Cinsel Yaşam Vajinanın dudaklarının dışarda olması itici mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 011 İtici mii Vajinanın dudaklarının dışarda olması itici mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) +1 yıl hayır guzel hem de isini bilen erkeklerin de hosuna gidiyor 11 6 Yorumla madrigal77 +1 yıl Evet daha güzel Yorumla baltusp +1 yıl kadına dahamı çok zevk verici Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @baltusp evet oral da cok zevk veriyor hem de giris sırasında erkeklere zevk veriyor cunku sarıyor penisi Yorumla baltusp +1 yıl oralı güzel olmalı Yorumla baltusp +1 yıl şekilde biraz bozukluk olsada gülü seven dikenine katlanır sanırım Yorumla Sanal_Adam +1 yıl İşini bilen erkek yesin seni 😋 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Hiç düşünmedim ama kıllı olması çekici bence 6 2 Yorumla Nicknameyokk +1 yıl Bencede 😊🙈 Yorumla baltusp +1 yıl kıl a hayııır Yorumla
Golumta Takip Et Yoda Yaş: 52 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 306 cevap paylaştı. Kişiye göre değişir, ilerleyen yaşlarda kimi pörsümüş der ama ben severim kılıcın kını gibidir. 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Öyle günahlar sanada banada büyük keyif yaşatır kıymetini bil ben düz çizgi gibisine değil seninkini tercih ederim 0 0 Yorumla
Kanekii Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 34% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 966 cevap paylaştı. Ne kadar disarda olduguna gore degisirVe ten rengine hatta doldunluguna gorede degisirGormedigim seye cekici ya da itici demek zor 0 0 Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. yahu nerede olması gerekiyor. elbet dışarıda olacak. saçma sapan görsel tekıntısı yapmayın yahunormal vajina öyle olur 0 0 Yorumla
Jagras Takip Et Master Yaş: 44 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Cinsellikte pek vajina estetiğine dikkat etmeyiz, daha çok tecrübeye bakarız :D (Profesyoneller en azından :D) 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Hayır değil yalanirken daha çok emiliyor buda kadını azdiriyor 0 0 Yorumla
gezer16 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 64% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Yoo değil bence seksi görünüyordur... tahrik edici bile olabilir erkek için... 0 0 Yorumla
Sanal_Adam Takip Et Master Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 784 cevap paylaştı. Aksine hoş. Oral seks için avantaj bence yalayıp emmelik 😋 0 0 Yorumla
EskişehirEfsanesi Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Bana biraz itici geliyor ama tercih meselesidir sende kendinden tigsinme bence 0 0 Yorumla
emircan2001 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Önemli olan işlevi bunun öyle olmasida güzel bence 0 0 Yorumla
MmartKedisi Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. bence itici :/ 0 0 Yorumla
masumcocuk34 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 30% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. iç dudaklarının mı? 0 0 Yorumla
Taşyürek12 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 79% +1 yıl Hayır itici değil ben oralara sürtünmeyi severim 0 0 Yorumla
Asil-Bey Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Hayır oral yaparken daha güzel oluyor 0 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. sevgilin ne diyosa o biz kim köpeğiz ya :) 0 0 Yorumla
İbrahim1988_34 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 798 cevap paylaştı. Dolgun dudaklar itici mi 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Açık mı dudaklar? 0 0 Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı. içeri itele knka sende :D 0 0 Yorumla
PlatonikHayat34 Takip Et Guru Yaş: 51 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. kimse takılmaz ona merak etme 0 0 Yorumla
Tendenönceruh Takip Et Master Yaş: 47 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Değil 0 0 Yorumla
elation Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
hayal_meyal_ Takip Et Yoda Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 343 cevap paylaştı. evet itici.. 0 0 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı. değil 0 0 Yorumla
Wanteronee Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 820 cevap paylaştı. Hayitr 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
55Cevap
hayır guzel hem de isini bilen erkeklerin de hosuna gidiyor
Evet daha güzel
kadına dahamı çok zevk verici
@baltusp evet oral da cok zevk veriyor hem de giris sırasında erkeklere zevk veriyor cunku sarıyor penisi
oralı güzel olmalı
şekilde biraz bozukluk olsada
gülü seven dikenine katlanır sanırım
İşini bilen erkek yesin seni 😋
Hiç düşünmedim ama kıllı olması çekici bence
Bencede 😊🙈
kıl a hayııır
Kişiye göre değişir, ilerleyen yaşlarda kimi pörsümüş der ama ben severim kılıcın kını gibidir.
Öyle günahlar sanada banada büyük keyif yaşatır kıymetini bil ben düz çizgi gibisine değil seninkini tercih ederim
Ne kadar disarda olduguna gore degisir
Ve ten rengine hatta doldunluguna gorede degisir
Gormedigim seye cekici ya da itici demek zor
yahu nerede olması gerekiyor. elbet dışarıda olacak. saçma sapan görsel tekıntısı yapmayın yahu
normal vajina öyle olur
Cinsellikte pek vajina estetiğine dikkat etmeyiz, daha çok tecrübeye bakarız :D (Profesyoneller en azından :D)
Hayır değil yalanirken daha çok emiliyor buda kadını azdiriyor
Yoo değil bence seksi görünüyordur... tahrik edici bile olabilir erkek için...
Aksine hoş. Oral seks için avantaj bence yalayıp emmelik 😋
Bana biraz itici geliyor ama tercih meselesidir sende kendinden tigsinme bence
a. m var a.. m var.. bidr kimin a.. m i o var
Kimisi sevmiyor ama ben bayılıyorum öyle olana.
Önemli olan işlevi bunun öyle olmasida güzel bence
bence itici :/
hayır çekici öyle severiz
iç dudaklarının mı?
Sahibi güzelse itici değil 😀
Hayır itici değil ben oralara sürtünmeyi severim
Hayır oral yaparken daha güzel oluyor
Nasıl bir şey tam canlandıramadım
Kişiden kişiye değişir
sevgilin ne diyosa o biz kim köpeğiz ya :)
Dolgun dudaklar itici mi
Açık mı dudaklar?
Kime göre? Sana mı partnerine mi?
Senin için zararlı olur
Hayır her türlü güzel
Hayır daha tatlı emilir
içeri itele knka sende :D
çokmu sarkık iç dudaklar?
Bilmem hiç öyle bir vajina görmedim
kimse takılmaz ona merak etme
Hertûlü harika olur
Hayır