Cinsel Yaşam Karşı cinste en çok yükseldiğiniz şey nedir? rabiaasrgnn Takip Et Xper 5 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 118 gri eşofmandan belli olması. keşke istisnasız tüm erkekler boxer giymeden ince gri eşofman giyse offf Güncellemeler+1 yıl güncelll Karşı cinste en çok yükseldiğiniz şey nedir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 19 kişi beğendi
novel Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Bu dediğini bir deneyeyim dayak yersem kulağını çınlatırım :D :D 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. Aşık olmak 1 0 Yorumla
bigboy189 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Bokser giyip esorman giyincede belli oluyor merak etme 1 0 Yorumla
ErtugrulKARTAL1903 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 68% +1 yıl Yok yaa çok kötü görüntü erkekler için. Bence kadınların göğüsleri harika 1 0 Yorumla
asyacim33 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 42% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 483 cevap paylaştı. Bana olan tavrı, ilgi alakası koruyup kollaması vs 3 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl şu an üzerimde gri eşofman olması 😂😂uzun saçlı minyon olması yetiyor 2 0 Yorumla
CrayzMan06 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Ben giyiyorum öyle şahsen içimde boxar olmadan net belli oluyor kadınlarda ya da kızlarda tayt giymesi ve içine külot giymemesi deli ediyor bizi 😋 0 0 Yorumla
Tendenönceruh Takip Et Master Yaş: 47 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Ha bundannn 0 0 Yorumla
Neveaşıkbiri Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Islak gömlegin vücuda yapışması, onu haşur huşur çıkarıp atması 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl yüzünü yakınlaştırarak konusması pc ekranında bişey gösterirken üstüme eğilip yüzü yakın olunca dayanamıyorum 2 3 Yorumla baygizli6 +1 yıl Kim yapıyor bunu sana Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @baygizli6 sınıf arkadaşım, bi de mouse u tutarken elimin üstünden tutuyo🥺🥺🥺🥺 Yorumla baygizli6 +1 yıl Haha ergence tavırlar ddeme yazsana Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl boxer giymezlerse kalkıncada çok belli olur rezil olurlar 7 2 Yorumla Hakan02256 +1 yıl Niye rezil olalım. Belli olsun Yorumla Zevki-âlâ +1 yıl Evde o dediğin oluyor da dışarda mecbur giyiyoruz Yorumla
LimOncuuu Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl Geçen öyle giyindim ve eşim evde direk elini içime sokup yakaladı 0 0 Yorumla
Andromeda999 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Owww mesaj alındı, amaok belşi oluyo, iri, napcaz.. 0 0 Yorumla
GöbekRakısı Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Senin istediğini yapmış biriyim 😎 benim yükseldiğim de dolgun memeler ve dolgun kalça 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Bazı kadınlar niye böyle yazdıkları şeylerle insanın içini gıcıklıyor ya? 0 0 Yorumla
DelliDivvane Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 78% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 943 cevap paylaştı. dediginin kadin versiyonu cameltoe tarzi belli olsa😜 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Tayt ya da strec şort krom sudyensiz kıvrımlı vücut 0 0 Yorumla
Garezimmivar Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Ses / Fizik (Kalça , Göğü , ince bel , Dolgun , Bacak)/ Dudak ve Dil 0 0 Yorumla
Ghostmale01 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Arada giyerim rahat oluyordjye... boyle etki biraktigini dusunmemistim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sevdiğim adam olması yeterli ben de yükselecek bir konu bulurum :p 3 2 Yorumla Danışabilirsin +1 yıl Bu yorumdan sonra konu kapanmıştır. Dağılsın her kes Yorumla MehmetAliAltun +1 yıl @TürkKızıyız yanlış anlamayın yürümüyorum ama iyi ki varsınız Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sütyen giymemesi, göğüslerinin ve tabi uçlarının belirgin olması yükseltiyor beni. Birde beyaz ya da pembemsi ayak tabanları 0 0 Yorumla
Bukowski_ist Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. çok belli oluncada sıkıntı oluyor :d dışarda özellikle 0 0 Yorumla
Bülentadn Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yuvarlak popo. Aynı seninki gibi 1 0 Yorumla
BilenAbi Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Göz zevkinden ibaret sanırım sizinki. 1 1 Yorumla BilenAbi +1 yıl 3 ay sonra güncelleme :) Yorumla
Elfida277 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Gülünce gözlerinin içi gülüyor ya ona yükseliyorum 4 11 Yorumla Cemilclk +1 yıl Ben de )) Yorumla Elfida277 +1 yıl @Cemilclk biraz önceki kizmi 😀 Yorumla Cemilclk +1 yıl Hayır ben seni kast ettim. 18 yaşında ki kız ne işim olur ben kendi yaşındakilerle anlaşamıyorum onunla mi anlaşacagim. Yorumla Elfida277 +1 yıl @Cemilclk bende kel. alaka oluyorum beni tanımadan gülüşümu nerden bileceksin Yorumla Cemilclk +1 yıl Ben hislerime güvenerek söyledim ayrıca her kadının gülüşü ayrı güzeldir. Yorumla Elfida277 +1 yıl @Cemilclk anladım teşekkür ederim Yorumla Elfida277 +1 yıl Diğer soruda yorumu mu kaldırırsanız sevinirim bildirim geliyor Yorumla Cemilclk +1 yıl Nasıl kaldırılır bilmiyorum ki Yorumla Elfida277 +1 yıl @Cemilclk yorumun yanında üç nokta var görmek istemiyorum deyin.. Yorumla Cemilclk +1 yıl Halletim kusura bakmayın ya benim yüzümden oldu hep... Üzgünüm Yorumla Elfida277 +1 yıl @Cemilclk önemli değil.. tşkler Yorumla
Gurbetcibes Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Kalca ve gögüs tayt giyince önü ve arkasi belli olmasi 0 0 Yorumla
Olgunateş Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Aldığı zevki gözlerinde görmek 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Off foto seninmi 👅 1 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne h*plarsın k*cakta varya sen Yorumla
yaralı_gönlüm Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 73% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 388 cevap paylaştı. Diri kalça ve göğüsler 0 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Esmer kara kaş kara göz olması 0 0 Yorumla
paranox_s Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 98% +1 yıl Beyaz iççamaşırıdan belli olmaz dayanılmaz bir şey 0 0 Yorumla
endmuhh Takip Et Master Yaş: 33 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 617 cevap paylaştı. profil foton güzelmiş bence 0 0 Yorumla
Ultra_Phoenix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Siyah ince çorap. 0 0 Yorumla
n0namen0 Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 408 cevap paylaştı. Dolgun kalça topuklu ayakkabi 0 0 Yorumla
alex4guson Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 429 cevap paylaştı. koku statü meme 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı. Ayak dekoltesi. 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Kırmızı ruj 💋 0 0 Yorumla
confident38 Takip Et Guru Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. dolgun ve sıkı kalça, bakımlı eller 0 0 Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Sonra dayanamaz almak istersin 0 1 Yorumla Kadirk34 +1 yıl O istek yine mi geldi Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. Yeşil eşofman :D 0 0 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Ben gögüsü görünmesi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
56Cevap
Bu dediğini bir deneyeyim dayak yersem kulağını çınlatırım :D :D
Aşık olmak
Bokser giyip esorman giyincede belli oluyor merak etme
Yok yaa çok kötü görüntü erkekler için. Bence kadınların göğüsleri harika
Bana olan tavrı, ilgi alakası koruyup kollaması vs
şu an üzerimde gri eşofman olması 😂😂uzun saçlı minyon olması yetiyor
Ben giyiyorum öyle şahsen içimde boxar olmadan net belli oluyor kadınlarda ya da kızlarda tayt giymesi ve içine külot giymemesi deli ediyor bizi 😋
Ha bundannn
Islak gömlegin vücuda yapışması, onu haşur huşur çıkarıp atması
yüzünü yakınlaştırarak konusması pc ekranında bişey gösterirken üstüme eğilip yüzü yakın olunca dayanamıyorum
Kim yapıyor bunu sana
@baygizli6 sınıf arkadaşım, bi de mouse u tutarken elimin üstünden tutuyo🥺🥺🥺🥺
Haha ergence tavırlar ddeme yazsana
boxer giymezlerse kalkıncada çok belli olur rezil olurlar
Niye rezil olalım. Belli olsun
Evde o dediğin oluyor da dışarda mecbur giyiyoruz
Geçen öyle giyindim ve eşim evde direk elini içime sokup yakaladı
Owww mesaj alındı, amaok belşi oluyo, iri, napcaz..
Senin istediğini yapmış biriyim 😎 benim yükseldiğim de dolgun memeler ve dolgun kalça
Bazı kadınlar niye böyle yazdıkları şeylerle insanın içini gıcıklıyor ya?
dediginin kadin versiyonu cameltoe tarzi belli olsa😜
Tayt ya da strec şort krom sudyensiz kıvrımlı vücut
Ses / Fizik (Kalça , Göğü , ince bel , Dolgun , Bacak)/ Dudak ve Dil
Arada giyerim rahat oluyordjye... boyle etki biraktigini dusunmemistim
Sevdiğim adam olması yeterli ben de yükselecek bir konu bulurum :p
Bu yorumdan sonra konu kapanmıştır. Dağılsın her kes
@TürkKızıyız yanlış anlamayın yürümüyorum ama iyi ki varsınız
her yerine yükseliyorum
Sütyen giymemesi, göğüslerinin ve tabi uçlarının belirgin olması yükseltiyor beni. Birde beyaz ya da pembemsi ayak tabanları
Benim eşofmansız da belli oluyor. Testislerime kadar
Ya her renkte belli oluyorsa? Hatta kot pantolonda bile?
çok belli oluncada sıkıntı oluyor :d dışarda özellikle
Yuvarlak popo. Aynı seninki gibi
Göz zevkinden ibaret sanırım sizinki.
3 ay sonra güncelleme :)
Gülünce gözlerinin içi gülüyor ya ona yükseliyorum
Ben de ))
@Cemilclk biraz önceki kizmi 😀
Hayır ben seni kast ettim. 18 yaşında ki kız ne işim olur ben kendi yaşındakilerle anlaşamıyorum onunla mi anlaşacagim.
@Cemilclk bende kel. alaka oluyorum beni tanımadan gülüşümu nerden bileceksin
Ben hislerime güvenerek söyledim ayrıca her kadının gülüşü ayrı güzeldir.
@Cemilclk anladım teşekkür ederim
Diğer soruda yorumu mu kaldırırsanız sevinirim bildirim geliyor
Nasıl kaldırılır bilmiyorum ki
@Cemilclk yorumun yanında üç nokta var görmek istemiyorum deyin..
Halletim kusura bakmayın ya benim yüzümden oldu hep... Üzgünüm
@Cemilclk önemli değil.. tşkler
Kalca ve gögüs tayt giyince önü ve arkasi belli olmasi
bebeksi suratta sakal...
Aldığı zevki gözlerinde görmek
Off foto seninmi 👅
Ne h*plarsın k*cakta varya sen
Diri kalça ve göğüsler
mini etek ve bacaklar
Esmer kara kaş kara göz olması
Beyaz iççamaşırıdan belli olmaz dayanılmaz bir şey
Bol duran içinde sallanan kalçalar.