Dayanamiyom kalbim agriyor gercekten bi agri uzuntu kalbime vurdu artik 7 aylik evliyim defalarca yakaladim yapmicam diyor gene yapıyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılEvlenene kadar kendini bu şekilde tatmin ettiği çok oldu. Haliyle bu bi alışkanlık haline geldi. Hepimiz yaşıyoruz bunu. Evliliğe, düzenli bi cinsel hayata alışmak, alışkanlıkları bırakmak zaman alabiliyor. Ona biraz zaman ver. Güzel bi dille ve güler yüzle ara sıra konuş onunla. Baktın olmuyor mutlaka destek alın o zaman. Ama önce sabır, güzel bi dil ve güler yüz 😊
04 Yorumla
Soran+1 yılEvliligi böyle bilsem evlenmezdim ben yan gözle birine bakarim siradan yoldan gecen birini begenirim icimden diye bile düşünüp kafamı yere agip ona ihanet etmisim gibi hissederken onun bunu yapması cok acimazsjzca geliyor.
- +1 yıl
Dedim ya uzunca bi süre kendini böyle tatmin etti. Hatta kendini elle tatmin ettiği ve buna alıştığı için ilişki sırasında geç ya da erken boşalma bile yaşayabilir. Bu bi alışma süreci. Ve bu süreçte ne kadar yapıcı olursan o kadar çabuk geçer gider. Bunları evlenmeden önce keşke araştırıp destek alsaydınız. En azından daha kolay olurdu şimdi. Ama yine de destek alarak bu durumları aşabilirsin eşinle.
Soran+1 yılUmarım tesekkurler
- +1 yıl
Rica ederim, iyi geceler 😊
En İyi Cevaplar
+1 yılÇok saçma bir durum. Gerçeği varken izleyerek yetinmek. Bu alışmış öncesinde ile açıklanamaz. Altında yatan bir sebep vardır. Konuşturup öğreneceksiniz.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
20Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen milleti anlamıyorum, ne güzel karın var abi ne gerek var p*rno
p*rno işi karısı olmayanlar için, karın varsa gidip oynaşabileceğin seveceğin biri var demektir.. Haksız mıyım
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 648 cevap paylaştı.
+1 yılKızma demek ki p*rno bağımlılığı var bir uzman psikolojik danışmanlık alırsa bir şeyi kalmaz.
02 Yorumla
Soran+1 yılİşe yariyormu danismanlik
- +1 yıl
Yarar merak etme kısa sürede çözr sorunu.
+1 yılBazı Erkekler pis ya o leşş şeyleri izleyeceğine seninle ilgilensin artık ona koca diyorsan yazık
00 Yorumla
+1 yılBekarlıktan kalma alışkanlık. Kolay kolay bırakamaz maalesef.
00 Yorumla
+1 yılKocan p*rno bağımlısı anlayışlı ol hatta ona eşlik et. Karı koca arasında ayıp olmaz cinsel isteklerinizi birbirinizle rahat rahat konuşun ortada bi yerde buluşun iyi cinsellik evliliğe olumlu yansır
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSizin evlilik kötüye gidiyor anlaşılan iyi bişy değil o senle ilişkiye girmiyormu p*rno izliyorda
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBnde izliyordum daha önce eşimle hallettk oda kızdı ama sonra ona anlattm anladı🙄
012 Yorumla
Soran+1 yılNasil hallettinjz
Cevap sahibi+1 yılOna anlattm oda ömce kızdı sonra anladı hak verdi çoğu kişide benzer sebeb konuştnzmu blmyrm ama aynı sebebtr bnce
Soran+1 yılSebep ne konusamadik kabullenemedim daha cunku
Cevap sahibi+1 yılÖzel biraz ama merak ediyorsanz anlatrm gizlsnz yazamdm
Soran+1 yılGizliye alip kendinizi burdan yazarmisiniz
Cevap sahibi+1 yılEşim rahatsızdı biraz bide bazı konularda yetersizdi anlattm önce kızdı sonra hak verdi bide bazı isteklerim vardı onları anlattm önce şaşırdı sonra yapınca oda sevdi sorunu hallettk gibi
Soran+1 yılHer teklife acigim soruyomda sebebini anlayamadim daha bana ordaki kadinlari sevdigi icin begendigi xicin onlarla birlikte olmak ostedigi icin izlediğini dusunuyorum
Cevap sahibi+1 yılSanmyrm mantıken düşün onlarla olmak istiyorum ne istesede olablcekmi sanki 😅 bence bnmline benzer şeylerdir sadece o itiraf edemiyor anlatamıyor istersen test et dene bak gör
Soran+1 yılNe gibibseylet
Cevap sahibi+1 yılO özel ban yerm burada yazamam yanlış anlama
Soran+1 yılOlmicak ama arzuluyor demekki izliyor beni sevmedini begenmedini dusunduruyor
Cevap sahibi+1 yılBaşta evet öyle gibi ama öyle değil aslında
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe eksik aranızda? Birşeyler var eksik ve çok önemli
00 Yorumla
+1 yılBundan daha doğal ne olabilir
11 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 943 cevap paylaştı.
+1 yılberaber izleyelim de bakalim ne diyecek
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 596 cevap paylaştı.
+1 yılSeni ihmal mi ediyor peki bunu yaparken
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılSen onu doyurmuyorsan izlemesi dogal
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTabiki sonuçta başkasını @mına bakıyor
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖğreniyor ise bozma ama hala aynı odunsa boşan
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYapaın sorun ne beraber ızleyın fantazu kurun
00 Yorumla
+1 yılSana yardım edeyim mi
03 Yorumla
Soran+1 yılNasil
- +1 yıl
Gelsene çık burdan
- +1 yıl
Mesaj kutuma
+1 yılGeniş bir alışkanlık
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılArada izlemek iyidir
00 Yorumla Sen bilirsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılNeden izliyor tatmin mi olamıyor
00 Yorumla
+1 yılSeni ihmal ediyor mu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılcinselliğiniz i zayıf
00 Yorumla
+1 yılsende izle
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi