Aşırı yüksek libido sorunu?

Arkadaşlar ben libidosu aşırı yüksek biriydim ama kendime sahip çıkabiliyordum hayatımda birisi var ona hic yansıtmıyordum. Ama dün cok fazla yükseldi, hayatımda ki kişiye de cok aşığım sesine her şeyine aşık birisiyim. Ve bazen istemeden sesine tahrik oluyorum. Dün telefonda konuşurken yine kötü oldum, bir defa acmıstım konusunu beni o tarz ilişkiler icin sevmediğini, asla hakkımda öyle şeyler düşünmediğini konuyu kapatmam gerektiğini söylemişti cok utanmıştım. Ama yine yaptım yapacağımı konuyu yine açtım, kapatmak istedi sevgilim ben senin pişman olmandan böyle şeyler konusurken kendini kötü hissetmenden böyle şeyleri yapmak zorunda olduğunu hissetmenden endişeleniyorum dedi ama gerçekten aylardır görüşmüyoruz kendimi tutamadım ısrar ettim, telefondan rahatlamak icin biliyorum cok utanç verici ama oldu böyle bir şey sonuca varırsak. Onun bana sevgisinin duygusunun değişmeyeceğini biliyorum istemeye istemeye yaptı resmen ama ben libidomdan cok korkuyorum kendimi tutamaz hale geliyorum binpişman oluyorum ya arkadaşlar kötü şeyler falan da izlemiyorum yok mu bunun yolu yordamı nasıl geçer bu şey bir gün istemeden bir şeyler oluesa diye cok korkuyorum hayatımda sevgilim yokken de bir erkekle buluşmaya korkardım hep paronayak olmuştum libidom yüzünden ya kendimi kaybedersem diye ben ne yapacağım bu neden oluyor

Aşırı yüksek libido sorunu?