Cinsel Yaşam İlişkide altta olmak mı, üstte olmak mı? alwaysbefree Takip Et Bilge Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Tercihiniz hangisi? İlişkide altta olmak mı, üstte olmak mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. Altta olmak 0 0 Yorumla
David_Caine Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 80% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 514 cevap paylaştı. Kadın ezilmeli ve sertt darbeleri iliklerine kadar hissetmeli ;) 1 0 Yorumla
İrrae Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Üstte 3 1 Yorumla alwaysbefree +1 yıl Kontrol sende olsun mu istersin Yorumla
KingNothing01 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Altta üstte önde arkada sağda solda hepsi 1 0 Yorumla
MmartKedisi Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Üsttü olmak ya da arkada olmak :) 1 0 Yorumla
alicelosangeles Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl üstte olmak 2 1 Yorumla alwaysbefree +1 yıl Neden üst peki Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Altta 3 5 Yorumla alwaysbefree +1 yıl Neden alt peki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ezilmeyi seviyorum Yorumla alwaysbefree +1 yıl Nefesin kesilecek kadar ezilirsen peki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Daha iyi Yorumla alwaysbefree +1 yıl Tam benliksin 😂 denk gelir miyiz acaba 🤔 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Üstte 2 14 Yorumla alwaysbefree +1 yıl Neden üst Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ritmi ben ayarlıyorum Yorumla alwaysbefree +1 yıl Himm iyi misin bu konuda Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sevgilim iyi olduğumu söyler Yorumla alwaysbefree +1 yıl Himm demek ki iyisin sen sormadan diyorsa doğrudur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kendiliğinden diyor Yorumla alwaysbefree +1 yıl Hımm ilk sevgilinle mi yasadin peki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır 2. Sevgilim Yorumla alwaysbefree +1 yıl Anladım hangisi daha iyi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İlki ile deneyim yaşamadık Yorumla alwaysbefree +1 yıl Anladım sende deneyimli erkek mi seninle deneyim kazanan mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Fark etmez Yorumla alwaysbefree +1 yıl Sevgili olmadan da biri ile olur musun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Altta olmak 7 3 Yorumla MmartKedisi +1 yıl Teslim alınmış olma hissi için mi ;) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet Yorumla MmartKedisi +1 yıl Ama bazen gerçekten çok eziliyorsunuz :P Bu dengeyi kurmak biz erkekler icin zor olabiliyor Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Üstte olmak 1 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,4b cevap paylaştı. İçe girdirdikten sonra alt-üst fark etmez. 0 0 Yorumla
yancys Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Kaşık guzel 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Altta olmak
Kadın ezilmeli ve sertt darbeleri iliklerine kadar hissetmeli ;)
Hep değişenli olmak..
Her köşede
Üstte
Kontrol sende olsun mu istersin
Altta üstte önde arkada sağda solda hepsi
Üsttü olmak ya da arkada olmak :)
üstte olmak
Neden üst peki
Altta
Neden alt peki
Ezilmeyi seviyorum
Nefesin kesilecek kadar ezilirsen peki
Daha iyi
Tam benliksin 😂 denk gelir miyiz acaba 🤔
Üstte
Neden üst
Ritmi ben ayarlıyorum
Himm iyi misin bu konuda
Sevgilim iyi olduğumu söyler
Himm demek ki iyisin sen sormadan diyorsa doğrudur
Kendiliğinden diyor
Hımm ilk sevgilinle mi yasadin peki
Hayır 2. Sevgilim
Anladım hangisi daha iyi
İlki ile deneyim yaşamadık
Anladım sende deneyimli erkek mi seninle deneyim kazanan mi
Fark etmez
Sevgili olmadan da biri ile olur musun
Hayır
Altta olmak
Teslim alınmış olma hissi için mi ;)
Evet
Ama bazen gerçekten çok eziliyorsunuz :P Bu dengeyi kurmak biz erkekler icin zor olabiliyor
Üstte olmak
İçe girdirdikten sonra alt-üst fark etmez.
Kaşık guzel
Altta
değişir