Cinsel Yaşam Dünyanın herhangi bir yerinde seks yapabilecek olsaydın, neresi olurdu? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Güncellemeler+1 yıl Fantastik cevap yok ya 😏😏 Dünyanın herhangi bir yerinde seks yapabilecek olsaydın, neresi olurdu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Jagras Takip Et Master Yaş: 44 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Şurayı alayım ben :D 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Benim için fark etmez sahilde, ormanda, avm oto parkında ya da tuvaletinde Neresi uygun sa orada 1 25 Yorumla Soran +1 yıl İşte bu ben 😂😂😂 cami avlusinda bile var benim hahah Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Oha o ne cami avlusunda mı çarpırcaniz Yorumla Soran +1 yıl Kanka geceydi eve gidemedik * beni orada arkadan becerdi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Önden niye değil bakirmiydin Yorumla Soran +1 yıl Değilim de orada soyunamazdik 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ee zaten arkana giriyorsa 3 cm öne doğru getirse girecek oraya seninki becelememiş Yorumla Soran +1 yıl O zamanki manita amatördu 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Belli daha bir şeye sokamiyor Ulen köpek bile manitasina deliksiz sokuyor Yorumla Soran +1 yıl Hahahahah Yorumla HemSevermHemDe +1 yıl Görüş sahibi efsane yaİyi sohbet edilir😀 Yorumla Soran +1 yıl İkimizde az o.. değiliz ahhaha Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kaşar kardeşler 🤣 Yorumla HemSevermHemDe +1 yıl Hahha evet ikinizde az o. değilsiniz😀 ama deliği tutturamayan kişiyi nerden buluyosunuz😀önden yapamayıp arkadan yapan falan.. değişik grldi bama Yorumla HemSevermHemDe +1 yıl Bana* Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @HemSevermHemDe sen iyi tutturuyon mu deliği, deliksiz sokabiliyormusun Yorumla HemSevermHemDe +1 yıl Evet, ben ilk yapışımda bile deliğe girmiştim. Bazısı öyle bi anlatıyor ki yok deliği bulamamışlar sanırsın uzaya roket fırlatacaklar 😀 Yorumla HemSevermHemDe +1 yıl Basketbolda potaya deliksiz sokardım siz de o güzel deliğe 😜😀 Yorumla HemSevermHemDe +1 yıl Sizin şuanki partnerler nasıl? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @HemSevermHemDe yakında bu paylaşım ban yiyecek yoksa ben birşeyler yemek zorunda kalıcam Libidom yükseldi benim Yorumla HemSevermHemDe +1 yıl BnC ban yemeden gel, kullanıcı adım belli. Ban yeme, o aklına gelen şeyi yediriyim Yorumla HemSevermHemDe +1 yıl Benimki 7 24 yüksek zaten, ama şuanda da arttı iyice Yorumla HemSevermHemDe +1 yıl Bekliyorum hadi, önce gelene kalın bir sürprizim olabilir:) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @HemSevermHemDe benim sevgililerim var ve sanal yapmıyorum kayıt felan alıyorlar Yorumla HemSevermHemDe +1 yıl Kimse kayıt almaz sanal yapmayız, sadece sohbet muhabbet istersen. O sevgililerin seni doyursa, mutlu etse burada olmazdın. Senin benim gibi sevgiliye, adama ihtiyacın var. Öyle bi becerecek ki iki hafta kendine gelemeyeceksin Yorumla HemSevermHemDe +1 yıl Seni istekli o.. diyip küfrederek, saçlarından çekerek, kalçana sertce vurarak saatlerce becermek lazımAnca öyle kendine gelirsin sen. Yorumla
BoşdünyanınBoşişleri Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 98% +1 yıl Onu bunu bilmem de annesinin yatağında yapmak isterdim 0 0 Yorumla
HemSevermHemDe Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Türkiye olmazdı da nere olurdu bilmem 0 0 Yorumla
ASC007 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 505 cevap paylaştı. Mısır piramitlerinden kral odasında 0 0 Yorumla
hakan-salihoglu Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl dünyanın en yüksek binasının terası olsun isterdim 0 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. venedik sandal 0 0 Yorumla
Alevnalan3501 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Evde 0 1 Yorumla emircan2001 +1 yıl @Alevnalan3501 o kadar yer varken neden ev Yorumla
Maturemale Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Moldova 0 0 Yorumla
zamansız003 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Dünyanın ortası 😂😂 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Şurayı alayım ben :D
Benim için fark etmez sahilde, ormanda, avm oto parkında ya da tuvaletinde Neresi uygun sa orada
İşte bu ben 😂😂😂 cami avlusinda bile var benim hahah
Oha o ne cami avlusunda mı çarpırcaniz
Kanka geceydi eve gidemedik * beni orada arkadan becerdi
Önden niye değil bakirmiydin
Değilim de orada soyunamazdik 😂
Ee zaten arkana giriyorsa 3 cm öne doğru getirse girecek oraya seninki becelememiş
O zamanki manita amatördu 😂😂
Belli daha bir şeye sokamiyor
Ulen köpek bile manitasina deliksiz sokuyor
Hahahahah
Görüş sahibi efsane ya
İyi sohbet edilir😀
İkimizde az o.. değiliz ahhaha
Kaşar kardeşler 🤣
Hahha evet ikinizde az o. değilsiniz😀 ama deliği tutturamayan kişiyi nerden buluyosunuz😀önden yapamayıp arkadan yapan falan.. değişik grldi bama
Bana*
@HemSevermHemDe sen iyi tutturuyon mu deliği, deliksiz sokabiliyormusun
Evet, ben ilk yapışımda bile deliğe girmiştim. Bazısı öyle bi anlatıyor ki yok deliği bulamamışlar sanırsın uzaya roket fırlatacaklar 😀
Basketbolda potaya deliksiz sokardım siz de o güzel deliğe 😜😀
Sizin şuanki partnerler nasıl?
@HemSevermHemDe yakında bu paylaşım ban yiyecek yoksa ben birşeyler yemek zorunda kalıcam Libidom yükseldi benim
BnC ban yemeden gel, kullanıcı adım belli. Ban yeme, o aklına gelen şeyi yediriyim
Benimki 7 24 yüksek zaten, ama şuanda da arttı iyice
Bekliyorum hadi, önce gelene kalın bir sürprizim olabilir:)
@HemSevermHemDe benim sevgililerim var ve sanal yapmıyorum kayıt felan alıyorlar
Kimse kayıt almaz sanal yapmayız, sadece sohbet muhabbet istersen. O sevgililerin seni doyursa, mutlu etse burada olmazdın. Senin benim gibi sevgiliye, adama ihtiyacın var. Öyle bi becerecek ki iki hafta kendine gelemeyeceksin
Seni istekli o.. diyip küfrederek, saçlarından çekerek, kalçana sertce vurarak saatlerce becermek lazım
Anca öyle kendine gelirsin sen.
Onu bunu bilmem de annesinin yatağında yapmak isterdim
Türkiye olmazdı da nere olurdu bilmem
rusya ya da cin
Mısır piramitlerinden kral odasında
dünyanın en yüksek binasının terası olsun isterdim
İstediğim yerdeyim zaten
japonyada.. onsenler var.. denedim guzel 😉
Kuzey ışıklarının altında
İtalya
Roma
venedik sandal