Sürekli sevişmek istiyor sürekli yanıma geliyor çalışırken bir istediğim bişey var mı devamlı soruyor yanımda oluyor ama iş sevgililiğe gelince istemiyor daha yeni ciddi bi ilişkisinin bittiğini söylüyor yerimde olsanız nasıl bir yaklaşımda bulunurdunuz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Sana tek tavsiyem çok zor olacak biliyorum ama kurtulman zaten sen bunu yapmasan da bir yerde yapmak zorunda kalıcaksın erkekler konusunda tastiklediğim net bişi varsa seks le aşık olmadıkları hiiiç aman biraz daha yaşıyım bak bu sefer kesin bağlanıcak kafasına girme çnkü sana öyle iyi davranıcak ki sen bile bi dahaki seks te kesin sevgili olacağınızı sanıcaksın ama öyle olmucak iş evliliğe gelince erkekler muhabbet ortasında bile güler yüzle ve Seksi kıyafetinle kapıyı açmanı bekler hatta kimisi evliliğin ya da sevgililiğin yüzde 80 i seks die naralar da atabilir ama inan durum bunun tam tersi köpekle köle olsun olmuyorsa da bay bay la ortası yok bunun net ben daha çevremde bile kadının alttan aldığı ya da aman huzur kaçmasın die sustuğu şeylerden mutlu evliliği olanı ya da ilişkisi olanı görmedim arkadaşım fb olayı adı altında normalleştirip seni şekilden şekile sokar. Ya uzak durucaksın üzülsende komple kapıları kapatıcan ya da bu durumu kabullenip kafanı karıştırmadan devam edicen ki karşındaki prof olduğunu düşünen bir sazan ama işte gelgelelim böyleleri de sevgiye biraz muhtaç olduğunu biliyorsa zaafından vurur acımaz çok kişiyi de düşürme potansiyeline sahipler maalesef yargılamıyorum karar senin hayat senin ama sakın beklentiye girme çnkü olmaz
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bu durumda, partnerinizin size karşı tutarsız davrandığını ve sınırlarınızı aştığını hissedebilirsiniz. Öncelikle, partnerinizle açık bir şekilde konuşmanız ve ona sınırınızı belirtmeniz önemlidir. Kendinizi rahatsız hissettiğinizi ve sürekli yanınızda olmasının işinizi etkilediğini açıklayın.
Ayrıca, partnerinizin sizinle sadece cinsel ilişki yaşamak istediğini fark ederseniz, sınırlarınızı belirlemeniz önemlidir. Eğer sizin de aynı şekilde hissettiğinizi düşünüyorsanız, bu durumu kabul edebilirsiniz. Ancak, partnerinizin sizi sürekli rahatsız etmesi veya sizinle sadece cinsel ilişki yaşamak istemesi sizin sınırınızı aşarsa, bu ilişkinin sağlıklı olmadığını ve sizin mutlu olmanızı engellediğini fark etmeniz gerekir.
Eğer partnerinizin ciddi bir ilişkiye hazır olmadığını söylüyorsa, ona zaman tanımanız ve bu süre içinde sizi rahatsız etmemesi gerektiğini açıkça belirtmeniz önemlidir. Partnerinizle sağlıklı bir ilişki kurmak istiyorsanız, her iki tarafın da başlangıçta belirlediği sınırlara saygı göstermesi gerektiğini unutmayın.
Ancak, eğer partneriniz sınırınızı sürekli aşmaya devam ederse ve rahatsız olmanızı sürdürürse, bu ilişkinin size zarar verdiğini fark etmeniz gerekir. Kendinizi mutsuz veya rahatsız hissettiğinizde, sınırlarınızı net bir şekilde belirleyin ve bu sınırları korumak için gerekli adımları atın. Eğer partneriniz sizi anlamıyor veya sınırlarınıza saygı göstermiyorsa, bu ilişkinin sağlıklı olmadığını ve sizin için en iyisi olmayabileceğini düşünebilirsiniz.10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİnanamıyorum! Senin yaşadığın olayı şu an yaşıyorum. Yanında çok iyi oluyor ama telefonla iletişim sıfır hiç merak etmiyor sormuyor aramıyor. Benden bekliyor bende yazmıyorum sadece amacının cinsellik olduğunu kanaat getirdim. Çünkü yanımda bebek gibi ayrılınca iki yabancı
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSevgili olmuyor ama sevgilin gibi davranıyor yanında ...
Soran+1 yılŞuanda bi tane kızı eve atacak öğrendim :)
Cevap sahibi+1 yılOhaaa pislik
Soran+1 yılİçim acıyor ama hiçbişey yapamam.
Cevap sahibi+1 yılAynı benim olayım yaa bende kafaya takmaktan yemek yiyemez oldum acaba niyeti ne diye
Soran+1 yılKullanmak :)
+1 yılVerme bacım senin değil mi Ay bu kadar hormonlarınızın kurbanı olmayın bir kadın olarak böyle kadınlardan utanıyorum hiç mi kendine değer vermiyorsun bu kadar kolay kendini kullandiriyorsun bir erkeğe kendini Allah beyin vermiş o beyninizi biraz kullanın
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
64
Cevap
77Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılSen de rahat ol, akışına bırak. Seninle sevişmek istiyorsa senden etkileniyordur zaten. Bir çok kız var bunu yapabilecek ama o seni istiyor, demek ki sana karşı bir şeyler hissediyor. Aşk ya da sevgi değilse de sana karşı bir şey hissediyor ve bu değişebilir. O yüzden kendini akışına bırak birazcık. Duruma göre bak, eğer hiçbir şey değişmiyorsa benim aradığım sadece seks değil, ben sevmek sevilmek istiyorum dersin ve ayrılırsın. Ama dediğim gibi her şey olabilir, bu kadar duvarlı bir şekilde yaklaşma. Hem cinsellik de bir ihtiyaç, öyle düşün.
41 Yorumla
Soran+1 yılİhtiyaç tabi ama benim yanıma gelince iyi onun haricinde telefondan doğru düzgün konuşmuyoruz bile. Yanıma gelip sohbet ettiği zamanlar çok iyiyiz bi tek bide seks esnasında işte bi kere oldu ilerisi için kafam çok karışık bu akşam iş yerime gelseydi tersleyecektim ciddi anlamda etkilensemde
Sünkürülmüş peçete muamelesi yapan olmuş totomla guldum atfetsin peçete ne be söyle kadınları kullandıkları hitaplarla yerin dibine batıranları pataklayacaksın onu hakediyorlar. Adam eğlenelim zaman geçirelim takılalım derdinde cok irdeleme. Engelle gitsin
16 Yorumla
Soran+1 yılSorun yok 🙂
+1 yılOnunla açık açık konuş ben artık yoluma bakmak istiyorum tamam her şey güzeldi seninle ama ben artık macera istrmiyorum de kurulu bı düzenim olsun istiyorum de ve mesafeni koy dönerse senindir dönmezse de sıkıntı yok önüne bak birileri gitmeli ki gelecek olana yer açılsın
22 Yorumla- +1 yıl
Gönderme o zaman sende
- +1 yıl
Yaaa cok kotusun :)
+1 yılSırf cinsellik için sizi hayatında tutuyorsa birlikte olduktan sonra sizi şutlar. Bırakın istemiyorsa madem olmayın. Başımdsn geçti, bana sevgili olmayalım ama sevgili gibi takılalım derdi sonra benden istediğini sevgili olmadan alamayacağını anladı ve sevgili olduk gene alamadı ve 3 ay içinde ayrılmıştı. Siz de istediğini vermeyin en fazla konuşmayı keser yolunuza güzel insanlarla devam edersiniz
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok üzülüyorum onun oturduğu sitede güvenliğim ve sürekli görüyorum görmeyince gözlerim yollarda oluyor hep gelse de bi kere görebilsem diye of aptal gibiyim ya
Gizli Üye(25-29)+1 yılSana tek önerim kız arkadaşlarının ve kızların fikrini sorma çünkü hepsi sana şunu diyicek: Ayrıl yüz verme ve selamı kes...
