Cinsel Yaşam Çok istekliyim ne yapacağım? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 08 Ne olacak benim bu halim Çok istekliyim ne yapacağım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Bi sefer dokunup orgazm olduktan sonrada yine aynı şekilde istiyon mu mastürbasyon yapmak yetmiyor mu 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Düşürmenin çözümü mastürbasyon ya da sexting yaparak rahatlamak gerekir 0 0 Yorumla
KonuskanYaramaz Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 89% +1 yıl bende öyleyim aynı kaderi paylaşıyoruz ama ben çaresi ni biiliyom. 0 0 Yorumla
more000 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bende cok istekliyim. Sen ne yapacagini bulursan banada bilgi ver lutfen 0 0 Yorumla
yvz1903 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl ablacım sen bile bilmiyorken napacağını biz nerden bilelim git bul birini düzüş 0 0 Yorumla
MuratRna Takip Et Bilge Yaş: 42 , eic 89% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 740 cevap paylaştı. bırakmazsan psikolojik olarak iyiye gitmeyeceğini kesin... bırak şu beynini sedasyona uğratmayı.. 0 1 Yorumla MuratRna +1 yıl partner... bul (a) caksın... Yorumla
ESKIbirKSliadam Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Kendine dokunacağına bul bir partner o dokunsun 0 0 Yorumla
nedennnFASULYE Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl vibratör yapğacak yarınhava durumu öyle veriyor 0 0 Yorumla
TekAşkBeşiktaş Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Birini bul o dokunsun daha çok hoşuna gider. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Bende böyleyim ya bide lez değilim ama kız kıza daha çok güzel olacağını düşünüyorum 2 1 Yorumla Darker_ +1 yıl Lez degilsjn yani Yorumla
Riciyildirimmm Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Ben de öyleyim geçmiyor 5 1 Yorumla yvz1903 +1 yıl geçer geçer Yorumla
emircan2001 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. o zaman aşka yelken aç ve sevgili edin duygusal yanlızlıktan çık 0 0 Yorumla
dihidrotestisbiberon Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Umarım patlatmazlar yakında 🥺 0 0 Yorumla
Sortieee Takip Et Master Yaş: 38 , eic 61% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Seksi ve ateşli hatun :) 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Sonu seks illa yapican 0 0 Yorumla
özgür1022 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 908 cevap paylaştı. Öteleme isteklerini yap gitsinn 0 0 Yorumla
Ayazbelınay Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Bu kötü bir şey değil ki aksine daha iyi 0 0 Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Evlen biraz da kocan dokunsun 😊 0 0 Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. sen dee dokun. dudaklarını sık bırak 0 0 Yorumla
masumcocuk34 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 30% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. fırsat buldukça dokun sen de :) 0 0 Yorumla
_Hans_ Takip Et Master Yaş: 38 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Demek ki yeterli doyuma ulaşamıyorsun anlaşılan... 0 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı. Yorulunca bırakırsın artık 0 0 Yorumla
mceviz Takip Et Master Yaş: 48 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Yapacak bişey yok dokunacaksın 0 0 Yorumla
SERDARZEUS Takip Et Xper 7 Yaş: 43 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. bende cok istekliyim hiç karı becermedim 0 0 Yorumla
anonimbirsey Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Düzelir bence 0 0 Yorumla
herseyi_bilen_adm054 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 755 cevap paylaştı. Evlen 0 0 Yorumla
Hüseyin46050 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 744 cevap paylaştı. Doktor yardımı al 0 0 Yorumla
Yangınvar005 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Yangınmı varrr 🙈😂 0 0 Yorumla
Jagras Takip Et Master Yaş: 44 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. E dokun sende :D D: 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
49Cevap
Bi sefer dokunup orgazm olduktan sonrada yine aynı şekilde istiyon mu mastürbasyon yapmak yetmiyor mu
Düşürmenin çözümü mastürbasyon ya da sexting yaparak rahatlamak gerekir
bende öyleyim aynı kaderi paylaşıyoruz ama ben çaresi ni biiliyom.
Bende cok istekliyim. Sen ne yapacagini bulursan banada bilgi ver lutfen
ablacım sen bile bilmiyorken napacağını biz nerden bilelim git bul birini düzüş
bırakmazsan psikolojik olarak iyiye gitmeyeceğini kesin... bırak şu beynini sedasyona uğratmayı..
partner... bul (a) caksın...
Kendine dokunacağına bul bir partner o dokunsun
vibratör yapğacak yarın
hava durumu öyle veriyor
Birini bul o dokunsun daha çok hoşuna gider.
He ya napıcaz bende duramıyorum evlenene kadar çok zor
Bende böyleyim ya bide lez değilim ama kız kıza daha çok güzel olacağını düşünüyorum
Lez degilsjn yani
Ben de öyleyim geçmiyor
geçer geçer
o zaman aşka yelken aç ve sevgili edin duygusal yanlızlıktan çık
Düzenli sec yapmalısın
Umarım patlatmazlar yakında 🥺
Seksi ve ateşli hatun :)
Sonu seks illa yapican
Öteleme isteklerini yap gitsinn
Bu kötü bir şey değil ki aksine daha iyi
E bu daha iyi bir sey
Surekli rahatla guzel oksamak 🙂
Evlen biraz da kocan dokunsun 😊
sen dee dokun. dudaklarını sık bırak
fırsat buldukça dokun sen de :)
Yalnızken dokun bari :)
Demek ki yeterli doyuma ulaşamıyorsun anlaşılan...
Sevis, sxtng falan yap
dokun o zaman bize ne
Düzenli seks hayatına ulasmadan bu bitmez
Yorulunca bırakırsın artık
Sanal ya da mastürbasyon yap
Umarım evlendiğinde doyumsuz bir eşe sahip olursun
Partner bulup doya doya seks yapmak olacak
Yapacak bişey yok dokunacaksın
bende cok istekliyim hiç karı becermedim
Düzelir bence
Bul birini zaman geçir
Evlen