ben önceden hiç ilişkiye girmemiştim. yeni evliyim ama kanamam olmadı. eşim belli etmiyor ama sanki şüphelenmiş gibi hissediyorum. ben kendimi nasıl ifade edicem. bane mı öyle geliyor bilmiyorum ama içim içimi yiyor.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılMerhaba, senin durumunda olan her kadın senin düşündüklerini düşünür ki bu çok normal. Zira bizim toplum bekaretle kurgulanmis gibidir, yani kanamadiysa bakire değilsin düşüncesi doğrudan oturur akıllarına.
Senin zarın esnek olabilir, birkaç birlesmeden sonra yırtılabilir, yırtılmış da olabilir. İllaki vajinadan kanaman olacak diye bir kural yok. Ama bunu eşine anlatman biraz zor, belkide onu ikna edecek tek şey, uzman birinin açıklamasıdır06 Yorumla
Soran+1 yılÖnceden ilişkiye girsem bu kadar stres yapmazdım en azından yaptım derdim ama böyle de bişey yok ve bu şey beni çok strese soktu. Korkuyorum.
- +1 yıl
Korkma, senin bir kusurun yok bu konuda, fizyolojik bir durum bu, eşin hiç açmadı değil mi konuyi
Soran+1 yılHayır açmadı. Tavrından bana myle geliyor
- +1 yıl
Ne kadar süre oldu evleneli
Soran+1 yıl3 hafta
- +1 yıl
Bu süreçte sürekli ilişkiniz oluyor mu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
16Cevap
+1 yılBazı kadınların doğum da olur bu kanamaları veya eşinin penisi küçük
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok küçük değil ama biraz ince
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılKanama olacak diye şart yok eşin şüphe etmesi de normal ne zaman evlendin
02 Yorumla
Soran+1 yıl3 hafta oldu
- +1 yıl
3 haftadır günlük yapıyormu
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılEşiniz bilmiyor mu her bakirenin kanamasının olmayacağını?
03 Yorumla
Soran+1 yılbişey demedi bana ama sanki olmasını bekledi. ben biliyorum mutlaka o da biliyordur böyle şeylerin lup olmayacağını. soramıyorum da. şüphelenir falan diye ama çok korkuyorum
- +1 yıl
Olması geneldir ama olmaması da mümkündür. Güvenmediği birisiyle neden evlenmiş o zaman?
Soran+1 yılBişey söylemedi ama yeni evliyiz ilk gece ki gibi nazik değil normalde de nazik biridir oyüzden biraz tedirgin oldum
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılZarin esnektir sana inanmiyan guvenmeyen adamdan koca olmaz zaten evliligin %50 guvendir zaten
00 Yorumla Esnektir. Bozamamıştır içinde şüphe var gidelim doktora de
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbizde öyle olmuştu çok takmamıştım güvenmeli sonuçta
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYok kardeş bizdede olmadı. Gerekirse eşin ile doktora git sana bişey derse ve sen kendinden eminsen
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Böyle dusunukmesi bile üzücü çünkü geri decolur esnek olur bu gayet normal
00 Yorumla
+1 yılİnceyse penis kanatmayabiliyor gizlisin dety istersn
00 Yorumla
+1 yılesnek vajina ise mümkün
02 Yorumla
Soran+1 yılben bunu nasıl anlıcam. eşim bişey demedi ama hep kanama olması gerekiyor diye biliyoruz. hiç olmadı. ben kendimi nasıl ispatlıcam
- +1 yıl
doktora gidecen
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende de kanama olmadı
310 Yorumla- +1 yıl
Sendmi evlisin
Cevap sahibi+1 yılEvet
- +1 yıl
Kocan ne dedi ya ufaksa ya da inceyse kanama olmaz ama kalınla denesen olur esnektir zarın seninde
Cevap sahibi+1 yılBana sordu ilk miyim diye evet dedim peki senin sözüne inanıyorum dedi ufak ince değil
- +1 yıl
Sen baskasını görmediğin için sana büyük geliyordur kac yillk eclsn gzldn ckma imknn var mı
- +1 yıl
Kararma var mı
Cevap sahibi+1 yılVar
- +1 yıl
Ya harika en sevdiğim seninki
Soran+1 yılGit be azgıblığını başka yerde yaşa
- +1 yıl
Ne alaka be
+1 yılEsnektir bu gayet normal bi durum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılzor bi durum toplum da bu doğal esnek zar olarak bilinir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılboşanma süreci görüyorum
21 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbenimde olmadı ve hala duruyo şeklide belli zarın.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenimde olmadı hiçte konusu açılmadı
04 Yorumla
Soran+1 yılKorktun mu peki
Cevap sahibi+1 yılEvet bende bekliyordum sonra eşim ertesi gün bi doktorun kanama olmaması çok normal gibi bi içeriği olan gönderisini bana atmıştı. Benim eşim bakireliğe önem veren biriydi bu arada
Soran+1 yılİnşallah kocam da böyle araştırıp içini rahatlatmıştır. Bişey dese doktora gidelim dicem bişey de demiyor demeyince bende kurcalamak istemiyorum korkuyorum
Cevap sahibi+1 yılValla sana şunu söyliyeyim benimki bile takılmadıysa seninki hiç takılmaz sana güveniyorsa zaten bitmiştir gider seni kırmamak için araştırır ya da seni karşısına alır konuşur
- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılesnektir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGirin ve hicmi kanamadı
00 Yorumlabamya mı?
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılesnek olabilir
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi