Eski sevgilimle çok tutkulu bir ilişkimiz vardı kimsenin olmadığı bir yerde üstü açık arabada ay ışığının altında sevişmiştik onu hiç unutmuyorum dışarıdayken ansızın birden öperdi araba kullanırken sürekli elimi tutardı kırmızı ışıkta öpüşürdük arkadaşımızın evinde pasta savaşı yapmıştık banyoda üzerimi temizlemeye çalışırken bir anda gelip beni kendine çekip öpmeye başlamıştı bunun gibi şeyler bunlar benim çok hoşuma gidiyordu fakat eşim öyle bir insan değil dışarıda beni öpmez risk almaz yalnızca evde ikimiz yalnızken bir şeyler yapar ama bana hep sıradan aynı şey heyecan vermiyor geçen arabadayken yanağından öpecektim herkesin içinde olmaz eve gidince dedi hevesimi kırdı böyle olunca sürekli aklıma eski sevgilim geliyor ondaki hissettiğim tutku ve heyecanı hissedemiyorum ne yapmalıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 740 cevap paylaştı. Geçmisteki adam senin için bayağı özel biri unutamazsın... ne yaparsan ancak ondan daha üst biri onu unutturur.. adam ruhunun istedigini sen söylemeden sana sunuyormuş.. gibi gibi..
05 Yorumla
Soran+1 yılAslında o adamın üst oluşuyla alakalı olduğunu düşünmüyorum kıyasladığım zaman eşim çok daha yakışıklı uzun boylu vücutlu daha kültürlü donanımlı benim isteklerimi yerine getiriyor ama tüm bunlara rağmen o hisler çok başkaydı başka kimsede bu şekilde hissetmedim nasıl böyle olabiliyor anlamıyorum
Soran+1 yılYoktu gercekten o da çok iyi bir insandi asla narsist değildi senin için ölürüm Allah benim ömrümden alıp sana versin diyen bir insandi ikisinin de maddi durumu iyi ama eskisinin daha iyiydi bunlara bagli olduğunu düşünmüyorum o yüzden parasi olmasa da onunla gercekten raziydim her şeye belki de aşık olmuştum bilmiyorum
En İyi Cevaplar
Herkesin zevki düşüncesi durumu ayrıdır bizleri insanlardan ayıran farklı olmamız. O kişi İle tensel bağın kuvvetli imiş ama şu şekilde düşün heyecan ilişkide önemli ama o şekilde seni birisinin görme ihtimali o adamı korkutmuyor. Çünkü seni sevmiyor. Kendi maceraları için kullanıyor. Sizi öpüşürken arabada birisi görse senin hakkında konuşacak ve bu seni kötü etkileyecek. Esin daha muhafazakar. Sana laf gelsin istemiyor aslında gerçek sevgi bu. İnsanız gel gitlermiz olur. Böyle düşünürsen evliliğine olumsuz yansır. Esindeki güzel detaylarda sevgilinde yoktur eminim.
12 Yorumla
Soran+1 yılEn mantikli yorum tebrik ederim çok güzel bir bakış açısı eski sevgilim de evlenme teklifi etmişti ailesi beni biliyordu ama söylediğin gibi şuanki eşim daha muhafazakar ve daha olgun onda olup eskisinde olmayan şeyler de var insan bazen tutkuyu heyecanı kalp çarpıntısını özlüyor işte sen hiç yaşadın mı bilmiyorum o his sadece bir kişi de oluyor herhalde o kişi de imkansız oluyor mantığıma uymadığı için üzülerek bitirmiştim ileriki zamanlarda üzüleceğimi düşünerek en azindan bir kez üzülürüm dedim şuanki eşimi de hem sevdim hem de mantığıma uyuyordu ondaki güzelliklere odaklanacağım aklıma gelirse bir daha 🤷♀️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
17Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılBence içinden geleni yap boş ver sevmediğin kişiyi
00 Yorumla
+1 yılanladım sen biraz böyle seni herkesin icinde onure etmesini felan istiyosun sevgisini göstermesini ama evlendınmı helalın olur sevgiliyken yaptıgını evlıyken yapman zordur her sey oreaya evrilemiyo
07 Yorumla
Soran+1 yılErkeklerin o şımarık tavırları hoşuma gidiyor bu kadar kontrollü olmasından rahatsızım
Soran+1 yılBazen onun da kendini kaybetmiş olmasını görmek istiyorum sürekli kontrollü ve temkinli bunlar bende heyecan uyandırmıyor
- +1 yıl
sölesen belki tenhada bi yere cekip seninle sevismek ister sen varya tam akrep erkeginin karısı olcaktın :)
