Cinsel Yaşam Evliler regl döneminde ilişki yaşadınız mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Hiç regl döneminde yaptınız mı sizce yapılır mı? Güncellemeler+1 yıl Güncel Evliler regl döneminde ilişki yaşadınız mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
igdonducakss Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Regl döneminde sevisilir, oral seks yapılır.. Duşta ise çift, seks de yapılır.. Bu benim fikrim.. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bilader hiç tavsiye etmem o dönemde ilişkiye girmeni ben yeltendim ama yapamadım evli değilim bu arada 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hayır 1 9 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Günah olduğu için Yorumla Soran +1 yıl Evli misin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet Yorumla Soran +1 yıl Eşin çok isterse? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İstemez Yorumla Soran +1 yıl Haftada kaç oluyor peki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Napacan çok mu lazim Yorumla Soran +1 yıl Evet 😀 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Regl döneminde sevisilir, oral seks yapılır.. Duşta ise çift, seks de yapılır.. Bu benim fikrim..
Bilader hiç tavsiye etmem o dönemde ilişkiye girmeni ben yeltendim ama yapamadım evli değilim bu arada
Evli değilim ama evlenince asla yapmam
Hayır
Neden
Günah olduğu için
Evli misin
Evet
Eşin çok isterse?
İstemez
Haftada kaç oluyor peki
Napacan çok mu lazim
Evet 😀