Cinsel Yaşam 30 yaşında bakir bir erkekle evlenir miydiniz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 genel olarak ne düşünürdünüz? Güncellemeler+1 yıl güncel 30 yaşında bakir bir erkekle evlenir miydiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. 30 yaşına gelip bakir olan erkek muhtemelen ya aseksüeldir ya da asosyaldir. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl kendini tutma ihtimali yok mudur? Yorumla Hakan02256 +1 yıl Yok olm dışarda bu kadar canım kardeşim varken mümkün mü mk Yorumla Soran +1 yıl @Hakan02256 o zman asosyalim demekki kendimi tuttuğum yok eziğim ben Yorumla Hakan02256 +1 yıl Bul bi tane yapıştır geç. Hayat boş pompala coşşş Yorumla
MarsRafinha Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 420 cevap paylaştı. Kriter olarak uyuyorsa evlenirim tabi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl peki siz öyle misiniz? Yorumla MarsRafinha +1 yıl Evet Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Sanırım evlenmezdim. Benim için çok fazla 30 0 1 Yorumla Soran +1 yıl sormak istediğim 30 yaşında hala kendini saklamış birisine bakış açınız nedir. Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sevgilim 31 0 5 Yorumla Soran +1 yıl yani Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evlenirdim yani 23 yaşındayım ama benimki bakir değil keşke senin gibi olsaydı Yorumla Soran +1 yıl ilk kez benim gibi olmasını isteyeni gördüm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neden ki ben de bakireyim yani insanın zoruna gidiyor Yorumla Soran +1 yıl benim de çok zoruma gidiyor. ben kendimi sakladım onlar evlenmeden yaptı diye bir de bana çıkışta bulunmaları çok ağrıma gidiyor. "ben buyum bunu kabul ettim sen de kabul et." yani ben mi suçluyum anlamıyorum ki Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
30 yaşına gelip bakir olan erkek muhtemelen ya aseksüeldir ya da asosyaldir.
kendini tutma ihtimali yok mudur?
Yok olm dışarda bu kadar canım kardeşim varken mümkün mü mk
@Hakan02256 o zman asosyalim demekki kendimi tuttuğum yok eziğim ben
Bul bi tane yapıştır geç. Hayat boş pompala coşşş
Kriter olarak uyuyorsa evlenirim tabi
peki siz öyle misiniz?
Evet
Sanırım evlenmezdim. Benim için çok fazla 30
sormak istediğim 30 yaşında hala kendini saklamış birisine bakış açınız nedir.
Normal bisey bu
Sevgilim 31
yani
Evlenirdim yani 23 yaşındayım ama benimki bakir değil keşke senin gibi olsaydı
ilk kez benim gibi olmasını isteyeni gördüm
Neden ki ben de bakireyim yani insanın zoruna gidiyor
benim de çok zoruma gidiyor. ben kendimi sakladım onlar evlenmeden yaptı diye bir de bana çıkışta bulunmaları çok ağrıma gidiyor. "ben buyum bunu kabul ettim sen de kabul et." yani ben mi suçluyum anlamıyorum ki