Bunu yaparsan 60 yaşında yanlız ve kedili yaşıyan teyze olmaya altın bilet alırsın... Seks ve şehvet olmadan bir erkek bir kadına yaklaşma nedeni bulamaz ki aklında... Adama seni sevmesi için bir neden sunamazsın. Dünya da her şey karşılıklı. Şimdi ne istiyorsan onu yap.
21 Yorumla- +1 yıl
Seks ve şehvet olmadan yaklaşma sebebi bulamayan erkek sevmiyordur. Niyeti sadece sekstir. Ondan asla duygusal bişe beklenmez. Bu yaklaşım sadece kadının kendini kullandırmasından öteye gitmez. Sevmek için seks olması gerekmez. Seks içinde sevilmez.
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiçbir şekilde ciddi hiçbir manada hayatına dahil olamayacağınız adamın, kullandığı bir peçeteden farksızsınız. Sizi asla ciddi düşünmeyip, asla o yola girmeyecek, ama siz duygu besliyorsunuz ve gelecekteki eşinizi şimdiden utandırıyorsunuz. Allah'a olan mahcubiyetinize değinmiyorum.
10 Yorumla
+1 yılYemin ediyorum erkeklerin ahlaksızlığı ile siz kadınların aptallığı beni öldürecek. Bir de gelmiş soruyorsun ne yapayım diye. Vur kıçına tekmeyi gitsin kendinizi neden bu kadar kullandırıyorsunuz? Yazıl değil mi?
00 Yorumla
+1 yılSeni sadece cinsel obje olarak görüyor ve yeni ilişkinin bitmiş olması bir bahane ozman seni de hayatına almasaydı eskortla takilsaydu ama o şekilde parası gidecek * salağın kendini kullandırma derim hiçbir zman seninle sevgili olmayacak çünkü
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Baştan sevgili olarak başlamamışsıniz ki... Önce sevişmişsiniz, sen "bu adamdan olur" diyip işi ilerletmeye çalışmışsın. Dolayısıyla adam ilk baştaki gibi tutarlı davranıyor.
10 Yorumla
+1 yılNasıl yaklaşmam lazım? Değil soru
Nasıl uzaklaşmam lazım? Olmalı ?
Gözünü aç istersen.
Skor peşinde , bas tekmeyi gitsin11 Yorumla
Soran+1 yılEvet tam şu an bi kızı eve atcakmış :)
+1 yılYerinde olsam görüşmek istemezdim
Napim ben öyle adamı?
Bi b. k olmaz öylesinden212 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın bi bok olmayacağını biliyorum çokta üzülüyorum bu duruma.
- +1 yıl
Kıyamam❤
Boş ver dehle gitsin
Üzüntün de geçer yakında
- +1 yıl
Böyle insanlara nasıl aşktan bahsederler anlamıyorum bazılarına ziken yaraniyor derler. Sevgi yoksa dehlesin tabi.. at hırsızlarına yol verin
- +1 yıl
Aynen öyle @OtuzlarındaBirAdam
- +1 yıl
Öyle işte @BubiiBubii dağına göre kar verir Allah kaysın diye işte 😅
- +1 yıl
Hahahhaha😂😂😂😂
- +1 yıl
Gülüşün daim olsun bakalım 🤗🤲
- +1 yıl
Amin senin de olsun😊
- +1 yıl
Teşekkür ediyorum bugün canım sıkkın ama seninle kısa sohbet iyi geldi Teşekkür ediyorum
- +1 yıl
Ay rica ederim ne demek😊
Umarım daha iyi olursun - +1 yıl
İnşallah gene görüşmek dileğiyle hayırlı akşamlar poncik kalpli kız 🤲🤍😊
+1 yılTekmeyi basabilirsin mesela seni kullandığını da biz mi diyelim yani.
