Nişanlımla birbirimizin ilkiyiz. Nişanlımın midesi çok çabuk kalkar her şeye iğrenir ben çok temizliğine dikkat eden bi insan o yönden sorun yok. Ama nişanlima ilk ben oral yaptığımda normal karşıladı daha beni hiç görmeden benim oral yaparken midem kalkabilir dedi neyse yaptı sorun yok ama her seferinde çok kısa sürüyo benim de çok hosuma gidiyo istiyorum. Bi gun aldi karsisina konustu bidaha yapmayalim ben zorlaniyorum seni de oyle gormek istemiyorum sen de yapma dedi tamam dedim saygi duydum bi sure sonra ben çok istedim ona yaptım ses çıkarmadi ama o da son oldu 1 yıldır oral yapmıyoruz başlarda isterken artık ben de istemiyorum ikimiz de nasıl isteyebiliriz ( nisanlimi cok seviyorum baska baska seyler yazmayın)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Bazı insanların midesi hassas. Şansına böyle birisine denk gelmişsin. Yapacak bir şey yok. Tüm evlilik boyunca oral yapmadan geçireceksiniz.
Çözümü yoksa yapacak bi sey yok seviyorum aldatmam da
Bu kişisel bir özellik. Kendini bildi bileli böyledir. Değişmez. Bazı şeyler değişebilir de bu tür özellikler değişmez. Şansına böyle birisiyle nişanlanmışsın. Yapacak bir şey yok. Tüm ömür böyle geçecek. Bunu en başta kabullenmen gerekiyor. Sonra değişir evlenince değişir gibi ümitlerle yola devam etme. Diyorsan bu olay benim için çok çok önemli mutlaka olması gerekiyor. İleri de kendimi tutamam başkalarına giderim diyorsan yol yakınken ayrıl. Devam edeceksen de bunu kabul edeceğine emin ol.
Yok kesinlikle aldatmam hele böyle bi konu için ben de boyle kabul edicem artik
Şansınıza küsün. Maalesef her insan her insana %100 uymuyor. Mutlaka bir şeyler eksik kalıyor. Belki ayda yılda bir ya da özel günlerde size kıyak geçer yaparsınız. Artık onunla da idare edeceksiniz.
Öyle...
Mutluluklar diliyorum artı bol şanslar :)
Bu oralı sevmeyen erkekleri anlamıyorum ben. Hem yalamayı hem yalatmayi çok severim ömrümün sonuna kadar da bikmam
Sebebi senin pis olman değil sen ıslandıgında agıza geliyor ve o ıslaklıgın değişik Bi tadı var ondan dolayı
Oral candır sade kendi suyunuzda yapmayın o zaman çikolata meyve eşliğinde sevdirecek eğlenceli hale getirip yapın ki mide kalkmaz zevk verir zamanla alışır her haline
Harikasin sen gercekmisin
Evet gerçeğim
Böyle kadın denk gelse tam vucut temas ederim
Canavar gibi dimi
Önce ufak ufak dil darbesi sonrasın daha derinlerine dogru ve heryerde gezdirme gibi
Offff harika
Oral yapmadığı için aldatmayı düşünen biri zaten evlenmesin!
Bunu zamana bırakın ve ılerleyen zamanlarda soft bir şekilde alıştırın...
Pardon kim aldatmayı dusunuyo asla birakmam aldatmam da
Oral ve anal veren kadın ne isterde kabul ederim
evlenince de yapmıcan mı o yapmıcak belli
Ya ben istiyodum önceleri çok seviyodum yapmayi da yapilmasini da ama uzun süre geçti artik ben de istemiyorum keske eski halime donsem
kanka sen dönersinde o dönmez bence
Dönmez o başından beri öyleydi onu nasi ikna etcem. Benlik sıkıntısı yok hadi beğenmedi desem ama görmeden baştan açtı bana bu konuyu benim midem kalkabilir ihtiyac giderilen bi yer ağız uygun kaçmaz falan demusti
kanka bi takip aysana bana
. Gönderdim özelden yazmak icin mu takip istedin
her haltı yersiniz artık
Ben senden bir karşılık beklemeden oral yaparım
Bence duşta yapmayı deneyin belki öyle yapabilir
Duştan çıkıp geçiyorum zaten karsisina temizligim bakimindan sıkıntı yok zevk suyumdan cekiniyo galiba
Bakımından sıkıntı olduğunu düşünmedim de belki üzerinden hala su akarken görürse psikolojik olarak rahatlar diye düşündüm
Belki olabikir tesekkurler
Rica ederim umarım işe yarar