Cinsel Yaşam Seks neden bu kadar keyifli bir şey? Emin34esenyurt Takip Et Xper 4 Yaş: 41 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Güncellemeler+1 yıl Okadar keyifli ki her gün yapmak istiyor insan 😁 Güncellemeler+1 yıl İyi bir seks gibisi Yok tur Seks neden bu kadar keyifli bir şey? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (18-24) +1 yıl İnsanlar uresin diye. Doğanın bi oyunu. Bir kapan var üstüne pasta peynir koyuyorsun fare geliyo onu afiyetle yiyo derken hop kıstı öyle düşün. Yoksa doğanın bi çıkarı olmasa böyle güzel bir şey verir miydi? Ah ah evren bile çıkarcı. 2 0 Yorumla
Zevkli_Temas Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 96% +1 yıl Çünkü iliklerine kadar rahatlıyosun hücreler yenileniyor 0 0 Yorumla
Naisseme Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl benmisK birisi sana kafayı takmıştı ne oldu o manyak 0 9 Yorumla benmisK +1 yıl kim takmış bana kafayı hangisi Yorumla Naisseme +1 yıl Hani benle 3 gün geçir diyordu Yorumla benmisK +1 yıl haa jfldmfldmfm cevap vermedim sustu Yorumla Naisseme +1 yıl Sapık deyus. Ama sende az değilsin haa. ;)) Yorumla benmisK +1 yıl ben naptım kız kfkcldm Yorumla Naisseme +1 yıl Vajina dar diye başlık açarsan Yorumla benmisK +1 yıl ama napim aklıma takılıyo belki aynı durumda olan bilen varsa bilgilendirir diye Yorumla Naisseme +1 yıl Bilgilendirdiler işte ne güzel:() Yorumla Naisseme +1 yıl O nasıl emoji oldu ya :) Yorumla
bengiakarsu Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 42% +1 yıl Bayılıyorum ya 💕💕💦💦💦💦 1 1 Yorumla Emin34esenyurt +1 yıl Bende bayılıyorum 😃 Yorumla
benmisK Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl zevk veriyo çünkü 3 19 Yorumla Emin34esenyurt +1 yıl Evet kesinlikle tarifi imkansız bir zevk veriyor 😃 Yorumla kmndby0 +1 yıl Surekli ayni kisiden sıkılır mısın peki Yorumla benmisK +1 yıl aşıksam hayır Yorumla Emin34esenyurt +1 yıl @kmndby0 sürekli aynı kişiden sıkılmam ama o kişi nin libido su yüksek olmalı Yorumla benmisK +1 yıl aynen öyle Yorumla Emin34esenyurt +1 yıl Sevgilin var mı senin Yorumla benmisK +1 yıl var evet Yorumla Emin34esenyurt +1 yıl Sıkıldığın oluyor mu başkası ile de yapmak istediğin falan Yorumla benmisK +1 yıl yani daha hiç ilişkiye girmedik ama girsek de ona o kadar aşığım ki sıkılmam Yorumla Emin34esenyurt +1 yıl Hım anladım beki bekledigin kadar libido su yuksel değil ise veya isteksiz se ne yapacak sın Yorumla benmisK +1 yıl libidosu ikimizin de tavan ve fazla istekli kendisi zaten en sevdiğim Yorumla Emin34esenyurt +1 yıl İstemek farklı bir şey şu an hiç yapmadığınız için istemesi normal Yorumla benmisK +1 yıl yani isteksizleşeceğini düşünmüyorum ama öyle bi şey olursa da oturup konuşurum yani Yorumla Emin34esenyurt +1 yıl Anladım peki bakire misin onun için mi yapmadınız hiç Yorumla benmisK +1 yıl bakireyim ama onun için değil ben hazır hissetmediğimi söyledim o yüzden bekliyoruz biraz öyle bakirelik takıntım yok yani Yorumla Emin34esenyurt +1 yıl Peki sevisme veya oral yapıyor musunuz Yorumla benmisK +1 yıl evet Yorumla benmisK +1 yıl pardonn Yorumla Emin34esenyurt +1 yıl Kaç kere orgazm oluyor oral yaparken sen ve ne kadar sürüyor Yorumla
CounterOffensive111 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. Fıtratımızda var bu. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
İnsanlar uresin diye. Doğanın bi oyunu. Bir kapan var üstüne pasta peynir koyuyorsun fare geliyo onu afiyetle yiyo derken hop kıstı öyle düşün. Yoksa doğanın bi çıkarı olmasa böyle güzel bir şey verir miydi? Ah ah evren bile çıkarcı.
Çünkü iliklerine kadar rahatlıyosun hücreler yenileniyor
benmisK birisi sana kafayı takmıştı ne oldu o manyak
kim takmış bana kafayı hangisi
Hani benle 3 gün geçir diyordu
haa jfldmfldmfm cevap vermedim sustu
Sapık deyus. Ama sende az değilsin haa. ;))
ben naptım kız kfkcldm
Vajina dar diye başlık açarsan
ama napim aklıma takılıyo belki aynı durumda olan bilen varsa bilgilendirir diye
Bilgilendirdiler işte ne güzel:()
O nasıl emoji oldu ya :)
Bayılıyorum ya 💕💕💦💦💦💦
Bende bayılıyorum 😃
zevk veriyo çünkü
Evet kesinlikle tarifi imkansız bir zevk veriyor 😃
Surekli ayni kisiden sıkılır mısın peki
aşıksam hayır
@kmndby0 sürekli aynı kişiden sıkılmam ama o kişi nin libido su yüksek olmalı
aynen öyle
Sevgilin var mı senin
var evet
Sıkıldığın oluyor mu başkası ile de yapmak istediğin falan
yani daha hiç ilişkiye girmedik ama girsek de ona o kadar aşığım ki sıkılmam
Hım anladım beki bekledigin kadar libido su yuksel değil ise veya isteksiz se ne yapacak sın
libidosu ikimizin de tavan ve fazla istekli kendisi zaten en sevdiğim
İstemek farklı bir şey şu an hiç yapmadığınız için istemesi normal
yani isteksizleşeceğini düşünmüyorum ama öyle bi şey olursa da oturup konuşurum yani
Anladım peki bakire misin onun için mi yapmadınız hiç
bakireyim ama onun için değil ben hazır hissetmediğimi söyledim o yüzden bekliyoruz biraz öyle bakirelik takıntım yok yani
Peki sevisme veya oral yapıyor musunuz
evet
pardonn
Kaç kere orgazm oluyor oral yaparken sen ve ne kadar sürüyor
Fıtratımızda var bu.