Yaşlar 24 1 ay konuştuk ilk zamanlar çok ilgiliydi çok hoşlanıyorum dedi 1 kere buluştuk arada Cinsellik açtı konuşmadım. Birden konuşmayı kesti sevdiğimi söyleyince de hızlı ilerlemek istemiyorum dedim devam ettik sonra sana duygum yok diyip duruyor eskisine döndü benim suçum mu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeksin olmadığı ilişki ilişki değildir. Bunu ancak aptal genç kızlara yedirir çok ilişki deneyimlemiş kadınlar. Cinsel bir ilişkinin olmadığı ilişki çoktan bitmiş ilişkidir. İyi bir erkeği açan şey cinselliktir. Daha sonrası daha güzel bir hal alır... Kötü birin de ilgi azalır zaten nextlersin sonra. Karpuzun iyi olup olmadığını anlamanın tek yolu kesmektir. İlişkilerde de cinsel hayattır.
112 Yorumla
Soran+1 yılEvet bende biliyorum bunj ama daha 1 kez buluştuk çok ilgiliydim 2. haftadan tanımda olsan napardık koynuna gömülsem uyutsan vs bende çekingenim birsz biliyor buluşalm seni seviyorum diyordum buluşmuyordu
Soran+1 yılDoğumgünü hediyesi aldım 2 kere ben çağırdım merak edip hediyeyi bile sormadı ama konunda uyut diyor bende olmaz dedim gülerek 2 gün sonrs sana duygum yok 3 seme öncekine aşığım dedi engelleyip oma gitti o kadar seni seviyorum dedim
Cevap sahibi+1 yılO zaman çekingeçliğini azaltana dek böyle devam eder ilişkilerin. Çok uç noktada ki erkekler böyle ilişkilere girmeyi kabul eder. Liseden tek yumurta ikizi olan iki kardeş tanıyordum. Geçen yıl evlendiler. Bu uç noktada ki erkekler de erkenden kapılıyor evleniliyor. Yaş yükseldikçe bulması imkansızlaşıyor.
Soran+1 yılYani doğru imsakiye ben kaçırdım
Soran+1 yılYani doğru insandı
Cevap sahibi+1 yılYa şimdi ne tür biri aradığına bağlı... Sadık ve sevgi dolu biri mi? Havalı, gezmeyi tozmayı, para harcamayı seven tip mi? disko disko cafe cafe gezen cafe gurusu mu? evlenip çocuk yapmak isteyen tip mi?
Dünya kadar tip var ama sevgi-saygı ve sadakatin bulunduğu kısım max 25 yaşına kadar evlenmiş oluyor. Eğer evlenmediyse de o zamana kadar... Bu sefer bozuluyor bu tipler. Diğer tiplere dönüşüyor.
Soran+1 yılSadık biri tabiki
Soran+1 yılO da 3 sene önceki sevgilisine döndü sana duygum yok yakım olamıyorum çünkü ona aşığım senin suçun yok dedi
Cevap sahibi+1 yılİlgisi yok. Erkek aşık olduğunu bir bağ oluştuğunu cinsellik yaşandığı zamanlarda öpüşme sevişme anlarında oksitosin hormonuyla bağlanır... O kıza gitmesinden doğal bir şey yok. Sen oksitosin vermedin... Diğer kız verdi o hissi. Tek farkınız bu. Sevişmeyen çift çift değildir. Hiç olmamıştır.
Soran+1 yılŞunu diyorum 2-3 kere buluşalım dedim buluşmadı buluşsa yakınlaşırdık
Cevap sahibi+1 yılÇocuk artık soğumuş bir kere senden... gelmez geri daha.