Soran+1 yılBahsettiğim eski sevgilim akrepti
- +1 yıl
bende akrebım inan anlatınca sanki kendimi anlatıyomusun gibi geldı bende öleyimdir bazı kızlar bundan hoslanmıyo maalesef
Soran+1 yılYapmaz biliyorum sevgiliyken de bazen dışarıda veya arabada bilerek tahrik ederdim çok fena olmasına rağmen kendini tutardı eve gidince arardı sadece bir kez dayanmadı onda da kimsenin olmadığı bir yer olduğundan emin olana kadar çok uğraştı ve çok uzatmadı o anda bile temkinliydi
- +1 yıl
off cok sıkıcı kendini sıkması
+1 yılSana heyexan verecek şeyler dene mesela sanal gizli sexting dene, heyecanın tavan olur kendin tatmin olursun, ben öyle yapıyotum mesela. Çok azdırıcı ve haz verici. İnstgr: bandura07 shbt edebilrz istersen
00 Yorumla
+1 yılEski sevgiline özlem başladıysa bu evlilik uzun sürmez.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılIlkler unutulmaz evet bende portakal tarlasindaydim 🤣🤣🤣ama yapmadim tabi
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılYapacağın bişey yok eğer mutluysan bu hayata katlanacaksın
00 Yorumla Ya bu hikaye tanıdık haaa se*s life yani çok hayalperest birisin
00 Yorumla
+1 yılOoo yanlış insanla evlenmişsin hemde doğru insanla tanışıp yanlış insanla evlenmişsin çok üzücü
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEski sevgilinle neden evlenmedin ozman esin olacak adamın vaktini çalmışsın belki oda kendine göre birini bulabilirdi
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe aşağılık kadınlar olduğunu görüyoruz tekrar tekrar ve iyice uzaklaşıyoruz
12 Yorumla
Soran+1 yılKırıcısınız her insanın dile getiremediği kimseye söyleyemeyeceği hissettiği şeyler olabilir bunu hissetmemin yanlış olduğunu biliyorum bunun farkında olduğum için geçirmek için ne yapmalıyım diye sordum hakaret etmeden yapıcı bir yorum yapmanız gerekirdi
Cevap sahibi+1 yılyo kırıcı değilim kanınızda var yapacak bişey yok ki
Gizli Üye(30-35)+1 yılO zaman neden evlendin? Dur cevap vereyim parası vardı
00 YorumlaEşinin fantezi anlayış sıfır sana bişey sormak istiyorum
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet?
Soran+1 yılYalnızca buradan sorabilirsiniz
değişik şeyler istiyorusun
eşin biliyomu farklı şeyler istediğini02 Yorumla
Soran+1 yılaçıkca söylemedim ama adım attım o böyle şeyler istemiyor yalnızca evde başbaşayken yakınlaşmak istiyor ama ben de illaki dışarıda bir şeyler olsun demiyorum en azından öpüp sarılabilir ara sıra küçük şeyler olabilir
+1 yılEski sevgilinle evlenmseydin madem
02 Yorumla
Soran+1 yılAşık ve tutkulu olmak yetmiyor her zaman her şey güllük gülistanlık olmuyor bunun başka bir yüzü daha oluyor
- +1 yıl
Anlıyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılDemek ki kaçamak yapacağım bir ilişkin olmalı
00 Yorumla
+1 yılatma ziya film mi çekiyorsunuz
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılArada yokla eski sevgilini.
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle bir şey söz konusu dahi olamaz bu şekilde hissetmiş olmamın hiçbir kıymeti yok ben şuanki eşimle yapıcı olmak için ne yapmalıyım onu soruyorum
Cevap sahibi+1 yılEşin sana saygı gösteriyor ve özel şeyleri özel alanlarda yaşamak istiyor. Eğer eşinle devam etmek istiyorsan ona ayak uydurmayı denemelisin. Ama sen sürekli aklının eski sevgilinle yaşadıklarında, onun sana kattığı heyecanı özlediğinden bahsediyorsun.
Bu şekilde aklına gelmesi normal fakat eşinle devam etmek istiyorsan onu da olduğu gibi kabul etmelisin.
Gizli Üye(25-29)+1 yılaynı ben. eski sevgilin 🤪
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAyrilirsinz
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYatmadigin icin eskisiyle icinde kalmis bazi seyler
Hayal ediyosundur onu
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri