Yılan gibi olarak tabir edilen, arada ipleri eline alıp ilişkiyi yönlendiren, daima aktif, literatüründe "ayy olmaz, o şekilde istemiyorum, bunu yapamam" gibi cümle öbekleri olmayan, alttayken perde desenlerini incelemeyen, üstteyken yastıktaki tüyleri toplamayan birisi olmalısın. Onun kulagina fisildamayi bilmelisin. Ve heyecan tutku için onu istediğini her istediğinde içinde tutmayip soylemelisin. Onun gözlerinin içine bakarak ona temas etmelisin. Kalçani düzgün kullanmayı öğrenmelisin kalcanla birlikte bütün vücudunu sabit kalmamalisin. Onu bütün vücudula sarip sarmalamalisin. Onun performansını gösterebilmesi için bir süre vermelisin erkekler ispat etmek ister erkekliğini hissettirmek gerekli hep aktifligini kullanmayacaksin ara ara o erkekliğini hissettiğinde senin kadınlığını görmek isteyecek çünkü. Kulak memesini hafif emebilirsin. Oral yaparsan dudaklarını disariya doğru sıkı şekilde açıp penis kafasını dilleyebilirsin bunlar çıldırtır.
33 Yorumla- +1 yıl
kesinlikle katıldığım bir uzun açıklama olmuş. Katıldığım noktalardan birisi de "ay olmaz" diye erkeğin modunu düşürmemeli kesinlikle.
- +1 yıl
benim sevgilim ben seni oyalıyorum olmaz banane diye diye geri çekti
En İyi Cevaplar
+1 yılhiç bir erkeğin iyi bir oral seks sırasında kendinden geçmediğine şahit olmadım, zaten erkeklerin çoğu da oral seks konusundan istekli ve bunu partnerinden bekliyorlar.
31 Yorumla- +1 yıl
keşke bakış açısı her kadının sizin gibi olsa
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
+1 yılSevişirken uç fanteziler kurmak ya da sevişme esnasında sanalda birilerini araya dahil edip karşılıklı izleme yapıp boşalmak ve sevişmek beni azdırıyor mesela. Çılgın fantezi...
her şey burada yazılmıyot bu arada...😉🥵❤️🔥00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevisirken kulagina hadi s*k beni diye fisildamak. Uzun uzun ona oral yapmak, o soylemeden toplarini emmek, cok iyi domalmak, anal yaparken ellerini kalcana koymak, kucuk kucuk ama hizli hizli inlemek, …
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Makro00 8 yildir evliyim ama hayatimda hickimseyle el elebile tutusmamis biriydim eşim beni yetistirdi
+1 yılaltımda inlemesi ama öyle numaradan degil gercekten inlemesi titreyerek bosalması böyle cok zevk alıdıgında kollarımı ya da sırtımı sıkması
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Sevişirken inlemelerin fazla olmasını isterim. Partnerim bana itaat edecek ipler bende olacak istekli olacak sert sevmesini isterim mesela. Sert yaparken gözlerinde bazen yaş bazen acı görmek isterim. Zevk bakışları ayrı tabi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 341 cevap paylaştı. İnlemek, ağlamak, teslim olmak, itaat etmek,
Bunları yaparsan çok azıyorlar10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılOral delirtirr beni.. heleki başının emilmesi👅👅😋
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 740 cevap paylaştı. Argo, küfürlü konuşmalar, bazen masum bazen hırslı olunması benim hoşuma gidiyor.
00 YorumlaBen kadında sınırsız olmasını isterim, ayrıca kendinden önce partnerine zevk vermeyi hedeflemeli. kendisinden istenilen şeylere itiraz etmemeli ve severek yapmalı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOna yatakta iyi olduğunu söyle.
Harikasın. Çok iyi gidiyor va.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDokunuslar hareketler
İnlemelerin
İstegin
Aldigin hazda gozlerindeki okunma
00 YorumlaGöz teması çok önemli aldığın zevki hissetirmelisim inlemelerinle hsaas noktalri bulmalısın
00 Yorumlaemredersiniz efendim uzunca yazariz sana :D
00 Yorumla
+1 yılOral yapmak
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılIsır hakimiyet sende olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKufur net
11 Yorumla- +1 yıl
Bu doğru
Gizli Üye(36-45)+1 yılOral
00 Yorumlasözlerin
00 Yorumla