Cinsel Yaşam Seks için ideal saat sizce nedir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 013 Bence kesinlikle bu saatler sabah libidom çok dusuk oluyo Güncellemeler+1 yıl Erkolar Sabaha kadar diyo ama benim karsima gelenler maks bi saat dayaniyoahahahs atip tutmayalim Seks için ideal saat sizce nedir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 13 kişi beğendi
igdonducakss Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl İdeal saati kişi belirler, değişkendir.. Mesela ben akşam ayrı severim, sabah ayrı.. Gün ortası kaçamağı bile ayrıdır.. 0 0 Yorumla
Ebru-F Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Benim hem gündüz hem gece yüksek oluyor maalesef. Keske olmasa😔 7 0 Yorumla
Onurrr007 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 93% +1 yıl Ideal vakti soruyorsan bence sabah ve gece saatleri. Ideal seks süresi benim için ise 2 ila 3 saat arasıdır 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sabah 9 ile öğlen 2 gibi, en verimli saatler. Gece saatlerinde iki taraf da yorgun düştüğü için, verimsiz. 4 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Acıkınca saate gerek yok sabahta yersin akşamda öğlenden olur. Çalışan insan genelde akşam yapar 0 0 Yorumla
McLareN558 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 69% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 892 cevap paylaştı. Belirli bir Saatim yok Libidom Ne zamam Yükselirse O zaman 1 0 Yorumla
gokyuzunndee Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 596 cevap paylaştı. Her saat olur ama sabah kalkınca ve bu saatlerde ekstra bir seks yapasım geliyor 1 0 Yorumla
1Delikanlı Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 643 cevap paylaştı. Ben hem bu saatlerde hem de sabah uyanır uyanmaz yarı uykulu yatakta acayip azıyorum 1 0 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı. Bence bunun saati yok Önemli olan doğru Park nerede 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Sürekli yapıyoruz sen konuyu açınca şimdide çaktım sonra sana yazdım cocuk yok şu an her saatte olur ama çocuk olursa zor o zaman 0 0 Yorumla
evlimitsuz34 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl şu an 12 den sonra yeni güne girerken başlıyacak 3 kadar op okşa yala köy duş al 1 0 Yorumla
gonegirl_ Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl Bunun saati olmaz ya ne zaman istersek olmalı 6 1 Yorumla İstanbul_luu +1 yıl Kesinlikle Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Sabah uyanır uyanmaz ve gece 9 1 Yorumla Aliatabak111 +1 yıl seni tanımak isterim Yorumla
kare-short Takip Et Xper 5 Yaş: 44 +1 yıl Bence saati zamanı olmaz ilişki sırasında uzun olsun yeterli ve en çokta partnerin uyurken bir anda ici ne girerek uyandırmak isterdim. 0 0 Yorumla
Öylesine_06 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Vucudun dinlendiği zaman en iyi zamandır mesela sabah uyanir uyanmaz cok etkili bir şekilde yapılabilir hem dinç oluyor insan hem verimli 0 0 Yorumla
Hayalsizyaşam Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 92% +1 yıl Şu saatler ve bugün kutsal cumartesi 1 0 Yorumla
Damızlık-Erkek_ Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Gece 1 5 arası sert çakarım tek at sağlam at kadını kuruturum 0 0 Yorumla
TheBerto Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 47% +1 yıl O ney kanka yeniyor mu 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yenir tabi Yorumla TheBerto +1 yıl Yaşamadık fakiriz bilmiyoruz. Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bugün akşam 8-9 arası yaptık 1 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Maksimum bi saat değil aslında kıza bağlı bu bugün kız arkadaşımın babası aradığı için erken bitti iki tarafın da isteği oldugu sürece saati geçer Yorumla
alibilgin Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 55% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 650 cevap paylaştı. Bunun saati yok ama sabah erken uyanmdan öncesi 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Şu saatler de harika olurdu 0 0 Yorumla
kleopatra17 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bunun saati mi olur 0 0 Yorumla
woodist Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 46% +1 yıl en ideal saat en çok istekli olduğun saattir. 0 0 Yorumla
Tk1923 Takip Et Yoda Yaş: 51 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 412 cevap paylaştı. Gündüz seviyorum, karanlık hoşuma gitmiyor 0 0 Yorumla
freeman0734 Takip Et Xper 6 Yaş: 48 , eic 89% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Tam saati... haklısın... başlaďınmı❤️❤️ 0 0 Yorumla
Oxseli Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 961 cevap paylaştı. Bu saatler iyi sabah tadımlık olsa yeter 0 0 Yorumla
KingNothing01 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Şimdi 0 0 Yorumla
orhii59 Takip Et Bilge Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 334 cevap paylaştı. libidonun yüksek olduğu zamana göre diyelim 0 0 Yorumla
CeryanMühendisiii Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Elbette bu saatler.. 0 1 Yorumla CeryanMühendisiii +1 yıl 45 dk - 1 saat iyidir. Yeterlidir :) Yorumla
recep48 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Gece= libido 0 0 Yorumla
srknygt811 Takip Et Guru Yaş: 44 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Akşama doğru 0 0 Yorumla
mceviz Takip Et Master Yaş: 48 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Tam saati 0 1 Yorumla mceviz +1 yıl Denemeden bilemezsin Yorumla
Bukowski_ist Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. günün her saati 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
İdeal saati kişi belirler, değişkendir.. Mesela ben akşam ayrı severim, sabah ayrı.. Gün ortası kaçamağı bile ayrıdır..
Benim hem gündüz hem gece yüksek oluyor maalesef. Keske olmasa😔
Ideal vakti soruyorsan bence sabah ve gece saatleri. Ideal seks süresi benim için ise 2 ila 3 saat arasıdır
Sabah 9 ile öğlen 2 gibi, en verimli saatler. Gece saatlerinde iki taraf da yorgun düştüğü için, verimsiz.
Acıkınca saate gerek yok sabahta yersin akşamda öğlenden olur. Çalışan insan genelde akşam yapar
Belirli bir Saatim yok Libidom Ne zamam Yükselirse O zaman
Her saat olur ama sabah kalkınca ve bu saatlerde ekstra bir seks yapasım geliyor
Ben hem bu saatlerde hem de sabah uyanır uyanmaz yarı uykulu yatakta acayip azıyorum
Bence bunun saati yok Önemli olan doğru Park nerede
Sürekli yapıyoruz sen konuyu açınca şimdide çaktım sonra sana yazdım cocuk yok şu an her saatte olur ama çocuk olursa zor o zaman
şu an 12 den sonra yeni güne girerken başlıyacak 3 kadar op okşa yala köy duş al
Zamanı olmaz onun ne zaman gelirse o istek
Bunun saati olmaz ya ne zaman istersek olmalı
Kesinlikle
Sabah uyanır uyanmaz ve gece
seni tanımak isterim
sabah fazla ereksiyonum oluyor
Bence saati zamanı olmaz ilişki sırasında uzun olsun yeterli ve en çokta partnerin uyurken bir anda ici ne girerek uyandırmak isterdim.
Vucudun dinlendiği zaman en iyi zamandır mesela sabah uyanir uyanmaz cok etkili bir şekilde yapılabilir hem dinç oluyor insan hem verimli
Şu saatler ve bugün kutsal cumartesi
Gece 1 5 arası sert çakarım tek at sağlam at kadını kuruturum
O ney kanka yeniyor mu
Yenir tabi
Yaşamadık fakiriz bilmiyoruz.
şu an 5 posta sabahta 2 posta
Bugün akşam 8-9 arası yaptık
Maksimum bi saat değil aslında kıza bağlı bu bugün kız arkadaşımın babası aradığı için erken bitti iki tarafın da isteği oldugu sürece saati geçer
Bunun saati yok ama sabah erken uyanmdan öncesi
saati yon ama gece daha iyi hele dışarda uçuyo
Şu saatler de harika olurdu
Bunun saati mi olur
en ideal saat en çok istekli olduğun saattir.
Saat ne gün benim için gün diyeceksin saat diyor hakaret ediyor
Gündüz seviyorum, karanlık hoşuma gitmiyor
Tam saati... haklısın... başlaďınmı❤️❤️
12 den 5 kadar benim saatim 😂
Evet benim içinde Şu an
şimdi jskjksskj
seni bekliyorum
hatunu denk getirdiginde
Bu saatler iyi sabah tadımlık olsa yeter
Sabah 4:23
Maks 1 saat gerisi tad vermez
Bu saatler.