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 512 cevap paylaştı. Siz fb olmuşsunuz ondan sevgili olmaz. Once biseyler paylasmaniz lazm sen daha karsindaki adamla konusamiyosun bile
06 Yorumla
Soran+1 yılO kadar haklısın ki. Her yerden engelledim dün akşam bi kız gelmiş evine bizim güvenlik arkadaşlara teyzemin kızı demiş
Soran+1 yılHaklısın belki de. Ben işteyken yanıma geliyor hep Allahtan izinliyim. Bidahaki gelişinde konuşmak istemiyorum diyip göndericem ve unutucam unutmalıyım.
Soran+1 yılHaber vermesinin sebebi içeri alınması için teyzesinin kızı normalde ev sahibinin haberi olmadan alınmıyor içeri
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılYeni ciddi bir ilişkisi bitti. Senle ciddiyete hazır değil. Bu konumda sen ne oluyorsun? Manita oluyorsun manita! El altında, eğlenilen kadın. Mesafe koyar, onunla olmazdım.
00 Yorumla
+1 yılKendini lullandırıyosun. O da bulmuş senin gibisini ne kadar kullansam kârdır diye bakıyo. Yapma yazık etme kendine, kalbine, duygularına.
10 YorumlaCiddi düşünmediği açıkça ortada neden hala yanında duruyorsun
01 Yorumla
Soran+1 yılEngelledim her yerden tek sorun güvenlik olarak çalıştığım sitede oturuyor sürekli önümden geçip gidicek.
+1 yılSeni f*ck buddy olarak görüyor olabilir. Yeni ayrıldım falan hikaye iş sevişmeye gelince nedense hiç ayrıldım demiyor?
00 Yorumla
+1 yılKendini tatmin etmek için Seni kullanıyor uzak dur yoksa istemeden dönüşü olmayan bir yola girebilirsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılOna bu sorduğun soruyu hissederecek eylemler yapman gerekiyor.
02 Yorumla
Soran+1 yılTelefondan doğru düzgün konuşmuyoruz ki nasıl yapıcam bilmiyorum
- +1 yıl
Gerekirse konuşacaksınız, bundan rahatsızlık duyduğunu anlatman gerekiyor. Sanıyorum sende soğumasını istemiyorsun
+1 yılGerçekten seven bekler sevdiğine kıyamaz zarar vermek istemez bunlar sonraki ciddiye bindiğinde olabilecek şeyler bence fikrimce
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılYarabandı olmaya razıysanız ısrarla sevgili olalım deyim. Sonra da yine barışıp döndümü sevgilisine de gelin bura da ağlayın...
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 614 cevap paylaştı. Aynen böyle kendini kullandırmaya devam et aşkından ölüyor senin … hey Allahm ya..
10 YorumlaSadece FB ilişkisi istiyor seninle. Bu durumdan hoşnut değil isen ayrıl. Aksi taktirde devam et
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEger her şeye izin verirsin yakında üzüleceksin. Kesinlikle yol ver ve ne istediğini açıkça belli et. Sevgili mi olmak istiyorsun ama o istemiyor o zaman sen de ona sakın pas verme. Senin istediğin ya olur ya olmaz ama seninle konuştuğu kestiği için simdi biraz üzülürsen bile illa ki geçer. Obur türlü seni kullanmis ve hevesi geçince seni bırakmış olacak ve bu daha ağır ve üzücü olur bence
10 Yorumla
+1 yılKızların yorumu kahkaha ata ata okudum 😂 kızların ne kadar saf olduğuna artık iyice okeyim😂🤣
10 Yorumla
+1 yılMadem sevgili değilsiniz ne sevişiyon elin adamıyla 😄
10 Yorumla
+1 yılSeni sevmiyor sadece cinsel ihtiyacını karsila diye istiyor
00 Yorumla
+1 yılSence? Ağırlığını koy ve uzak dur böyle tiplerden, düşündüğüne değmez.
00 YorumlaAdam açık açık seninle ciddi düşünmediğini söylemiş yaklaşma uzaklaş.
00 Yorumla
+1 yılfb olmuşsunuz aşkom siz ne bekliyorsun adama istedini veriosun ciddiye nie alsın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 456 cevap paylaştı.
+1 yılBacım senin iraden yok mu sen bu kadar mı değersizsin kullandırma kendini
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 305 cevap paylaştı.
+1 yılHâlâ anlamadın mı seni seks için kullanıp günü gelince atacak. Niyeti belli.
00 Yorumla Obje olarak görüyor arkadaş belli kabul etme yol ver
00 Yorumla
+1 yılyani seni istemesi kötü değil, bu başka kapıları da açabilir.. bilemedim...
00 Yorumla
+1 yılÇıplak yaklaşma da nasıl yaklaşırsan yaklaş yavşağs
00 Yorumla
+1 yılArkasına geçip malum yerine tekme atman lazım. Kullanılıyorsun
00 Yorumla
+1 yılReis herif kalbi ile değil çükü ile hareket ediyor belli ona göre de gardını al
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKızım siz kafayı mı yiyonuz adam seninle sadece ihtiyacını gideriyor bunu anlamak bu kadar güç olmasın. Seven adam evliliği düşünür...
11 Yorumla- +1 yıl
Skip add yapacak
Gizli Üye(30-35)+1 yılsktr ederim kızım seni cinssellkk için kullanıyor. bende onu kullanıyorum deme toplumda kızlara bu gözle bakmıyorlar olan sana olur canım benim
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbacım, sence amacı ney? yani bunu anlamak çok da zor olmamalı
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKendi kızlarla yatıp evlenirken bakire kız arayan tiplerden
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılhayır demek gelmiyorsa içinden ekmek su verecek gölden
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeni FB olarak görüyor işte ben Fb olmak istemiyorum de
13 Yorumla- +1 yıl
Bu FB nedir be
Cevap sahibi+1 yıl@Kayahanben Fenerbahçe knk
- +1 yıl
Amannnnn beee 😂
Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. duygusala başlamadan fiziksel ilişki başlarsa duygusal artık başlamaz. unut onu.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGına geldi bu kızların sadece aşkla yalan dolan la meşgul olması
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni kullanıyor senden faydalanmasına izin verme ciddi değil ondan kurtul
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenin gönlün var heralde ahh ahh sevgilin ben olacaktım inan zevkten havada uçuyor olurdun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHata sende evlenmden el sürdürmicektin zevkini aldı işine glmeyince g tekmeyi koyar
00 Yorumla
+1 yılYaklaşımda bulunmazdım. Kullanıyor seni haberin olsun bir daha buluşma.
11 Yorumla
Soran+1 yılKullandığının bi tık farkındaydım ama dün akşam daha da gözüm açıldı.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılderdi seni kullanmak demek ki hiç muhatap olma
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılherkesin biaim gibi degil 1 kere yap bırak bende ust uste yapardım bayılana kadar kasıkların agrıyana kadar
00 Yorumla
+1 yılTabii ki amacı kullanmak düşünmene bile gerek yok devam edip kısmetlerini kapatma şekerim
10 Yorumla
+1 yılSenin ne isteyip istemediğine bağlı sen sevgili olmak istiyorsan ama onun tek isteği buysa görüşme
00 YorumlaUzaklaş iğrenç hiç değmez sevmediği ortada kurtar kendini
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevgili olsanız nolcakki yine sevişecek yine altına yatacan sonra ayrılacak sanki seninle evlilik mi düşüncek sadece adı sevgili koyacaksınız
10 YorumlaÇabuk uzaklaş 😂
10 Yorumla
+1 yılSeks icin kulaniliyorsn
20 YorumlaOldumu iş senle peki?
02 Yorumla
Soran+1 yılBir kere evet çok fena hoşlanıyorum
+1 yılCiddi istese asla bunu yapmaz
10 Yorumla
+1 yılYani baştan kabullenmeyecektin
10 Yorumla- Devamını Gör (81)
Devamını Gör(126)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sürekli sevişmek istiyor ama iş sevgililiğe gelince istemiyor. Nasıl yaklaşmam lazım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler