Arkadaşlar 23 yaşındayım daha önce sevgili veya flört benzeri bir durum olmadı bir yıldır üniversite mezunuyum, atanmadan ilişki düşünmüyordum ablam ailem ısrarla görücülere hayır deme bir tanış kader kısmet işleri hemen tanımadan hayır demen ne kadar doğru deyip duruyorlar ayrıca şart koyarsın evlilik atanma na engel değil vb şeyler, ben açıkçası kendimi hiç evli biri olarak görmüyorum yani sevgilin olunca ne konuşulur hiç bilmem o sorumluluktan hep uzak durdum şimdi ise bir yerden başlamalıyım benimle konuşmak isteyen kişi çok oluyor ve evlilik benim için çok önemli çok sevdiğim bir söz vardır ölene dek geçineceğin kişiyi yorulan kadar ara diye evlilik epey bir sorumluluk ve bilinç gerektirir fikrimce insan anne babasını falan seçemiyor ama çocuğunun babasını seçebilir ben kendime eş seçmiyorum sadece ilerde çocuklarıma da bi baba seçiyorum evlilik cinsellik için veya çocuktan ziyade o bilinç te biriyle olsun istiyorum ama bunun benim için doğru kişi olduğunu nasıl anlayabilirim
Görücü usulü evlilikler çok fazla beceriksizlik, şartlar üzerinde pazarlık yapma ve çok seçici olmamaya çalışmayı içerir. Ayrıca, 'mükemmel bir aşk hikayesinin' ne olduğuna dair farklı fikirleri olan insanlarla uğraşmak sinir bozucu olabilir. Sonuç olarak, randevusuz çıkmak gibi bir şey.
Bence bir kişinin sizin için doğru kişi olup olmadığını anlamanın en iyi yolu onu daha iyi tanımaktır. Anlamlı konuşmalar yapın, sorular sorun, içgüdülerinizi takip edin ve sezgilerinize güvenin. Nihayetinde, ikinizin uyumlu olabileceğini hissediyorsanız, işte o zaman sizin için doğru kişiyi bulmuş olabileceğinizi anlarsınız.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBana da görücü üzümününse ısrarda bulunuyorlar. Aslında görüş beğenmezsen yok diyebilirsin diyorlar. Bir nevi sıcak bakıyorum. Sonuçta mecbur değiliz
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılGörücü usülünde çoğu kişi mutsuz olur. Benim çevremde çok var öyle evlilik tek mutlu olan bir kişi tanıyorum. Kendin bul bence yaşın daha çok genç. Ben de 19 20 yaşındayım benim ile de tanışıp ciddi düşünen çok oluyor tıp okuyan, mühendislik vb. ama ben kendimi çocuk görüyorum. Sence bitti mi çocukluk bende mi artık evliliğe yaklaştım? :D
217 Yorumla
Soran+1 yılBana kalsa hiç evlenmem, çünkü asosyal biriyim kendim bulmam çok zor güzel bir kızım ama dıştan çok soğuk göründüğüm için cesaret eden de olmuyor çoğu sevgilim var sanır o yüzden reelden hiç olacağını düşünmüyorum, kardeşim ara sıra şakayla karışık abla bence sen hiç evlenmezsin der bende aynen öyle deyip gülüp geçiyorum ama içimde ise fırtına kopuyor, hayırlısı artık
Cevap sahibi+1 yılben de bir şey sordum yardımcı olsan :D
Cevap sahibi+1 yılbence evlenmem evlenmem diye herkesi red eme annemde öyleydi herkes i red ediyordu sonra evlndi baskı ile
Soran+1 yılYaa bilmiyorum egodan kendini beğenmişlikten değil benim çok farklı öyle yapıcam insanları tanımaya çalışacam başka şekilde olmuyor çünkü teşekkür ederim yorumun için
Soran+1 yılOlur tabi
- +1 yıl
Yaşın çok grnç, koca eline bakmaktansa bence okuyup hem kendini geliştir hem de işin gücün olsun
Okumadan iş güç sahibi olabiliyosan o da olur
Ama kendi ayaklarının üzerinde durabilmelisin
Cevap sahibi+1 yıl@HemSevermHemDe bana mı dedinn?
- +1 yıl
Evet
Cevap sahibi+1 yılevet sınava hazırlanıyorum da bir şekilde millet buluyor beni
Cevap sahibi+1 yılzaten bitecek diye istemiyorum da annem de biraz saf mısın diyor benim derslerim o kadar iyi değilde o kadar iyi kişiler geliyor ciddi ilişki yap kurtar kendini :D diyor
- +1 yıl
Anladım :D ne bileyim evlenince mi kurtuluyosun ki
En azından iş sahbi olabilecek bişeyler kazanmaya çalış elinden geldiğince.
