Cinsel Yaşam Cinsel yöneliminiz nedir? whiteangel9696 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 24 cinsel yöneliminiz hangi yönde ankete katılın kızlardan hoşlanıyorum erkeklerden hoşlanıyorum her ikisinden de hoşlanıyorum Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Cinsel yöneliminiz nedir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. kızlardan hoşlanıyorum 0 0 Yorumla
Tesettürlü_Bacınız Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Cinsel eğilimi farketmeksizin sadece erkeklerden hoşlanıyorum. 0 5 Yorumla whiteangel9696 +1 yıl gay erkekten de hoşlanıyn yani Yorumla Tesettürlü_Bacınız +1 yıl Evet Yorumla Lady_Elly +1 yıl travestilerde erkek onlardan hoşlanıyor musun peki... Yorumla Tesettürlü_Bacınız +1 yıl @Lady_Elly Hayır Yorumla Lady_Elly +1 yıl yazsana bana Yorumla
Alpagu16 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Her erkeğin normal doğası gereği kadınlardan hoşlanıyorum 0 0 Yorumla
06romeo Takip Et Master Yaş: 60 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Karşı cinsten yani kadınlardan hoşlanıyorum. 😎 0 0 Yorumla
Eskizci Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Ankette karşı cins, hemcins gibi anlatımlar kullansan daha doğru mu olurdu? 0 0 Yorumla
primadonna_girl Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Karşı cins. Hemcinslerime ilgim yok. 2 0 Yorumla
Golumta Takip Et Yoda Yaş: 52 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 306 cevap paylaştı. Kadınları severim. 0 0 Yorumla
CrayzMan06 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Kızlardan ve lezbiyenlerden hoşlanıyorum 🤩 0 0 Yorumla
gacar4886 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Kadınlardan hoşlanıyorum 0 0 Yorumla
Zorunne388 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Kadınlardan hoşlanıyorum. 0 0 Yorumla
kleopatra17 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Erkekler 0 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Hetero 0 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Garılar 0 0 Yorumla
PastiLL Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 60% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 406 cevap paylaştı. karşı cins tabii 0 0 Yorumla
Bulutsencer Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Karsi cins 0 0 Yorumla
Jagras Takip Et Master Yaş: 44 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kuzey :D :D 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
kızlardan hoşlanıyorum
Cinsel eğilimi farketmeksizin sadece erkeklerden hoşlanıyorum.
gay erkekten de hoşlanıyn yani
Evet
travestilerde erkek onlardan hoşlanıyor musun peki...
@Lady_Elly Hayır
yazsana bana
Her erkeğin normal doğası gereği kadınlardan hoşlanıyorum
Karşı cinsten yani kadınlardan hoşlanıyorum. 😎
Ankette karşı cins, hemcins gibi anlatımlar kullansan daha doğru mu olurdu?
Karşı cins. Hemcinslerime ilgim yok.
Kadınları severim.
Kızlardan ve lezbiyenlerden hoşlanıyorum 🤩
Kadınlardan hoşlanıyorum
Maalesef bu ülkede heteroyum
Kadınlardan hoşlanıyorum.
peki ya senin?
Her ikiside
Erkekler
Hetero
Her ikiside
Aktif