Cinsel Yaşam Kız güzel inlerse daha mı çabuk boşalırsınız? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 17 ? Kız güzel inlerse daha mı çabuk boşalırsınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
Sanal_Adam Takip Et Master Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 785 cevap paylaştı. Eğer çok iyi inlerse ve dikkatimi başka bir şeye yonlendiremez ve kendimi kaptirirsam evet 😅Çok tahrik ediyor 0 0 Yorumla
Köprü6çocuğu Takip Et Xper 6 Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Hiç alakası yok. Güzel inlerse kısmı yani kız bunu normal akışında yapmıyor ve numaradan mı inliyor bu çok iticingelir 0 0 Yorumla
JuliusCaesar063 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Boşalma degilde daha tahrik edici benim çok hoşuma gidiyor kendimden geçiyorum cinsellik esnasinda 😂 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Benim de çok hoşuma gidiyor inlemek Yorumla JuliusCaesar063 +1 yıl Valla kadının inlemesi aşırı tahrik edici ya da ben çok tahrik oluyorum bilmiyorum Yorumla Soran +1 yıl Yazacam sana seni tahrik edeyim Yorumla JuliusCaesar063 +1 yıl Yanalım mı diyorsun 😂 Yorumla Soran +1 yıl İnlememi atıyım tahrik ol😂 Yorumla JuliusCaesar063 +1 yıl Dur bari kulaklık takayım peder karşıda yatıyor 😂 Yorumla Soran +1 yıl Hahahahha tamammm peder duymasın beni Yorumla
Andromeda999 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Hayır! Performansı ve istekli davranışları iyi olursa ancak.. 0 0 Yorumla
legnica Takip Et Xper 5 Yaş: 45 , eic 47% +1 yıl inlemek hazzı 2 kat arttırır.. Boşalma durumuna gelince kişiden kişiye değişir.. 0 0 Yorumla
Retroskop1 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 648 cevap paylaştı. Daha çabuk boşalmak değil, daha çok inletmek isterim 0 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Evet tabi kız ne kadar işveli olursa hem erken boşalırım hemde çok zevk alırım 0 0 Yorumla
MuratRna Takip Et Bilge Yaş: 42 , eic 89% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 740 cevap paylaştı. Gerçekle sahte inlemeyi anlayabiliyorum..(sonuçta bana bağlı olan bir durum, tecrübe) 0 0 Yorumla
SatanistBeyyy Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 403 cevap paylaştı. Evet biraz etkisi var, ama çok değil keyif durumuna bağlı ne oldu ki? 0 0 Yorumla
DelliDivvane Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 78% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 943 cevap paylaştı. erkegi daha cok tahrik eder ama bosalmayi kisaltmaz 0 0 Yorumla
Farukçkmk77 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Boşalma erkekle alakalı aslında fakat daha tahrik edici olur ve her erkeğin hoşuna gider 0 0 Yorumla
Stratejistt Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl Bende etkisi çok olacaktır çünkü partnerimin zevk aldığını hissedersem hazzım artar 0 0 Yorumla
IchBin_Buse_ Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Erkekleri etkiler ciddi şekilde 3 1 Yorumla Brky999 +1 yıl Özellikle beni çok etkiler Yorumla
delidayı0234 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 39% +1 yıl Daha şehvetli seks yaparım aklımdan çıkmaz 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Evet inleme etkiler 0 0 Yorumla
emoros6 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. İnlemenin etkisi var evet ama çoğu fake ya 0 0 Yorumla
gacar4886 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Yalandan olursa çok yapmacık oluyor 0 0 Yorumla
CanBurakDerler Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 603 cevap paylaştı. Yapmacıksa beni soğutuyor 0 0 Yorumla
OezdoganArya Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Inlemek asil beni daha da azdiriyor 😂 3 2 Yorumla Soran +1 yıl Benide kendime azıyorum Yorumla OezdoganArya +1 yıl Evet ben de hahahaha Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. daha çok tahrik ediyor 0 0 Yorumla
Seniorritta Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl Yani olabilir etkiler tabi 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Evet dün seslide erkek 10 dk yapalım dedi 2 dakika da patladı gitti niye öyle oldu? Yorumla Seniorritta +1 yıl Ondan sebep olabilir gelsene konuşalım Yorumla Brky999 +1 yıl Eğer gerçeğini istersen... Yorumla
gezer16 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 64% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Alakası yok... 0 0 Yorumla
_ÇikiÇüküBabA_ Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Duymak lazım 0 4 Yorumla HicranYıldız +1 yıl Sanki mesaja bakıyorsun pic adam Yorumla _ÇikiÇüküBabA_ +1 yıl Ötede havla Yorumla HicranYıldız +1 yıl Picc Yorumla _ÇikiÇüküBabA_ +1 yıl İnleyeni duymak istedim havlayanı değil yol al Yorumla
HüSeYiN_3301 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 68% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 800 cevap paylaştı. Elbette öyle oluyor. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hayır çok yapmacık oluyor 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yapmacık inlemeyen de var Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne olursa olsun öyle geliyor Yorumla
recep48 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Daha çok zevk alırım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
Eğer çok iyi inlerse ve dikkatimi başka bir şeye yonlendiremez ve kendimi kaptirirsam evet 😅
Çok tahrik ediyor
Hiç alakası yok. Güzel inlerse kısmı yani kız bunu normal akışında yapmıyor ve numaradan mı inliyor bu çok iticingelir
Boşalma degilde daha tahrik edici benim çok hoşuma gidiyor kendimden geçiyorum cinsellik esnasinda 😂
Benim de çok hoşuma gidiyor inlemek
Valla kadının inlemesi aşırı tahrik edici ya da ben çok tahrik oluyorum bilmiyorum
Yazacam sana seni tahrik edeyim
Yanalım mı diyorsun 😂
İnlememi atıyım tahrik ol😂
Dur bari kulaklık takayım peder karşıda yatıyor 😂
Hahahahha tamammm peder duymasın beni
Hayır! Performansı ve istekli davranışları iyi olursa ancak..
inlemek hazzı 2 kat arttırır.. Boşalma durumuna gelince kişiden kişiye değişir..
Daha çabuk boşalmak değil, daha çok inletmek isterim
Evet tabi kız ne kadar işveli olursa hem erken boşalırım hemde çok zevk alırım
Gerçekle sahte inlemeyi anlayabiliyorum..(sonuçta bana bağlı olan bir durum, tecrübe)
Evet biraz etkisi var, ama çok değil keyif durumuna bağlı ne oldu ki?
erkegi daha cok tahrik eder ama bosalmayi kisaltmaz
içine girip çıktıkça bakışları filan değişiyo ya etkiliyo tabi
Boşalma erkekle alakalı aslında fakat daha tahrik edici olur ve her erkeğin hoşuna gider
Bende etkisi çok olacaktır çünkü partnerimin zevk aldığını hissedersem hazzım artar
eğer gerçek ise evet etkisi oluyo
Erkekleri etkiler ciddi şekilde
Özellikle beni çok etkiler
Daha şehvetli seks yaparım aklımdan çıkmaz
Evet inleme etkiler
Bence alakası bile yok
İnlemenin etkisi var evet ama çoğu fake ya
Yalandan olursa çok yapmacık oluyor
Yapmacıksa beni soğutuyor
Ben bosalamiyorum ya. :)))
Numaradan değilse ewt
Yapmacık değil de anlık gelişen bir şeyse evet
Inlemek asil beni daha da azdiriyor 😂
Benide kendime azıyorum
Evet ben de hahahaha
Kökledikçe bağırması tahrik ediyor beni.
Şahane oluyor yapana zevk veriyor
Hemen boşalma olmazda şehveti arttırır 🤔
daha çok tahrik ediyor
Yani olabilir etkiler tabi
Evet dün seslide erkek 10 dk yapalım dedi 2 dakika da patladı gitti niye öyle oldu?
Ondan sebep olabilir gelsene konuşalım
Eğer gerçeğini istersen...
Alakası yok...
Evet 🥵🥵
Duymak lazım
Sanki mesaja bakıyorsun pic adam
Ötede havla
Picc
İnleyeni duymak istedim havlayanı değil yol al
Elbette öyle oluyor.
evet
etkiyi arttırır