Cevap sahibi+1 yıl@HemSevermHemDe evet öyle yapmaya çalışıyorum. Evlenince mi kurtuluyorsu derken benim annem biraz şey meslek delisi gibi bir şey de yoksa saçma düşünüyor
- +1 yıl
Bilmiyorum o konu annenle aranda
Ama ilerde nolacagı belli olmaz
Her kadın bence işi olmalı, kendi ayağı zerinde durabilmeli
Yoksa kocadan gelecek paraya muhtaç olur
Soran+1 yıl@HemSevermHemDe kesinlikle katılıyorum bir kadının en büyük amacı kendi ayaklarının üzerinde durabileceği bir mevkiye sahip olmak olmalı yarın birgün evlilik bitince sırf elinde mesleği yok diye boşanma konusunda derettüte olmamalı
Cevap sahibi+1 yıl@HemSevermHemDe evet haklısın benimde derslerim iyiydi bir iki senedir batırıyorum bende her kadın okumalı kafasındaydım normalde
Cevap sahibi+1 yılhangi üniversite mezunu iş bulabiliyor ki şu an?
- +1 yıl
Haklısın ama sen elinden grleni yap olur bişeyler
En azından hemşire uada atanabileceğin öğretmenlik mesleği
ya da neye ilgin var bilmiyoeum ama bişeyler kazanman gerek
Pkumak için değil de hem sevdiğin hem iş bulabileceğin alan olmalı
Yoksa maalesef ev hanımı olup, koca eline bakan 100 200 lira harçlık bekleyen kadınlar var
Gerek yok öyle olmaya eğer okuma imkanı varsa okumalı
Gizli Üye(30-35)+1 yılBilmiyorum ben de anlamadım
Ben de istiyorum ama kız çevresi yok
Ailemin zoruyla biriyle 4 ay konuştum karşılıklı içimiz ısınmadı bırsktık.08 Yorumla
Soran+1 yılBen açıkçası hiç istemiyorum evlilik delisi değilim benim için kariyer her şeyden önemli ama onu bile beceremiyorum bu şekilde de asla evlenemem, şu an için en mantıklısı görücü usulü görünüyor Benim için
Cevap sahibi+1 yılGörücü usulü istemiyorum
Değişik geliyor
Kendim bulmak istiyorum ama kız ortamım yok
Milletin kız arkadaşı sevgilisi var ben bu yaşa kadar sevgili yapmadım. Pişmanım
Cevap sahibi+1 yılKendime kızıyorum...
Bundan sonra değişmem gerek
P ç olacam kızlar öyle erkekleri seviyor
Soran+1 yılO kadar da değil abi nasibin vardır elbet, senin karşına çıkan her kız p. ç seviyor diye p. çlik doğru demek olmuyor neyse hakkında hayırlısı
Cevap sahibi+1 yılOnu kızgınlıktan dedim ama ortam gerekiyor
+18 vs için değil en aZIndan arkadaşlık edinebilmek gerek.
Böyle olmuyo
Soran+1 yılAllah yardımcın olsun
Cevap sahibi+1 yılSağol cümlemizin
Soran+1 yılAmin
Gizli Üye(18-24)+1 yılGörücü usulü olursa bu saydıklarını öğrenemezsin kendin bulmalısın veya o seni bulmalı
08 Yorumla
Soran+1 yılOff çok zor
Cevap sahibi+1 yılUmudunu kaybetme
Soran+1 yılKaybetmemek elde değil yanlış çağın insanıyım
Cevap sahibi+1 yılÖyle düşünme herşeyin vakti var
Soran+1 yılHayırlısı bakalım artık hayat neler gösterecek
Cevap sahibi+1 yılUmarım yanlış kişiler çıkmaz karşına
Soran+1 yılİnşallah korktuğum da bu zaten teşekkür ederim güzel dileklerin için
Cevap sahibi+1 yılRica ederim 🙏
+1 yılSevmeden evlenme görücü gelsin gör tani zaman geçir onu sevip aşık olursan o zaman evleb
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılaşk evliliğinden çok mantık evliliği daha iyidir ya
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılsonucta arkadas tavsıyesi veya interntten bulmak veya cevreden okuldan bulmak sonucta 2 kalp uyusursa ilereyi donuk seks ask mutluluk hep olur
00 Yorumla
+1 yılyaşamadan anlayamazsın
10 Yorumla
+1 yılGayet doğaldır görücü usulü
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen bosandim sakın görücü bakma
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam