Yani aşk mı önce gelir cinsellik mi aslında soru tam olarak buydu deneyimleri olan paylaşabilir mi acaba
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yıl"Aşk mı önde gelir yoksa cinsellik mi?" sorusu kişiden kişiye değişen bir konudur ve herkesin tercihleri ve değerleri farklı olabilir. Bu sorunun yanıtı, kişisel tercihlerinize, inançlarınıza ve ilişki beklentilerinize bağlıdır.
Aşk ve cinsellik ilişkilerde önemli olan iki farklı bileşendir ve her ikisi de sağlıklı bir ilişki için önemli olabilir. Ancak, bir ilişkide aşkın veya cinselliğin daha öncelikli olduğu konusunda genel bir kural yoktur. İnsanlar arasındaki ilişkilerde farklı vurgular ve öncelikler olabilir.
Aşk, duygusal bağlantı, derin sevgi ve karşılıklı saygıyı ifade ederken, cinsellik fiziksel arzuları, yakınlığı ve cinsel uyumu içerir. Birçok insan için, sağlıklı bir ilişki, hem duygusal bağlantıyı hem de fiziksel yakınlığı içermelidir.
Ancak, her iki bileşenin de farklı ağırlıklara sahip olduğu ilişkiler olabilir. Bazı kişiler için aşk ve duygusal bağlantı daha önemlidir ve cinsellik ikincil bir rol oynayabilir. Diğerleri için ise cinsellik önemli bir öncelik olabilir ve bu da ilişkilerindeki temel bileşenlerden biri olabilir.
Sonuç olarak, aşkın ve cinselliğin ilişkilerdeki önemi kişisel tercihlere ve değerlere dayanır. Her iki bileşenin de bir ilişkide sağlıklı bir şekilde dengeyi bulması önemlidir. En uygun yanıtı bulmak için, kendi değerlerinizi, ihtiyaçlarınızı ve beklentilerinizi anlamak ve bu konuda partnerinizle açık bir iletişim kurmak önemlidir.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 308 cevap paylaştı. Cinsellik üzerine ilişki kuran aptaldır.
Bir halt olmaz o ilişkiden.
İlişki aşk, sevgi, sadakat, güven, saygı, anlayış, birlikte güzel vakit geçirmek gibi çok daha önemli şeyler üzerine kurulmalıdır
İlişkide asla cinsellik beklemedim beklememde. Bu yüzden ilişkilerimde cinsellik yaşamadım zaten. Doğru kişi olduğundan emin olup evleneceğim Eşimle yaşamayı tercih ederim.00 Yorumla
Soru yanlis ask gönül işidir cinselik beden ihtiyacidir asik olursan baglanirsin uzun süre seks yapmazsanda cinselik ihtiyaci duyrsin. ikisinin siniflari ayri ablasi
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 573 cevap paylaştı.
+1 yılcinsellik olmadan aşk olmaz. aşk olmadan cinsellik olmaz.
Not : cinsellik dediğimde aklınıza bir tek vücut güzelliği ve seks gelmesin.12 Yorumla- +1 yıl
Ne kadar güzel sizin gibi düşünen birine denk gelmek insanların çoğunluğu bu şekilde düşünmüyor çünkü
- +1 yıl
rica ederim estağfurullah 🙏🏻
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
33
Cevap
72Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılAşık olmadığımla beraber olmam. Ama o kişiyle küsken bile seks arzumu bastirmam 😂 çoklu bilinmeyen denkleem
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılAşk tabi ki de. cinsellik zaten gereksiz bir şey benim için. hormonlarımı değil kalbimi seçerim.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 908 cevap paylaştı. Cinsellik te olcak hoşlantida olcak fikir ile de birlesilecek cinsellik ilede nokta sonuc buluncak huzur ve güzel bir hayat böyle yakalanir ikiside bir birini tamamlayan unsurdur1 i olmazsa diğerinin bir anlami yok duruma görede değisebilir.
00 Yorumla
+1 yılCinsellikten Bahsetmediniz Hiç Hoş Değil Sevgi Önde Gelir Önce Kadının Ruhunu Sevmek Gelir
10 Yorumla
+1 yılYani ask öyle kolay bulunan bir şey değil cinsel uyum da
Ilgi ve saygı varsa yavaş yavaş hersey yerine oturur bence
00 YorumlaAşk daha önce gelir tabii ki. Aşk dolu bir cinsellik ile zevkin doruklarına ulaşmak mümkün. Diğer türlüsü zevkli olmaz fikrimce.
