Gözlerimi kapatıp o sırada başkasını hayal ediyorum o zaman zevke gelebiliyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBu aldatmaya girer tabi sonuçta başkasını hayal ediyorsun başkasının birşeylerini içinde his etmeye çalışıyorsun bu aldatmadır
Bunu yapacağına eşinle konuş nelerden hoşlandığını neleri sevdiğini dile getir eşek değilse anlayacaktır kendisi de00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılFarklı çılgın renkli bir fantezi dünyanın olduğu kesin. Eşin de senin kafada olsa bu düşüncelerini dile getirsen o esnada kat kat daha fazla haz alırsınız.
04 Yorumla
Soran+1 yılBu eşimin zoruna gidebilir
- +1 yıl
Diyorum ya oda senin gibi farklılığa açık biri olsa süper bir seks. hayatnz olur bence. Aslında şanslı eşin
- +1 yıl
Bu konuda fikir alışverişi yapmak isterdim seninle
- 1 ay
Söyleme sakin
Gizli Üye(36-45)+1 yılKocanla ilişkin kısa sürdüğü için zevk alamıyorsun sende başkalarını düşünerek çözümü buldun ama oda devamlı olmaz öyle zevk alamazsın bir süre sonra
02 Yorumla
Soran+1 yılNapmaljyim
Cevap sahibi+1 yılbir şey sorucam ilişki süresi ne kadar sürüyor
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
49Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılDemekki biraz doyumsuzlugun var daha fazlasını istiyosun o yüzden başkalarını hayal ediyosun ve bu daha çok zebk verir sana aldıgın zevkde eşinede yansır dogal olarak oda memnun kalır o yüzden bence aldatma degilde ilişkiye senşn kendince daha çok heycan katma gibi bişey
00 Yorumla Tabikide aldatma? Burdaki yorumaları okudumda cidden insanlara hayret ediyorum? adlatma zihnende oluyor arkadaşlar. Birisini duşunerek zevk aliyorsa buda aldatmaktir. Siz aldatmayi sadece tensel sandiniz herhalde..
160 Yorumla
Soran+1 yılp*rno izlemek te aldatma mıdır ozaman
- +1 yıl
Profildeki senmisin DLR Bisey dicem inanmican ben senin aynini ruyamda gordum
- +1 yıl
Beni ne katiyorsun kardes sen hayirdir isine bak sabrimi zorlama ben insan gibi bisey dedim Kıza
- +1 yıl
Dlr ben aldatmadim ben ruyamda senin benzerin birini gordum senide burada gorunce tuhafima gitti bir isaretmi vs diye ondan sasirdim
- +1 yıl
Dlr bana bakma zaten 😒😒
- +1 yıl
Konudan bagimsiz bu olay sadece saskinlik
- +1 yıl
Haklı olman düşünceni kabul etmem anlamına gelmiyor. Guzel seksi bir kıza bakmamın altında illaki duygusallık ve cinsellik aramamak lazım. Guzel bir çiçek görünce ona bakıp koklamak guzel bir manzaraya hayranlık duymak mavi gözlü beyaz kediye hayranlık duymak vs. Gibi görüyorum
Soran+1 yılPeki kocamdan zevk alamıyor sam ne yapacağım. Onu görünce aklıma cinsellik arzu istek gelmiyor sa ne yapacağım söyler misin
- +1 yıl
@nedenziz Senin anlattıklarinin çiçekle böcekle kediyle bi ilgisi yok. Üstünü kapatma bu şekilde ya da normalleştirme. Demekki bama hak veriyorsun ki ilk cumlende bana hakli oldugumu soyluyorsun. İster kabul et ister kabul etme doğru bu senin hayatin senin duşuncen. Ama buda benim duşuncem ve bana gorede olmasi gereken. şu cumlen;
"Guzel seksi bir kıza bakmamın altında illaki duygusallık ve cinsellik aramamak lazım."
O kadar saçma oldu ki ve o kadar çelişkiliki :D gerçekten komik yani. ve bunu kediyle çiçekle böcekle şirinleştirmen..
Ben yine soyledim yine soyluyorum. Bi kadina bakıp cinsellik duygusunun oluşmasi ya da o kiza bakip ondan hoşlanmak aldatmaktır. bakmak var birde bakmak var. Sen o kiza bakip hoşnut oldun mu? Oldun. O zaman bu adlatmak kapsamina girer benim icin. - +1 yıl
Dlr nerde yasiyosun
- +1 yıl
Boşan o zaman? ya da boşanicak bi imkanin yoksa kocanla konuş bu durumu ve duzeltmeye calisin onarmaya calisin ilişkinizi. Bak yorumunda kocanin tipsiz olmadigini ve yakişikli oldugunu soylemişsin. O zaman konsuun ve birbirnizi tetikleyecek seyler soyleyin birbirinize. Onarin birbirinizi...
Soran+1 yılYahu bunu eşime nasıl diyim ben başka erkekleri hayal ediyorum denmez ki yani
- +1 yıl
Dlr kadin gibi kadin valla keske evlense benle
- +1 yıl
Ben sana baska erkekleri hayal ettigini soyle demedim. Bunu zaten deme bunu aklindanda sil o hayal ettiklerinin hepsinide unut bak. Gercekten sana buyuk sorun olur bu. Hepsini unut ve eşinle oturup boyle guzel vakit geçirin konuşun birbirinize ilgiyle yaklaşin guzel sozler soyleyin gozlerinin icine bak :) ayni şekilde oda sorumluluklarini ustlenip seni hoşnut edecek davranişlar sergilesin, ya da sana yapilmasini istediğin şeyleri alttan alttan ona soyle. Yani kisacasi bu ilişkiyi kurtar. Boyle kotu yola duşersin emin ol):
- +1 yıl
Dlr evlen benle 😄
- +1 yıl
Valla evlen bak benle dlr
- +1 yıl
Nedensiz kasiniyorsun seni dlr ile kasicam bak
- +1 yıl
Anlayamazsinn sen erkekler anlar
- +1 yıl
* sene konusma umrumda degil sen zaten karakterli duzgun gozukmeye calisan bir egoistsin kendini tatmin ediyorsun bu sekilde dedigimden bisey anlayamazsin ama icin rahatlasin diye bil istedim kotu anlamda degil o dedigim
- +1 yıl
Dlr ozaman tanit kendini yik benim onyargimi ozrumu diliyim musade var mı buna peki
- +1 yıl
Icraate gelince herkes kacislarda
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Zevkini doruklara çıkarman için hayal kurup onu yaşaman zevkini artırıyoruz sorun değil neticede kocan dikiyor
00 YorumlaNe kadardır evlisin? Aldatma değil de isim sayıklama ağzından kaçmasın
04 Yorumla
Soran+1 yıl4 yıl
Soran+1 yılIlkten çok olmadı sonradan eski sevgilimi hayal etmeye başladım. Sonra yakınımda olan kişileri hayal etmeye başladım ve zevk verdi bu bana
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Peki neden başka bir erkeegin seni sktigini düşünüyorsun o an
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. aldatma sayılmaz. sadece fantezi. yeterki fantazini gerçekleştirme
00 Yorumla
+1 yılHayır sayılmaz. Kocan da seni s*ikerken başka bir kadını hayal ediyor zaten.
00 Yorumla
+1 yılNormal bu herkes yapıyor merak etme eşinde yapıyordur.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEsin varken baskalarini hayal etmek nedir...
04 Yorumla
Soran+1 yılEşimi hayal ettiğimde zevke gelemiyorum
Cevap sahibi+1 yılNormal degil..
Soran+1 yılNeden.
Cevap sahibi+1 yıltamam knk. Neden diye soruyor ya🙄🤦♂️
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılOlabilir.
Ben başka tanıdığım birlikte olduğum kadını hayal ederek boşalıyorum.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılesin den hoslanmiyor musun ya da hoslandigin birir mi var
00 YorumlaBence sayilmaz hatta fantezi ye bile dahil edilebilir kocanin izin vermesi dahilinde.
02 Yorumla
Soran+1 yılNasil yani
kocandan tiksiniyormusun ya da gorucu usulumu evlendin neden boyle davrandigini anlayamadim
02 Yorumla
Soran+1 yılHayir severek evlendim ve yakışıklı gayet. Ama başkalarıyla kendimi hayal ettiğim zaman zevk alıyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılİşte senin gibileri koca bulur ama bizim gibi ahlaklı kadınlar bulamaz çünkü herkes dış görünüşe bakıyor ahlaka kalbe bakan yok
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılFantezi bu sayılmaz. Tabi kocana dediğinde rahatsız olabilir…
013 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@-DLR- uygulamaya geçmedikten sonra sen ne bileceksin kimi hayal ediyor, belki kocasıda başka bi kadını hayal ediyor? Düşünce suçu olabilir ancak, eylem yoksa kocasının bileceği iş. Tabi eşine söylerse!
- +1 yıl
Ahah. Konu sence yakalanmak mı? Bi başkası bilmezse yapayım sorun yok kafasındamısınız? Siz aldatmayı sadece fiziksel mi sanıyorsunuz? Aldatmak kalbende olur, düşünselde olur. Sonuç olarak başkasını hayalinde canlandırıyor ve başkasni arzuluyor. Buda aldatmaktır. Konu karşi tarafin ne bilip bilmediği değil. her şey kalpte biter. her şey sadakatta biter. düşünce bile olsa kimse kimseyi aldatmamali.
Cevap sahibi+1 yıl@-DLR- Eylem yok diyorum yakalanmaktan bahsediyorsun. Muhtemelen bu dediği yatak dışında olmuyor. Bu da bi psikolog görüşü;
ALDATMAK, HAYAL EDEREK DE MÜMKÜN
Aldatılma olayı hayali eş konusunda da yani bir başkasını hayal ederken de mümkün. Dolayısıyla da sosyal medya üzerinden pekâlâ söz konusu olabilir. Karşı tarafla fiziksel olarak hiçbir şekilde bir araya gelmemiş olsanız bile kadın veya erkek; biri ile yazışmanız, biri ile sorunlarınızı paylaşmanız, daha sonra o birine karşı duygusal bir şeyler hissetmeniz de aldatma kapsamında değerlendiriliyor.
Hayal ederek de mümkün deyip örneği eylem üzerinden vermiş. Konuşmuş, yazışmış…Birbiriyle çelişkili bi açıklama.- +1 yıl
Sen kendinle çelişiyorsun. Bu makaleyi nerden aldın? Yahu eylemin olmaması aldatmaya girmemesi anlamına gelmiyor. Yahu eyleme geçirse nolucak? her iki turlude eşi dişinda birinden zevk alıyor mu? alıyor. Bu aldatmaktır. Bak verdiğin makalenin bir kisminda
"Aldatılma olayı hayali eş konusunda da yani bir başkasını hayal ederken de mümkün." diyor. Daha sonrada kadın ve erkegin sosyal medya uzerindende aldatmalarin oldugunu vurguluyor.
Cevap sahibi+1 yılUzun süreli ilişkilerde duyguların, heyecanların ve bağların olgunlaşıp sağlamlaşması kadar monotonlaşması da normal. Monotonlaşan ilişkilerde seks esnasında başka birini hayal etmek partnerinizi sevmediğiniz veya çekici bulmadığınız anlamına gelmez. Uzmanlara göre bu ve benzeri fantezilerin nedeni; heyecanını yitiren cinsel hayatı renklendirme, bu hayata yeniden heyecan katma, yani bu cinsel hayatı tüm güzellikleriyle devam ettirme arzusudur.
- +1 yıl
Bla bla bla. Ustunu kapatin anca böyle entelektüel yazıtlarla :) bu ap açık aldatmayı süslü bir biçimde modern şekilde anlatma. İliskiler monotonlaşir tamam kabul olabilir. Onemli olan bunu aldatmadan eşimle birlikte onarmaktır. Zaten iki tarafinda onaramadiği ve yurutmedigi ilişkide ne diye evliler? Gayette başkasini hayal etmek partnerini sevmemek ve cekici bulmamak anlamina gelir. Aksini soyleyenin bana gore mantıkta yeri yoktur.
Cevap sahibi+1 yıl@-DLR sevmiyorsa iş değişir. Çok seviyor belki ama eşi yatakta iyi değil. Bu şekilde ilişkisini devam ettiriyor! Kendisi için en iyisine kendi karar versin. Vicdanen rahatsız oluyorsa düşünmesin…
- +1 yıl
Yatakta iyi degilse birlikte yapa yapa ogrensinler ya da istediği veyadda istemedikleri şeyleri masaya yatirip konuşabilirler? Herşeyin boylesine guzel bi cozumu varken neden aldatma yoluna gidiliyor anlamiyorum. Bir insanin icinde zaten bu aldatma gibi bi pislik yatiyorsa bahane ona çoktur...
Cevap sahibi+1 yılPazartesi boşanın ablacım eşini aldatıyorsun…
Cevap sahibi+1 yıl@-DLR- soruyu sorana yazdım☺️
+1 yılReelde yasamayı dusundun mu hayalini
02 Yorumla
Soran+1 yılYapamam evliyim ama hayali beni cezbediyor
- +1 yıl
Hic aklindan gectimi
+1 yılHer evlilik böyledir zaten.
01 Yorumla
Soran+1 yılHepsimi ya
Yapma bence kendini parmaklama
04 Yorumla
Soran+1 yılNasi yani
Soran+1 yılGünah mı hayal bu
Gizli Üye(25-29)1 ayAzginsin ondan doymuyorsun çoklu hosuna gidiyo
00 Yorumla
+1 yıldevam et zevkini artır
00 Yorumla
+1 yılsayılmaz neticede bu ilşkilerin yüzde 95 böyle
00 Yorumla
+1 yılYasaklar heyecan verir ☺️☺️
00 YorumlaEn kotu hiss ettirecek dusundugun kim etrafinda?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılAldatma tabiki
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılÇok ifeetlisin sayılmaz
07 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
+1 yılBeni hayal etmiyosundur inşallah 😂😂
00 Yorumla
+1 yıltipi iyi değil mi kocanın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 545 cevap paylaştı. Onu seksi bulmuyorsun sanırım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 573 cevap paylaştı.
+1 yılkocan kilolu bakımsız birisi mi?
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 408 cevap paylaştı. Saýilmaz , kocan biliyor mu bu durumu
00 Yorumlaaa senin gocan mı var
00 YorumlaNormal sayılmaz aldatma
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılElbette de buna gerek var mi
08 Yorumla
Soran+1 yılEşimi görünce zevke gelemiyorum
Cevap sahibi+1 yılBunu kendi içinde yaşadığın sürece bence sorun yok. Boyle yazınca sorun gibi görünüyor ama kendi içinde yaşayıp tatmin oluyorsan neden olmasın
Soran+1 yılEvet içimde yaşıyorum
Cevap sahibi+1 yılHoşlandığın birisi mi var yoksa herhangi bir erkek mi? Bazan bende de benzer şeyler olma olasılığı olabiliyor
Soran+1 yılYok herhangi bir erkek genelde tanıdığım çevremde olan kişiler
Cevap sahibi+1 yılDaha çabuk tatmin oluyorsun boyle. Peki esin baska kadın düşünse rahatsız olur musun?
Soran+1 yılOlurum tabiki
Cevap sahibi+1 yılYanı dediğim gibi bunu içince yaşadığın icin esin asla bilmeyecek ve ona zararın da yok. Seni rahatlatmak için söylemiyorum. Bekara boşanmak kolaydır. Hani bunu yaşamayan basına gelmeyen seni anlamayacaktır
Gizli Üye(25-29)+1 yılKocan yapamıyor sanırım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKimi hayal edşyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunu çok kişi yapıyor ya
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu fanteziyi kurmayan yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiz konuşuyoruzda paylaş eşinle daha iyi olur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Daha zevkli guzel heyecan katman
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılİlginçmiş
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet biraz ilginç sanırım iç dünyam karışık. Cjnsellik yaşarkende şiddet ten hoslaniyorum
- +1 yıl
Peki bu beklentini karşılayabiliyor musun?
Soran+1 yılEvet kocama diyorum şiddet ten hoslandigimi kendimi döndürüyorum o sırada
- +1 yıl
Yüzü hariç kızartmayı ve tokatlamayı o kadar çok seviyorum ki ben de.
Hele bir de beyaz tenli ise..
+1 yılHayır temas olmadığı sürece aldatma sayılmaz
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılRoleplay gibi bir şey mi?
08 Yorumla
Soran+1 yılO ne
Cevap sahibi+1 yılKurgusal seks yapmak hayal etmek gibi düşünebilirsiniz
Soran+1 yılYani bilemedim ama özellikle normalde sevmediğim gıcık olduğum bir adam var onu daha çok hayal ediyorum ama normal hayatta kendisini hiç sevmem
Cevap sahibi+1 yılCinsel dürtülerin tatminlerin sertlik ve zorlanmaktan mı yana, şiddet içeren kurgular mı seni cezbediyor
Soran+1 yılEvet. Küfürden hoşlanıyorum ve cinsellik yaşarken dayaktan hoşlanıyorum ama normal hayatta sevmediğim şeyler bunlar. Bende sorun mu var
Cevap sahibi+1 yılBiraz daha fazla soru sormak istiyorum ama mahreminide burada anlatmanı istemem
Soran+1 yılÖzele asla gelmem ama bende bir sorun var mı dostum bunu söyle
Cevap sahibi+1 yılSorun var ya da yoku bu şekilde anlayamam
Özel e gel demedim zaten
+1 yılSayılır
00 YorumlaNerfesin sen ben seni ariyordum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 306 cevap paylaştı. Sayılmaz
00 YorumlaBeni de hayal et
00 Yorumla
+1 yılEtik değill
00 Yorumla
+1 yılGrup gibi mi
00 Yorumla
+1 yılAldatmak tabiki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTuhaf kocanda ayni seyi yapiyordur belki
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBunu bende yapıyorum ama kimseye söylemiyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 362 cevap paylaştı.
+1 yılNeden ki
00 Yorumla
+1 yılBüyük bir problem bu
00 Yorumla
Devamını Gör(37)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Kocamla seks yaparken hep başkalarını hayal ediyorum tanımadığım insanları bile ediyorum bu aldatma sayılır mı sizce?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler