Cinsel Yaşam Penisin ince olması zevk almayı engeller mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Detay soruda. Penisin ince olması zevk almayı engeller mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Predator12 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Bugün gördüğüm videoda kalın olanın daha iyi olduğu söyleniyordu 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne videosu Yorumla Predator12 +1 yıl Bilgili birinin konuşma videosu Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sanki onlara giriyor gibi erkeklerin cevaba abanmasi :)) 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Belki partnerlerinin cevaplarından biliyorlardır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hahaha :)) güldürme beni. Hangi kız söyler Yorumla
sehzadesinan_00 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl benimki uzun ama kalınlıgı normal cok ince değil partnerlerim hepsi cok keyif aldıklarını söylediler 0 0 Yorumla
orhan4321 Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl Etkilemezz heralde benimki kalın olduğundan bilmediğim konular 😉 0 0 Yorumla
Serkan3207 Takip Et Guru Yaş: 42 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kalın daha iyi zevk verir 1 0 Yorumla
Uluocakerem Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bence engellemez islevi onemli 0 0 Yorumla
Aligull3 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 63% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 545 cevap paylaştı. Engellemez ama sen darsan 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Kısmen ama zevki arttırabilirsin 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Darlaştır kendini o an Yorumla Soran +1 yıl Bunu dusunmemistim hic Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kalın olsa evet her türlü zevk alırsın da şikayet etme ihtimali de var ama inceye çözüm var Yorumla Soran +1 yıl Kalındaki şikayet ne ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yorumda yazmak sıkıntı oluyor da.. zorlanıyorlar bazıları. İstersen anlatim senin için de çözüm falan konuşuruz Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Peki siz bilirsiniz rica ederim Yorumla
mceviz Takip Et Master Yaş: 48 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Hayır. Yeterki yerini bulsun 0 0 Yorumla
kare-short Takip Et Xper 5 Yaş: 44 +1 yıl Peki sen içine aldın mı bu penisi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Alsam sorunun cevabını bilirdim🥲 Yorumla kare-short +1 yıl Bende onu diyorum renkler ve zevkler kimi kısa kimi uzun severek orgazm olur bence içini doldurup seni üst üste tatmin etmesidir Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Çok mu şnce 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Yaani gibi gibi Yorumla Cefternal +1 yıl Boy nasıl Yorumla Soran +1 yıl Yani çok kısa değil ama ince Yorumla Cefternal +1 yıl Burdan mı anlatim sana Yorumla Soran +1 yıl Neyi Yorumla Cefternal +1 yıl Nasıl olacağınj Yorumla
Kartal0662 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 89% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Eşim bazen kalın istediğini söylüyor 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Çok mu ince Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok ama işte daha kalın olsa idi falan diyor sanırım zenci gibi vs denemek istiyo Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Bugün gördüğüm videoda kalın olanın daha iyi olduğu söyleniyordu
Ne videosu
Bilgili birinin konuşma videosu
Sanki onlara giriyor gibi erkeklerin cevaba abanmasi :))
Belki partnerlerinin cevaplarından biliyorlardır
Hahaha :)) güldürme beni. Hangi kız söyler
Evet ince değil kalın olucak boyu önemli değil
Engellemez de hazzı azaltır
benimki uzun ama kalınlıgı normal cok ince değil partnerlerim hepsi cok keyif aldıklarını söylediler
Etkilemezz heralde benimki kalın olduğundan bilmediğim konular 😉
Kalın daha iyi zevk verir
Kalın olması iyi mi Sence
Çubuk kraker olacak hali yok
Bence engellemez islevi onemli
Engellemez ama sen darsan
bence engellemez
Kısmen ama zevki arttırabilirsin
Nasıl?
Darlaştır kendini o an
Bunu dusunmemistim hic
Kalın olsa evet her türlü zevk alırsın da şikayet etme ihtimali de var ama inceye çözüm var
Kalındaki şikayet ne ki
Yorumda yazmak sıkıntı oluyor da.. zorlanıyorlar bazıları. İstersen anlatim senin için de çözüm falan konuşuruz
Teşekkür ederim
Peki siz bilirsiniz rica ederim
Kızlar daha iyi bilir ama sanki öyle
Hayır. Yeterki yerini bulsun
Peki sen içine aldın mı bu penisi
Alsam sorunun cevabını bilirdim🥲
Bende onu diyorum renkler ve zevkler kimi kısa kimi uzun severek orgazm olur bence içini doldurup seni üst üste tatmin etmesidir
Çok mu şnce
Yaani gibi gibi
Boy nasıl
Yani çok kısa değil ama ince
Burdan mı anlatim sana
Neyi
Nasıl olacağınj
Engellemez
Engeller herhalde
Benimki de öyle zevk veriyor
Hayır
Bilmiyorum hic yasamadim
Eşim bazen kalın istediğini söylüyor
Çok mu ince
Yok ama işte daha kalın olsa idi falan diyor sanırım zenci gibi vs denemek istiyo
Nerden bilelim penis mi yiyoruz biz
Evet
Evet
Noooo