+1 yılCinsellik benim için yeniden doğmayı ifade ediyor cinselliğe ön yargıyla yaklaşan insanlar olumsuz düşünen ve psikolojileri alt üst olmuş olan insanlardır. Cinsellik çok güzel bir şeydir aşk ve sevgiyle yapıldığında bu durum daha başka kapılara açabiliyor zaten bu eylemi sevdiğiniz insanlarla yapmanız da fayda vardır
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 834 cevap paylaştı.
+1 yılBeyinde ve hormonlarda biten bir durum bir kadın ve erkek arasındaki bağ artık farklı cinsel görüşlerle yıkılmış durumda burada onlarca eşcinsel insanla sohbet ettim ve hatta hormon tedavisi olması için onlara yardımcı bile olmaya çalıştım erkek olarak dogduysan erkek gibi yaşa kadin gibi doğduysan kadın gibi yaşa gibisinden fakat artık günümüzde cinsellik alalen yaşanan bir durum söz konusu olmaya başladı hoşlandım senden sevişelim gibi işte 😂
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Cinsellik iki taraf içinde keyifli bir etkinliktir. Bosalmayla birlikte hem kadın hem erkek büyük haz alır ve boşalır isye bu bosalma sıvısı iceriyiiyice suyla doldurur spermler o sıvı içinde koşarak yumurtayı doller ve insanlığın devamı olacak bebeğin oluşmasına sebep olur. Bu zevk dünyanın en güzel zevki geleceğimizin devamı için bu zevk bir ödül olarak yaradan tarafından verilmiştir
00 Yorumla
Cinsellik gerçekten yaşanması gereken kişiyle yaşanırsa değerli olur. Herkes ile olacak bir eylem değil. Cinsellik bana göre dünyanın en güzel şeylerinden birisi. Özellikle ten uyumu, duygusal ve cinsel çekim hissettiğin biri ile olursa. İşte o zaman tadından yenmez.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılCinsellik benim için hiç bir şey ifade etmiyor.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 654 cevap paylaştı. Güzel bir duygu beni zirveye ulaştırıyor daha önce yaşadığım deneyimler oldu gerçekten partnerlerim son derece mutlu etti beni ve mutlu ettin ben onları bu işler tabii ki de karşılıklı umarım karşınızda sizi incitmeye sizi eğlendirebilen partnerler çıkar.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 523 cevap paylaştı.
+1 yılbir şey ifade etmiyor artık sonucunda tatlı tatlı bebişler falan oluyor
20 Yorumla Cinsellik dünyanın belki en güzel şeyi bence yemek yemek su içmek nasıl temel şeylerse cinsellikte bence aynı şey
00 YorumlaKesinlikle herkesle yaşanamayacak bir şey.
Çekim ve duygu olunca tadı bambaşka ama ten uyumu varsa tadına doyulmaz oluyor00 Yorumla
+1 yılCinselliğin özel bir şey oldugunu hiç düşünmedim. Sıradan bir şey
02 Yorumla- +1 yıl
Önüne gelenle yaşansın yaşanmasın cinsellik denen olgu özel değil !
+1 yılCinsellik Aşkın bir parçası olmalıdır, Tatminsizliğini gideren bir araç değil
00 Yorumla
+1 yılŞuana kadar benim açımdan ne ifade ediyor düşünmedim ama evlenmeden olmaz diyenlerdenim.
00 Yorumla
+1 yılHerkesle yaşanmaz, ilişkide olmazsa olmaz şeklinde önemli
00 YorumlaKarşıdakinin güvenilir temiz ve çekici olması sonucu yapılabilen bir eylemdir ☺️
00 YorumlaHerkesle yaşanmayacak kadar özel fakat olmazsa da olmazım olan bir şey
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 694 cevap paylaştı. Kadının ne kadar özel harika olduğunu hatırlarım her defasında
00 Yorumla
+1 yılBenim icin onxelik siramdaÇünkü herkes hakkını vermez özetini paylaştığım insani nda bana özel hissettirmesi lazım ve bilmiyor olabilir lakin ogretileni hemen uygular karşılığını verirse muhteşem olur. Peki senve
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılOrtalikda ( disarda ) yasanmayacak kadar onemli ama kesinlikle yasanmasi gereken bir ihtiyac olarak gorurum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Cinsellik benim için çiçekçinin önündeki bir selülit gibi bir şey
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılcınsellık hayatımın merkezınde sırf cınsellık yasamak ıcın bırıyle olmam ama bırını arzularsam ve onunda benı arzuladıgını hıssedersem bırlıkte olurum
00 Yorumla
+1 yılBir hiç yani hiçbir şeyi ifade etmiyor.
30 Yorumla
+1 yılSen tahmin et arkadaşım :)
02 Yorumla- +1 yıl
Tanıyorsun beni diye
+1 yılOlmazsa olmaz yani 😍
00 YorumlaDoğru kişiyle yapılırsa
Huzur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 744 cevap paylaştı.
+1 yılGüzel bi aktivite işte
00 Yorumla
+1 yılTerbiyesizlik iğrençlik
10 Yorumla
+1 yılRahatlama seansı
50 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Olsa bir dert olmasa başka dert
00 Yorumla
+1 yılzevk
30 Yorumla
+1 yılKoca bir hiç.
31 Yorumla- +1 yıl
Ya bir git şurdan.
+1 yılİgrenclik
32 Yorumla- +1 yıl
Sebep?
Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Fiziksel spor ve anlık mutluluk terapisi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHaz desem..
51 Yorumla- +1 yıl
Gereksiz anlam yüklememen hoş, bazen sadece zevk almak için yaparsın..
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılBir ihtiyaç.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 610 cevap paylaştı.
+1 yılÇok şey burada olmaz
00 Yorumla
+1 yılZevk tutku heyecan adrenalin😍😍😍
00 Yorumla
+1 yılKarşılıklı zevk
00 Yorumla
+1 yılher şey...
00 Yorumla
+1 yılSınırsız zevk. Ya senin için?
00 YorumlaEvlilik
00 Yorumla
+1 yılher şey
00 YorumlaZevk
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılSaçmalık.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Tutku
00 Yorumla
+1 yılArzu tutku şehvet
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler