Cinsel Yaşam İlişkide teslim olmayı mı, teslim almayı mı seversiniz? flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 110 Sanki erkekler teslim olmuş gibi😏😏 Güncellemeler+1 yıl Ben soruyu ask ilişkilerinde sormuştum, cinsellik sorsaydım, ilişki kelimesi yerine yatakta derdim İlişkide teslim olmayı mı, teslim almayı mı seversiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Aşkta aidiyet duygusu olsa yeter. Kimse kimseyi ne teslim alsın nede teslim olsun. 2 0 Yorumla
novel Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. İkisini de sevmem. Eğlenelim bakalım keyfimize derim. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. Teslim olmak tabi ki de daha güzel benim için. 1 0 Yorumla
Catutigernos Takip Et Master Yaş: 40 , eic 85% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 452 cevap paylaştı. Cıks pek teslim olan yapımhttps://youtu.be/KL6ip4S3mm4 1 0 Yorumla
johnyx Takip Et Master Yaş: 48 , eic 32% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Aidiyet önemli. Yani birbirinin olma.Öte yandan erkek olarak kadınımı teslim almayı severim. Nitekim bu önemli. 1 0 Yorumla
DewilTUYU Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Karekterimdeb dolayi boynuma tasma vurdurmam. Adillikten yanadir iliskilerim âdiilikten yana degildir 1 0 Yorumla
gokyuzunndee Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 596 cevap paylaştı. Yer yer teslim olur yer yer teslim alırım. Ama bana bırakılırsa ben tamamen teslim almayı baskın olup onun olmayı tercih ederim 1 0 Yorumla
SeyyahÖküz1 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Sert ve küfürlü becerilmeyi seven İtaatkar ve xürtük ruhlu Zayıf vücutlu küçük memeli küçücük fındık kalçali sıfır basenli incecik bacaklı bebeksi okşamalık yüzlü Yasemin Özilhan tadında garı seviyorum ben 0 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Teslim olmayı isterim çünkü ait olma ve sahiplenilme iç güdüsünü seviyorum ♥️ 1 0 Yorumla
DreamGhosters Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Bu ara teslim olasım var, işini bilen bir hatun beni teslim alsın 1 0 Yorumla
CapillatusArcus Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 739 cevap paylaştı. Teslim olmak. Çeşitlendirebilirdim cevabı ama basit cevaplık sormuşsun 1 0 Yorumla
Naisseme Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Hükmeden ben olacağım, kadınım da hükmedilen. Harika bir duygu. Sormayın şunu şu saatte 1 0 Yorumla
Eylulemira Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İpler benim elimde olacak olmazsa kabul etmem 5 0 Yorumla
IgotWhatUneed Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Teslim almayı severim 1 0 Yorumla
Maturemale Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Hükmetmeyi teslim almayı ve korumayı severim 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Teslim almayı severim 1 0 Yorumla
XxSertaçılıcalıxx Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Hülya ablamıza söyleyelim geldi aanirsam 1 0 Yorumla
FLawyer34 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Teslim almayi tabiki. Dominant ve baskin biriyim. 1 0 Yorumla
İstanbul_bey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Teslim almayı severim ben teslim olmam 🕶️ 1 0 Yorumla
KingNothing01 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Teslim alan tarafım 1 0 Yorumla
gecekusum3434 Takip Et Master Yaş: 54 , eic 88% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Ben aseksuelim 1 1 Yorumla flaneurx +1 yıl Kameralara el sallayın 😂😂 Yorumla
benmisK Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl ikisini de seviyorum 4 1 Yorumla benmisK +1 yıl cinsel yaşam kategorisinde ne anlamamızı bekledin ki ama madem öyle teslim almayı severim kontrol bende olsun Yorumla
ManyakBaron31 Takip Et Master Yaş: 56 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Yeslim olmam ama üstüme oturturum 😜 1 0 Yorumla
Kartal0662 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 89% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Olmayı severim her şeyi yapsın 0 0 Yorumla
Retroskop1 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 648 cevap paylaştı. Yooo dominant olurum her zaman. 0 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Almayı 1 0 Yorumla
Burak-06_06 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Teslim alırım 1 0 Yorumla
YaralıSevda01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Teslim olmayı 1 0 Yorumla
Canknt35 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Almayı 1 0 Yorumla
Hendestra Takip Et Master Yaş: 29 , eic 80% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ben teslim alayım 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı. Olmak. 1 0 Yorumla
JuliusCaesar063 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Teslim olma 😂 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
Aşkta aidiyet duygusu olsa yeter. Kimse kimseyi ne teslim alsın nede teslim olsun.
İkisini de sevmem. Eğlenelim bakalım keyfimize derim.
Teslim olmak tabi ki de daha güzel benim için.
Cıks pek teslim olan yapım
https://youtu.be/KL6ip4S3mm4Aidiyet önemli. Yani birbirinin olma.
Öte yandan erkek olarak kadınımı teslim almayı severim. Nitekim bu önemli.
Karekterimdeb dolayi boynuma tasma vurdurmam. Adillikten yanadir iliskilerim âdiilikten yana degildir
Yer yer teslim olur yer yer teslim alırım. Ama bana bırakılırsa ben tamamen teslim almayı baskın olup onun olmayı tercih ederim
Sert ve küfürlü becerilmeyi seven İtaatkar ve xürtük ruhlu Zayıf vücutlu küçük memeli küçücük fındık kalçali sıfır basenli incecik bacaklı bebeksi okşamalık yüzlü Yasemin Özilhan tadında garı seviyorum ben
Teslim olmayı isterim çünkü ait olma ve sahiplenilme iç güdüsünü seviyorum ♥️
Bu ara teslim olasım var, işini bilen bir hatun beni teslim alsın
Teslim olmak. Çeşitlendirebilirdim cevabı ama basit cevaplık sormuşsun
Hükmeden ben olacağım, kadınım da hükmedilen. Harika bir duygu. Sormayın şunu şu saatte
İpler benim elimde olacak olmazsa kabul etmem
teslim olmayı
Teslim almayı severim
Teslim almayı severim
Yönetmeyi severim
Hükmetmeyi teslim almayı ve korumayı severim
Teslim almayı severim
Hülya ablamıza söyleyelim geldi aanirsam
Teslim almayi tabiki. Dominant ve baskin biriyim.
Teslim almayı severim ben teslim olmam 🕶️
Teslim almak en güzeli
Teslim alan tarafım
Ben aseksuelim
Kameralara el sallayın 😂😂
ikisini de seviyorum
cinsel yaşam kategorisinde ne anlamamızı bekledin ki ama madem öyle teslim almayı severim kontrol bende olsun
Yeslim olmam ama üstüme oturturum 😜
Olmayı severim her şeyi yapsın
Yooo dominant olurum her zaman.
Almayı
Teslim almayı 👅
Teslim olmak
Teslim almayı
Kişiye göre muamele
Teslim alırım
Seksde mi?
Teslim olmayı
Almayı