Aktif cinsel hayatı olanlardan bahsetmiyorum :(
28 yaşına geldim hala mastürbasyon artık şekli bozuldu.. evlenmeden yapmam ama evlenecegim gibi de durmuyor bu saatten sonra... talip bile bitti artık. Erkekler 20 22 yaşındaki hatunlara yoneliyorlar
Aktif cinsel hayatı olanlardan bahsetmiyorum :(
28 yaşına geldim hala mastürbasyon artık şekli bozuldu.. evlenmeden yapmam ama evlenecegim gibi de durmuyor bu saatten sonra... talip bile bitti artık. Erkekler 20 22 yaşındaki hatunlara yoneliyorlar
28 deyip kesme bu yaş krizden dolayı 35 oldu. Evet o yaşta mastürbasyon zor insan iki kişi ile yapmak ister bunu çok istiyorsan kizligina dokunmadan sexting yap böyle dene buda ek bir heyecan verir resim ve video ile daha çok keyif alırsın diye düşünüyorum
Hadi siz kadınlar istediğiniz zaman rahatlıkla istediğiniz kişiyi elde edebilirsiniz biz erkekler ne yapalım sapik damgası yemekte var işin sonunda o yüzden elimi yaparım daha iyi
Cevap
39Cevap
Evet yaa insanın morali bozuluyor birde yaparken aklına gelirse tüm iştah gidiyor 🤦♂️ ne güzel yapicaktim neden hatırlattın ki şimdi
İnan bana şu an cinsellik için mükemmel bir yaştasın
Vok aşıri mastürbasyon yapmak vajina ya zarar verir
Bende 28, bana zor gelmiyor çünkü düzenli seks hayatım var
Yoo keşke biraz büyük biriyle olsam diyorum ben hep
Hakimiyetten her şeye kadar yönetme onda olsa
Senin erkek modelinim valla en son kendi sağlığımı kendim bozucam :(
Bende 27 yaşındayım hiç yapmadım ve evlenene kadar yapmayı düşünmüyorum. Evet zor ama malum hayat şartları evlenmek çokta kolay değil
Evlenmeden surturek sevisemek yalamak yalatirmak gibi yasanabilir istersen bakireligini bozmadan
kadınlar için 25 yaş sınırı var knk. 25ten sonrasına erkekler yanaşmaz bekarlığa alış boş ver
Biliyorsun bu işi
Bende mastürbasyon ve fb karışık ilerliyor bur şekilde
20 22 yas olayina koptum.. naptin mastürbasyon yapmaktan marula mi cevirdin
ee her önüne geleni ertelersen olmaz bu olmaz diye ötelersen öyle kalırsın ortada, şimdi ağla
Alıştım kendi elime hiç sev de yağmadım canım sıkıldıkça yapıyorum bakirim
Ben 30 geçtim bende mastürbasyon yapıyorum 🙄
Bende evlenicem ama 28 yaş altına bakmıyorum
Peki mastürbasyon yaparken parmağını icine sokmamak için kendini nasıl tutuyorsun orgasm sırasında şekli bozuldu diyorsun çok mu sert yapıyorsun
Bisey olmaz şekline ama ne yapican el mahkumdur orya ilişki yoksa
Hiç bisey yaşamamak da çok zor
Talibin playım mı?
Hahahahahahahahahhahw yamulttun demem
Gülmekten yazamadım *demek aynen 18-22 lik ünili çıtırlara bakıyor çoğu erkek.
Gidiyo aynı durumdayız
Bende yapıyorum şu an
kaç yaşındasın valla ben de yapıyorum ama artık video falan sıkıldım sanal yapacak kimse de yok
İstersen sanal seks deneyebilirizz
Seni cidden tanımak isterim, sen bensin
Ahahaha şekli bozuldu ya patladim😁
Alıştım artık devamlı yapıyorum.
33 yaşında bende yapıyorum 😁😁
Evet bu yüzden az yapıyorum
Aktif olanlar yapmıyor mu sanıyorsun?
Evlenince de çok matah bir şey olmuyor
Saçmalama kız şeklini nasıl bozuyon
Oral yaptır en azından vermeyeceksen
Sen ne anlatıyon be abla erkeksin sen
Kaç defa yapıyorsun ki