yorumla
Soran+1 yılOnlar da beni çok sever çokta iyi insanlar direkt oğluna kızacak beni yanına alacak o zaman da oğlu aldatmaya yönelcek😞
Gizli Üye(30-35)+1 yılTam gotcu kocanmis. Gotolog kocadan gotolog istekler
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 792 cevap paylaştı. Çok saçma sonuçta senin bunu istememe hakkın var.
00 Yorumla
+1 yılaldat ya ne çekcen öyle erkeği
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTrip atiyor senin o küçük daracik deligin icin onun yerine oral yapsin teklif et
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyapılmaması gerektiğini söyle zaten o o kadar zevkli bişey değil helal varken haram niye anlamadım 😒😏
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEsin ergen herhalde bu nedir ya anal iliskiye girmedigi için kusulur mu. Ne güzel vajina varken ordan devam etsin.
10 Yorumla
+1 yılTazviz verme bir kere kabul etsin hep ister sağlıksız bir şey birde neden bu kadar ısrar ediyornki
00 YorumlaResmen küstüm oynamıyorum demiş 😀
10 Yorumla- Devamını Gör (49)
Devamını Gör(94)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Anal istedi ama karşı çıkınca evliliğimize soğukluk girdi. Ne yapmam gerek?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler