Cinsel Yaşam Cinsel bilgileri araştırarak mı yoksa birisinin yardımı ile mi öğrendiniz? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Cinsel bilgileri araştırarak mı yoksa birisinin yardımı ile mi öğrendiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Gizli Üye (18-24) +1 yıl 9 yaşımda kız kuzenimin bana cinsel istismar yapması sayesinde öğrendim 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Saçma olmus Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Keşke olmasaydı ilkte ne olduğunu anlamadım sonra zevk aldım sonrası beni kötü yollara saptırdı Yorumla
Bulutsencer Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Yapa yapa öğrendim genelde hep olgunlarla oldum onlarda tercubeli 1 1 Yorumla Bulutsencer +1 yıl Istersen tercubelerimi senle paylaşayım bilmediklerini ogreteyim Yorumla
zimbateli34 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl okuyarak bakarak izleyerek öğrendim sonra da tatbik ederek tecrübe kazandım 1 0 Yorumla
aspavlob Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 68% +1 yıl Lisedeyken meraklıydım çok, araştırarak sonrasında da sanalda cinsellikle ilgili muhabbetler ederek 0 0 Yorumla
zamansız003 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bu favori soru oldu sanki ya herkes bunu soeiyiry😂 0 0 Yorumla
by_naturalist Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 72% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. ikisinin karışımı diyebiliriz aslında... 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yani Yorumla by_naturalist +1 yıl hem araştırarak hemde bir yardımcı partner ya da öğreticim oldu Yorumla Soran +1 yıl Öğretici kimdi Yorumla by_naturalist +1 yıl burdan tam olarak yazmam olmaz ama tanıdık olgun bir öğretmenim oldu.. hatta sonraki öğretmenimde olgun ve tanıdıktı Yorumla
oziist34 Takip Et Yoda Yaş: 40 +1 yıl Baktım ulan bu ne dedim deneme yanılmayla öğrendim 😂 0 0 Yorumla
Eskizci Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Adı üstünde. Cinlerin yardımıyla öğreniyorum. 1 0 Yorumla
nedennnFASULYE Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl xhamsteryouporonnndan öğrenmedik mi 1 0 Yorumla
SAblaK Takip Et Master Yaş: 31 , eic 42% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 844 cevap paylaştı. genelde araştırarak öğreniyorum ben 1 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. almanlar işi biliyo izle:) 1 0 Yorumla
ansızınsessizce08 Takip Et Bilge Yaş: 24 +1 yıl Araştırarak ve deneyim kazanaraj Bı de sağlıkçı olunca daha da hakim oldum 0 1 Yorumla ansızınsessizce08 +1 yıl Peki ya siz Yorumla
Muhammes Takip Et Bilge Yaş: 30 +1 yıl Direkt sevişerek yaşamak gel yapalım 1 1 Yorumla Muhammes +1 yıl Beğendiğine göre gelecek misin Yorumla
renas63 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. yaşayarak tecrübe ettim 1 0 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Biri ile olarak ama bulamiyorum ki 0 0 Yorumla
Hayalsizyaşam Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 92% +1 yıl Rus karısına gitmiş o biraz öğretmişti 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Her ikisi de 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Kimden destek aldın peki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sevgililerimden Yorumla Soran +1 yıl Anladım teşekkürler Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Rica ederim Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. araştırarak 1 0 Yorumla
MehmetAliAltun Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 573 cevap paylaştı. araştırarak 1 0 Yorumla
AykAnk06 Takip Et Guru Yaş: 46 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 740 cevap paylaştı. Yaparak öğrenilir.Uygulamalı yani 0 0 Yorumla
sedatkalender49 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Araştırarak 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Guzel Yorumla
elation Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Araştırarak. 0 0 Yorumla
suskun-07 Takip Et Yoda Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Hem araştırdım hem biri yardımcı oldu 0 0 Yorumla
Tendenönceruh Takip Et Master Yaş: 47 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Araştırarak 0 0 Yorumla
ASC007 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 505 cevap paylaştı. İkisi de 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
9 yaşımda kız kuzenimin bana cinsel istismar yapması sayesinde öğrendim
Saçma olmus
Keşke olmasaydı ilkte ne olduğunu anlamadım sonra zevk aldım sonrası beni kötü yollara saptırdı
Yapa yapa öğrendim genelde hep olgunlarla oldum onlarda tercubeli
Istersen tercubelerimi senle paylaşayım bilmediklerini ogreteyim
okuyarak bakarak izleyerek öğrendim sonra da tatbik ederek tecrübe kazandım
Hala öğrenmeye devam ediyorum belki bir gün lazım olur
Lisedeyken meraklıydım çok, araştırarak sonrasında da sanalda cinsellikle ilgili muhabbetler ederek
Bu favori soru oldu sanki ya herkes bunu soeiyiry😂
ikisinin karışımı diyebiliriz aslında...
Nasıl yani
hem araştırarak hemde bir yardımcı partner ya da öğreticim oldu
Öğretici kimdi
burdan tam olarak yazmam olmaz ama tanıdık olgun bir öğretmenim oldu.. hatta sonraki öğretmenimde olgun ve tanıdıktı
Baktım ulan bu ne dedim deneme yanılmayla öğrendim 😂
Yaparak okuyarak deneyimleyerek
Adı üstünde. Cinlerin yardımıyla öğreniyorum.
xhamster
youporonnndan öğrenmedik mi
genelde araştırarak öğreniyorum ben
almanlar işi biliyo izle:)
Araştırarak ve deneyim kazanaraj
Bı de sağlıkçı olunca daha da hakim oldum
Peki ya siz
Direkt sevişerek yaşamak gel yapalım
Beğendiğine göre gelecek misin
yaşayarak tecrübe ettim
Biri ile olarak ama bulamiyorum ki
Rus karısına gitmiş o biraz öğretmişti