Soran+1 yılBenim suçum mu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
14Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılSenin suçun değil
00 Yorumla
+1 yılZaten ilgisi yokmuş en başında niyeti belliymiş
18 Yorumla
Soran+1 yılİlk hafta çocukları seviyorum diyince yaparız falan . Dedi
Soran+1 yıl2. Hafta yanında olsam napardık koynuna gömülsem bene çekindim hep ama onum dışında çok ilgiliydim o da öyle olunca çekti kendini ilişkiye hazır değilim dedi çok sevdiğini yazdım tamam dedi hızlı ilerlemeyelim doğumgünü hediyesi aldım vs merak edip sormadı koynunda uyut dedi yok dedi şakasına 2 gün sonra sana duygum yok buluşma istediğim gelmiyor eskisine aşığım dedi
Soran+1 yıl2 kere buluşmaya çağırdığımda gelmedi
Soran+1 yılAma ilk haftalar öok hoşlanıyorum belli edemiyorum evlenincek kızsın 4/4lüksün
- +1 yıl
Tamam işte amacı sadece seninle cinsellikti başka bir şey değil
Soran+1 yılBenden dolayı olmuş değilmi
Soran+1 yılZengin ve yakışıklı etrafında istese açık vs bin tane kız bulur cinsellik amaçlı ben masum tipli daha ev kızı giib ama güzel biriyim
Soran+1 yılNiye beni istedi ki
Ya sırf senle yatmak için takılmış işte bunu anlamak bu kadar mı zor. Ne kendini beğendirme çabasına giriyorsun ki
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Senin suçun yok
Cinsellik konuşmanın da bir yeri ve zamanı var
Acele ediyorsa gitsin
Kurtulmuşsun012 Yorumla
Soran+1 yılŞöyle 2. hafta yanımda olsan napardık koynunda uyusam gömülsem tarzı bende hep bilmem ki olmaz derdim gülerek
Soran+1 yılBuluşalım diyordum doğumgünü hediyesi aldım falan buluşmadı benle
Soran+1 yılHep bahaneler
Soran+1 yılBende çekingenim biraz biliyor o tarz bi kız değilim
Soran+1 yıl24 yaşındayız
Soran+1 yılHani sırf öyle yapmadım diye mi terketti acaba
Soran+1 yılEskisine aşığım dedi gitti 3 sene önce ayrılmışlar kız da zengin yakışıklı tabi affetmiş hemen
Soran+1 yılHiç aramadı beni ben aradım 2 kere
Soran+1 yılBenim suçum Yani
Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. yok ya seks yap geç düşünüyormuş olmamış yol vermiş
05 Yorumla
Soran+1 yılYa çok zengin yakışıklı ama dindar modeldi hani yabancıları takip dahi etmez bende onun tarzıysım istese bin tane cinsellik amaçlı kzı bulurdu. Benle de koynunda uyusam keşke tarzı şeyler diyince çekindiğim için yok falan diyordum gülerek 2-3 kez ama çok sevdiğimi buluşmak istediğimi de söyledim
Soran+1 yılO da İşte hep bahanelerle buluşmadı benle sonra sana duygum yok buluşma istediğim gelmiyor eskisine aşığım dedi Yani ben bunu anlamadım
Soran+1 yılEvet biliyorum ama çekindiğim için konuşmadım hani ondan mı gitti benşm suçum mu komuşsam buluşur muydu
Cinsel Yaşam konusunda 306 cevap paylaştı. Nihai bir konuşma yap, olacaksa olur olmayacaksa olmaz.
00 Yorumla
+1 yılHala onun amacı cinsellik olduğunu anlamiyorsaniz bende beyin nakli şart 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSenin suçun yok sadece seni cinsellik için kullanmak istiyor başka amacı yok
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Hacele etmeye gerek yok
00 Yorumla
+1 yılDm'den konuşalım istersen
00 Yorumla
+1 yılTakılma yol ver gitsin
00 YorumlaSalla kamili dert ettigine bak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAdamın amacı cinselik işine gelirse diyor
00 Yorumlayaşandı mı mevzular
014 Yorumla
Soran+1 yılMesaj da 2-3 kez koynunda uyusam dedi bende gülerek olmaz dedim buluşalım seni seviyorum dedim buluşmadı hep bahaneler
Soran+1 yılO konuları konuşsam buluşma isteği gelir miydi benşm suçum mu
Soran+1 yılYani benşm suçum
Soran+1 yılKimseyle konuşmadım 1 uzun ilişkim oldu onda da konuşmadık mesajda
Soran+1 yılHayır
Soran+1 yılSence gitme sebebi ben miyim doğumgünü hediyesi aldım seni seviyorum dedim. Buluşmadı hediyeyi bile sormadı
Soran+1 yılNeden öyle dedin
Soran+1 yılHaklı mı gitmekle dedi senin suçun yok ben sana yakın olamıyorum başkasına aşığım
İyi life böyle olmuş boş ver onu
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Hızlı ilerlemek istemiyorum diyen erkek karşısında ben mi suçluyum?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat