Kocam 5 gün bana hiç yanaşmadı, ondan önceki iki ilişkimizde de ben sırnaşmıştım. Daha evleneli 1 yıl olmadı, neden böyle oldu?

Ben bakımlı, seksi giyinmeyi seven bir kadınım. Evde açık ve seksi dolaşmayı seviyorum ama eşim önce buna laf etti. Sürekli göğsün, kalçan gözüme giriyor ne zaman kapalı giyineceksin dedi. Oysa ben hep o işten geldiğinde duşumu alır, koku sürünür farklı farklı giyinirdim. Beni etkilemek için bunları yapmana gerek yok dedi sürekli. Daha 1-2 ay öncesine kadar tartışsak da, çok yorgun da olsa 2-3 gün yapmasak beni özlerdi. Şimdiyse birkaç haftadır resmen ben yanaşmadan yanaşmıyor. Dün sordum bir sıkıntı mı var beni mi beğenmiyorsun dedim saçmalama dedi, beni çekici mi bulmuyorsun neden dokunmuyorsun dedim işe gitmesine yakındı ne istiyorsun şimdi dedi. Akşam eve gelince sırnaşır dedim. Yine güzelce duşumu aldım, mini bir gecelik giyindim ama gelince bir sarıldı, bir iki öptü, yemek yedik o kadar uyudu. Sabah uyanınca bari akşam erken yattı konuşayım dedim Allah aşkına çok yorgunum biraz uyuyım dedi ben de sustum. Yarım saat sonra kalkıp sırnaştı ama inanın hiç zevk almadım , o boşaldı ama ben sadece o görev bilinciyle yapıyormuş gibi hissettim. Artık zoruma gidiyor hareketleri. Gerçekten yoğun bir işte çalışıyor ama hep çalışıyordu.

Kocam 5 gün bana hiç yanaşmadı, ondan önceki iki ilişkimizde de ben sırnaşmıştım. Daha evleneli 1 yıl olmadı, neden böyle oldu?
Cevapla