Bu çocuga ne oldu sizce?

Biriyle tanıştık görüntülü uygulamadan aynı gün bir sat içinde buluştuk ve beni çok sevdiğini bana çok ısındığını söyledi. sarıldık öptü beni falan fotoğraf çektik ve daha önce evlendinmi diye sordu. şakalasip konuyu geçiştirdim net cevap vermedim. ısrarla yine yarın buluşalım istedi beni ozledigini söyledi ben yorgunum dedim. diğer gün buluştuk akşam üstü bu sefer parkta gittik. sevgililer parkina orada öpüşüp sarıldık yine beni kucağına alıp kaldırdı falan spor yapıyor kendisi hergun gücünü göstermek istedi herhalde neyse
sonra yine sordu evlendinmi diye dedim evet seneler önce ayrıldım. çocuk uzaklara bakıp düşündü suskunlasti kendisi daha önce hiç evlenmemis Suriyeli kendisi ama ikimizde şu an yurt dışında yaşıyoruz.. neyse o gece seviştik biraz sonra ben sinirlendim bidaha senle konusmicam dedim sen beni ne sandın falan dedim sonra bu peşimden koştu elerimi tutup yüreğim seni çok sevdi aramızda bişey gecmesede olur yeterki benimle ol bırakma
dedi sarıldı falan.. eve gidene kadar küs kaldım sonra eve bırakmak istedi son dakikalar barıştım. öpüştük seviştik her şey güzeldi.. eve giti yazdı bana o gece sonra sabah yine yazdı günaydın falan iki gün izinliyim bugün ve yarın dedim tekrar bulusalim demedi bu sefer ve mangala gitmiş öğlen bana video atı cuma günü yazistik en son. iki gündür sesi çıkmıyor şimdi nolmus olabilir?
Bu çocuga ne oldu sizce?