Sormasanız da merak eder misiniz?
(Takıldığı eskortları sevgilisi zanneden, çomarlar, yobazlar, hiç düzgün ilişkisi olmamış, sevmemiş, sevilmemişler cevap vermesin.)
Sormasanız da merak eder misiniz?
(Takıldığı eskortları sevgilisi zanneden, çomarlar, yobazlar, hiç düzgün ilişkisi olmamış, sevmemiş, sevilmemişler cevap vermesin.)
Arkadaşlar ben etmedim entel kafasına girdim ve yrrağı çok güzel yedim, hayatınıza derinlemesine alacağımı kadını sorup derinlemesine araştırın, evlilik sevgililige hiç benzemiyor, ben yapmadım ortaya sonra çıktı Esra Erol'da bulabilirdim kendimi ya kaç kişiyle yatmış halâ bilmiyorum çok kişiyle binaenaleyh kürtaj falan var işin içinde çok büyük kırmızı bayraktır, kendi canından olana acımayan sizi emin olun sever atar, ayrıca bu tip kadınların psikolojisi sağlıklı değil çok cinsellik yaşamış, kürtaj yaptırmış, kimsenin kurtarıcısı değilsiniz ben araştırmam diyen genişlere tavsiyemdir siz bakmıyorsunuz diye geçmişi olmadı değil geçmişi şu an ki karakterini ortaya çıkarıyor ve emin olun Alfa dul oluyorlar eski partnerlerini 50 yaşına gelselerde düşünürler, bende efendim önemli olan benle birlikte olması gibi canım yaptım yrrağı yedim gençler eğer evlenecekseniz önce dikkat edin boşanmak kolay boşanma sonrası zor nafakanızla başka erkeklerlerin altına yatarlar canım olmayın.
Ayrıca yuvam olsun eşim sadık olsun, yavrularımın annesi olacak diyorsanız Allah muhafaza o yavrulara yazık olur sonra kafanızı taşlara koyarsınız iş işten geçer. Unutmayın Türksünüz ne kadar ki bana kalırsa batı medeni değil vahşidir, batılı tarzda bir insan olursanız olun siz bir 70-100 yıl önce ibrikle abdest alan Kürekle batılı kovalayan emminin torunusunuz damarınızdaki kan böyle boşanmalar neden arttı? Bide bu boşanmaları kadınlar başlatıyor oran yüzde 78 mantığı kullanın bataklıktaki çiçek güzel kokarmış.
Geçmiş olsun, ne kadar birlikte olduktan sonra evlendiniz ki?
11 ay kadar secgilimdi
Cevap
25Cevap
Hayır merak etmem beni şimdiki ilişkisi yani ben ilgilendirir sadece
Merak etmem. Geçmiş geçmişte kalır. Bunları bilmek üzerine yorum yapmak sonucu değiştirmez sadece kendini uzersin.
Yani merak etmem. Ama eski deneyimler konuşulabilinir.
Asla etmem. Sevgilim değil tek gecelik bile olsa merak etmem
Onunla geçen vakitlerim harika ise, aklıma getirip de o zamanlarımızı harcamam.
Evleneceğin kadını sormazmısın aw bu ne rahatlık
@myasinincirtepöh burada evleneceğin kadın demiyor. Kısaca bahsi geçer ama eğer geçmişini hatırlamak istemediği konular varsa, fazla üstelemem. O geçmişi sevdiğin kadınla beraber hayatına sokarsan onu yeterince sevmiyorsun demektir. Kadını çok istiyor ve seviyorsan geçmişini fazla kurcalamayacaksın. Aksi halde ne sen onu her şeyi ile kabul etmiş olursun ne de o seninle kuracağı geleceğe güvenle bakar.
Etmem ya. Benden öncesi onun özeli o açmazsa sormam, anlatırsa dinlerim. Ama asla ve asla suçlamam
Soru şu aldatmış eskilerin, hamile kalmış kürtaj yapmış 7-8 en az yatmış kabul eder misin? Ki bunları anlatmaz anlatsada aldatmamıştır, eski sevgilisinden şiddet görmüştür, tecavüzdür bir iki kere hata yapmıştır ve sana aşık olmuştur. Cevabını çok merak ediyorum.
Yaşandı bu arada
Gülüm bilsen kabulmü edeceksin.
merak ederım nelerden hoslanıyo neler yasadı ben masum mu kaldım acaba dıye
Yo ne onun geçmişi, ne benim geçmişim birbirimizi ilgilendirmez.
Merak ederim ama sormam.. çünkü sorarsan kaldıramayacağım şeyler çıkar altından içim içimi yer sonra. En iyi kurcalamamak
Merak edip sorarım hepsini bilmek isterim ama aramızda bişey değişmez
Ederim. Yatakta anlattırıp dinlerim. çok tahrik edivci
Sadece sevgilim değil bütün düzenli ilişkisi olanları merak ediyorum
Ederim ama konusunu açmamaya çalışırım
patlak kız istemem evet bakire kız arıyorum
Sana sormadım
soru sordun cevap verdim
Sormadım
ok :D
ederim ama sorun etmem sadecw merak
Merak etmediginiz bişey yokki zaten
@yanlızvesane seni merak etmediğimze görw senlik bi şey yok