00 YorumlaCinselligi hic tanimadigin kisiyle bile yasarsin. Ama aşk oyle degildir. Yani kolaydan zora sirala yapilabilir
00 Yorumlaİkisinin gün içerisindeki kapladıkları alan bile aynı değil ki kıyaslıyoruz tabii ki aşk
10 Yorumla
+1 yılAşk>>>>>>>>>>>>>>>>>>>><>>>>cinsellik pek sevdiğim bir şey degil
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 694 cevap paylaştı. Erkekler cinsele asik olur kadınlar aşkla cinsellik Yaşar
00 Yorumla
+1 yılCinsellik olmadan bir evlilik sürdürülemez ama aşk olmadan da o evliliğin tadı tuzu olmaz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. uyumlu ve doruklarda yasanan cinsellik aski sevgiyi solda sifir birakir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılValla gerçeğine bakacak olursak cinsellik ama şimdi herkes aşk der bizde yutariz
00 Yorumla Dürüst olmak gerekirse sözde "aşk " deriz... Ama cinsellik gelir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 306 cevap paylaştı. Kişiye göre değişir. Benim gibi adamlar için cinsellik aşktır.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılbişy hissetmediğin birisine dokunmak çok itici aşk olmasada bi tutku şart
00 Yorumla
+1 yılİkisi bir arada olursa tadına doyum olmaz ama ikisini bir arada bulmak ta çok zordur
00 Yorumla
+1 yılAşk ve yanında hafif hissetmek , havadan güzel kokular almak saha ağır gelir , daha iyi hissettirir
00 YorumlaAşk olursa zaten cinsellik otomatik olarak olur ;)
00 Yorumla
+1 yılDorunun dışında olabilir fakat sormak istiyorum nevşehir de mi yaşıyorsun? Ve tabki aşk😊
00 YorumlaBence aşk önde gelir ama cinsellik de önemlidir tabii
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılBazen aşık olmadığın kişiyi deliler gibi arzulayabilirsin
00 Yorumla
+1 yılDeğil, öyle olsa ortalama bi 100 200 kişiye aşık olmam lazımdı gkfld
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. cinsellik her zaman 1 adım öndedir çünki mutlu bir aşkın devamı için mutlu bi cinsellik şarttır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılRuhsal çekim olduktan sonra cinsellik yaşanması daha güzel. Karşılıklı arzular sizi karşı karşıya getirir ve ilk temas
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılErkekler icin cinsellik
Kadınlar için belli bir yasa ve tecrubeye kadar aşk öndeyken bi yastan sonra cinsellik..00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGünümüz kadınları kaprisli ve masraflı olduklarından cinsellik erkeklere daha cazip geliyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılcinsellik her zaman bir kaç adım önde yeterki arzulara ve kurallara uygun kişiyi bulalım
00 Yorumla
+1 yılAşka inanmıyorum sadece sevginin olduğuna inancım sonsuz diye dusunuyorum sadece
00 Yorumla
+1 yılÖnce sevgi gelir ama cinsellikte yabana atılmamalıdır
00 Yorumla
+1 yılAşk diyen erkek net yalancının tekidir!😌
10 Yorumla
+1 yılBenim için eşit ilerliyor
10 Yorumlaask her zaman öndedir
00 YorumlaCinsellik. Cinsellikte aski dogurur.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılAsk ve cinsellik bence aynı birbirini tamamlar
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılCinsellik tabi.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 639 cevap paylaştı. Benim için aşk sevgi önde gelir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 472 cevap paylaştı.
+1 yılHer şeyden önce memleketim gelir
00 Yorumla
+1 yılAşk daha güzel bir duygu
00 Yorumla
+1 yılİnsanlık > Sevgi > Cinsellik
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Cinsellik önceliklidir
00 Yorumla
+1 yılCinsellik herşeyden önce gelir
00 Yorumla
+1 yılAşk ama cşnsellik olmadan olmaz
00 Yorumla
+1 yılCinsellik aşkı bitirir
00 Yorumla
+1 yılOlmaya cihanda kaliteli seks gibi
00 Yorumla
+1 yılEskiden aşktı artık cinsellik
00 Yorumla
+1 yılSevgi duygusunun yoğunluğu.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılAşkı cinsellik pekiştirir 🥰❤️
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılaşk önceliktir
00 Yorumla İkisi birlikte olur doğal olarak
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 740 cevap paylaştı. "Belli olmaz"kalıplara sokmuyorum. Akışa göre
00 YorumlaErkekler için cinsellik bizim için aşk
01 Yorumla
+1 yılBenim için aşk önde gelir
00 YorumlaAşk olmazsa diğerinin kıymeti olmaz
00 Yorumla
+1 yılikisi de ayni derecede önemli ya
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 933 cevap paylaştı.
+1 yılİkisine de inanmıyorum...
00 Yorumla
+1 yılAşksız seks olmaz. seks olmadan aşk olmaz
00 YorumlaCinsellik içermeyen aşk uzun sürmez
00 Yorumla
+1 yılIkiside duygulari yukarıya taşır.
00 Yorumla
+1 yılAşksız cinsellik çok yavan kalir
00 Yorumla- Devamını Gör (45)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı