Merhaba anal ilişkiye bir kişinin girip girmediğini nasıl anlarım teşekkürler
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Merhaba anal ilişkiye bir kişinin girip girmediğini nasıl anlarım teşekkürler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
bence birkaç kez çok sert ilişki olmayacak şekilde yaşadıysa ve üstünden zaman geçmişse anlaşılmaz ya bilmşyotum ama
Testi felan var mi peki bildiginiz
Tecrübe konuşmuş gibi
@Burak-06_06 testi felan var mı peki
Yok kanka
yani hiç ilişkiye girmedim ama araştıran birisiyim
Girmek istermydn
evet sevgilimle
Profilinde ama ilişkiye gireceğim diyor birde bir testi felan var mı soylemediniz
Saatlerxe pompiş
evet yakın zamanda deneyimlemeyi planlıyoruz testi de yoktur yani
Bakiremisin sen
evet dedim ya
Bakirelik çok bozdum ilk seferinde çok güzel oluyorlar ve çok dar olduğu için müthiş zevkli oluyor
Denemelisin. Ama iyice bilerek
anal denemicez normal önden
Onu da sana yazacaktım dönmedin
Bakire isen sana yazmak isterim SS de mühendisim rahat ettiririm seni
Hadi ama güzellik
sevgilim var ondan başkasıyla ilgilenmiyorum
Çok para veririm ama aklım hayalin almayacagi kadar
parayla satın alabileceğin bir kadın değilim
İşte bu. 👏👏
Herkesin bir değeri vardır ama?
@Naisseme birader uza
evet sevgilim de benim için o kadar değerli ki ondan başkası ilgimi çekmiyor
1 aylık maaşımı sana vereyim?
sen anlamadın galiba benim önüme dünyaları da serseler ondan vazgeçmem o zaten benim dünyam
Ya bırak bu işleri ortalama bu ay 120 bin yatacak sadece benimle 3 gün beraber ol sana vereyim başka da bir şey istemem
kadın mı kalmadı yani ne bu ısrar başkasını bul istemiyorum dedim
Sen gibi nazik biri kibar hanfendi biri nereden bulayım yaaa
Dene rahat girerse yapmıştır normalde serçe parmağı çapında olması lazım anüsün. Dayadığın gibi anlarsın
Başka test felan yok mu acaba
Yalan makinesi
https://polygraphturkey.com/tr/cozumler/poligraf-testleri-sirketler/
Müthiş bir fikir çok saol Allah razı olsun
Aslında bir şey daha var, doktor anlıyormuş anal yapıp yapmadığını
Hangi bölüm acaba
Bence gastroentereloji çünkü kolonoskopi yapıyorlar ama üroloji de olabilir
Tamam evleneceğim kişiden şüphem olirsa kesinlikle yapacağım bunu ilk defa öğrendim çok saol çok teşekkür ederim
Anlayamazsın kanka anca o bölgenin dile gelmesi lazım 😂
Hiç mi bir yolu yok ya
Sorarak
Yalan söylerse?
Seni seviyorsa yalan söylemez
Beni seviyorsa ve kaybedeceğini bildiği için yalan soylerse?
Böyle konuları umursuyor musun yani eski ilişkileri çok kurcalar mısın
Sevgili olabilir ama patlak ise istemem yani ciddi ilişki sadece eğlenmek olur
Ne
Ne ney?
Anlamadım ne demek istediğini
Dedim ki eğer ki sadece sevgili olarak kalmışsa benden önceki ilişkilerinde ve cinsel ilişkiye girmemişse çokta umursamam ama sevgilileriyle cinsel ilişkiye girmiş ve patlak ise niyetim ciddi olmaz sadece eğlenmek olur dedim
İğrençsin umarım ilerdeki karın önüne gelene analdan vermiş olur ama sana ben bakireyim der senin gibi sazanlarda inanır hemen sen buna layıksın çünkü
Neden böyle kötü atiflarda bulundun anlamadım ama köpeğin duası kabul olsaydı gökten kemik yagardi nedenini şöyle bu arada sürekli cinsel hayatı olan biri olarak cevap verdim sana ama bakireyim dersem karşı tarafa kimse bilmez hahaha neden bana böyle dedin dediğim gibi soylermisin lütfen
Sen cinsel ilişkiye evlenmeden girmişsen ciddi düşündüğün kişide senden önce cinsel ilişkiye girmişse nasıl "patlak" tabirini kullanabiliyorsun o patlaksa sen nesin acaba
Bizde zar mi var sjdjdjs hem bir kadin evlenmeden ilişkiye girerse cehennem ateşi erkek girerse 40 sopa cezası var sen neyden bahsediyorsun
Ajwuiswhussj kim diyor bunu madem bu kadar biliyorsun evlenmeden cinsel ilişkiye girmenin günah olduğunu bilmiyor musun
40 sopaya katlaniriz ya Kuran'da geçiyor ama patlak deniyor kızlara bize bir şey denmiyor ve hangi erkek arkadaşımla bu konuyu konuşursak konuşalım ne olursa olsun her zaman bakire haricinde evlenmezler patlak olanlarla da gönül eylendirirler haberin olsun
Kuran'da bekar insanın kadın erkek fark etmeksizin evlilik dışı ilişki yaşamasının cezası 100 sopadır önce bunu öğren ulta müslüman kardeşim. Dünya sizin köyünüzden ibaret değil erkeklere veya kadınlara ne dendiğini sizin gibi denyolar belirlemiyor. Senin karınla da senden önce çok gönül eğlendiren olmuştur merak etme ama evlenirken iyi bak arka tarafı çok geniş mi değil mi? Çünkü onun bunun altına yatacak arkadan çatır çatır verecek sana da aşkooom elime erkek eli değmedi diyecek sen de inanacaksın keriz olduğun için 🤣
Ayyyyy kıyamam sen yoksa patlak olduğun için mi bu kadar üstüne alindin ha bu arada doktorluk testleri varmış haberin olsun sen rahat ol teste koyarım içimde şüphe olursa ama sen napacaksin patlak birini kim alır 2. El birini kim alır sjfjdjs
Sen kimsin beni veya benim gibi biri ile birlikte olabileceğini sanıyorsun? Senin gibi kendi ile çelişen insan müsveddesi kekolar benim yanımdan bile geçemez. Haa sen merak etme senin gibi kekolar 2. El damacana bile bulamazlar🤣 anca elinizi mipp burdan kendinizi avutursunuz.
Hahaha seni istediğimi nerenden cikardin
Öyle birşeyi aklından bile geçiremez senin gibiler anca köylü bıyıklı kezbanları isteyebilirsiniz çünkü
Senden bin kat daha iyilerine beraber oldum nirvanayi yaşıyorum ss de mühendisim senin hayatını satın alırım burada lafa luga yapıyorsun hdjdj patlak seni
Ben de Dubai'de mimarım kim kimin hayatını satın alıyor acaba bir daha mı tartışsak bana patlak diyince beni aşağıladığını sanan zavallı erko bu kadar seni kudurttuğuma göre baya kuyruk acın var kıyamam geçer ama
Dubai de mimarmisin bsbdnd ne kadar kazanıyorsun aylık TL bazında söyle bakalım beni kudurtman icin sana değer vermem lazım ama bende değerin 0 ve patlaksin seninle erkekler sadece gönül eğlendirir ciddi ilişki düşünmezler ha bu arada mimar kalifiyeli bir meslek değil haberin ola jsjdjs eskide kalmış bir meslek
9 kere sevgilim oldu hepsi iş adamıydı hepsinden de evlilik teklifi aldım ne hikmetse ya 🤣🤣
Gevur işte ne yaparsın