Tatildeyken bana daha çok aşık olmasını istiyorum hep beni arzulayıp hep beni istesin istiyorum sizce ne yapmalıyım?
Cinsel ilişki diyeceksiz onunla birlikte ilk cinsel ilişkimiz olacak. Tabi ikimizinde cinsel ilişki tecrübesi var.
Tatildeyken bana daha çok aşık olmasını istiyorum hep beni arzulayıp hep beni istesin istiyorum sizce ne yapmalıyım?
Cinsel ilişki diyeceksiz onunla birlikte ilk cinsel ilişkimiz olacak. Tabi ikimizinde cinsel ilişki tecrübesi var.
Olabildiğince seksi ol nefesini boynunda hissettirerek kulağına konuş boynunu yala öpüş öpüşürken önünü okşa azdır ama doymadan çek kendini uzaklaş firikik ver dekolteli ol sonra o kendi dayanamaz gelir elini atıp parmak uçlarınla okşaa dışarıya çıkar oral yap vs.
Cevap
6Cevap
Kesinlikle seksi şeyler giy onu anca bu şekilde azdırırsın, frikik ver sürekli, mesela tanga bikini giy sahilde, seni kremlemesini iste, açık alanda onu öp mesela daha fazla şeylerde yapılırda işte burada yazamam😂
taktikle uğraşla olacak bir şey değil. birbirinize ruhen bedenen uygunsanız olur zaten. değilse sen oyunlarla bunu değiştiremezsin
Baya agır bir şey yaşattım ona ve hala yanımda ama mesafeli bırakmak istemiyo sanırım hiç taktik vs yapmayayım o zaman
saygıda kusur etme gerisi uyum işi taktikler işi yarasaydı bütün herkes sevdiğini parmağında oynatırdı
Modelli bikiniler al tatilde daha seksi açık giyin sana baktıkça delirsin
iyi muamele yapınca aklından çıkaramaz :)
Oral dan vazgeçme.
Alkol aldıktan sonra bazı şeyleri hatırlamaz o o zaman yapsam oralı ilişkiden aldığı zevki unutur mu unutmazsa yaparım
Sen hatırlasın beni unutmasın bağlansın diyorsun değilmii
Evet
Kendinle çelişme. Ayık kafa ile hissettir ona erkek olduğunu
En güzeli beklediği gibi değil beklemediği gibi yap
Boşa gecen ömür
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?